Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Re: Криминална тема

Мнение от b_u_b_o » 21 Май 2025, 14:38

Всеки път като видя някой да се превъзнася колко било опасно сега, се чудя къде е бил края на 90те и ранните 2000ни? Набили някой в трамвая...пичове, това беше ежедневие, не нещо което да дават по новините. Деленето на скинари, метъли, скейтъри, рапъри и подобни беше задължително и мариза помежду тия фракции направо неизбежен. Ама често го отнасяха и случайни. Реално не мога да преброя колко пъти съм ял бой преди на върша 14. Не че искам да го нормализирам това което се случва по улиците, но и паникьорстването и цъкането с език в стил "съсипаха я тая държава" ми се вижда излишно. :dunno:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Май 2025, 15:08

Да, но тогава и децата бяхме подготвени масово.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 21 Май 2025, 19:26

По главната се сваляха дори маратонки и якета... в 'онези' години! Даваха им по едни джапанки и ... Чао!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 22 Май 2025, 0:23

Хубави времена бяха, макар и с гърч.
Това новото не е на добре. Стадото се изроди, стадото вече е недосегаемо, стадото действа като новият гърч...
И това е огледало на част от случващото се в загасващата ни територия.

Потребител
Аватар
Кара: '23 MB E63 '24 Q5

Мнение от badboy21 » 22 Май 2025, 2:18

ildivvy написа:По главната се сваляха дори маратонки и якета... в 'онези' години! Даваха им по едни джапанки и ... Чао!

Не само на главната-навремето на мястото на сегашната Била в Кичука имаше малко пазарче с игрална зала с много прегладнели хора пред нея,и често ставаше преджобване и събличане на по-малките деца,минаващи оттам,района на испанските къщички в Тракия,също около сегашния Форум също ставаха разни неща,много места бяха...Общо взето тия,които сме набор 82-85 имахме доста интересно детство :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 22 Май 2025, 7:01

Тия дето сме около средата на 90те не сме ги преживели тези неща.

Мен единствено ме тормозеха другите ученици, защото бях дребен и доста свит, но по улиците не се сещам да ми се е случвало нещо.

Така че, на мен си ми е странно, че се връщаме към подобни изпълнения.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 22 Май 2025, 15:30

dankata написа:Хубави времена бяха, макар и с гърч.
Това новото не е на добре. Стадото се изроди, стадото вече е недосегаемо, стадото действа като новият гърч...
И това е огледало на част от случващото се в загасващата ни територия.

И кое им беше хубаво на времената, отвсякъде можеха да те изгърбят и съблекат. Пари редовно се муфтеха, сапасяваше ме само, че решавах задачите на отрепките от моя клас и те бяха казали на всички останали отрепки в училище да не ме пипат. И пак се случваше да ми вземат парите... Това се случваше с абсолютно всеки, дето не беше тежко долнище, повтарящ всеки клас или преместен от поне 3 училища. Бяха много по-недосегаеми, особено децата на мутри и подобни връзкари...
А за стадото не знам в какво се е изродило и какъв е тоя нов гърч, дето стадото действало като него?!?, но помня много добре как живееше семейството ми тогава, знам как моето и десетки приятелски семейства живеят в момента и разликата в стандарта е от земята до небето...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 23 Май 2025, 7:09

Тия сегашните Локали не са като онези Локали от 90те . До колкото се вижда от медиите тези сега бият хората просто защото могат дя бият . Не им вземат обувките и не ги карат да решават задачи срещу протекция от набези на други Локали ... МВР пуска някакви правила за поведение ако срещнете Локали - ръцете да не са в джобовете , да стоите на няколко метра , да не гледате лошо и т.н което показва че могат да те набият просто така за кеф . Което е сериозен напредък , екзестенциалните проблеми с облекло и джобни са решени при съвременния Локал ..:dunno:
Последна промяна Jordana на 23 Май 2025, 11:21, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Май 2025, 10:31

Явно има някаква драма с тая нова дума за мен "Локал".
Гледам ги и в колите, то жега, слънце, кара бемвето вътре с суитчър и качулката даже сложил- гангста някакъв , страшен, гледа лошо :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: '23 MB E63 '24 Q5

Мнение от badboy21 » 24 Май 2025, 0:09

Jordana написа:Тия сегашните Локали не са като онези Локали от 90те . До колкото се вижда от медиите тези сега бият хората просто защото могат дя бият . Не им вземат обувките и не ги карат да решават задачи срещу протекция от набези на други Локали ... МВР пуска някакви правила за поведение ако срещнете Локали - ръцете да не са в джобовете , да стоите на няколко метра , да не гледате лошо и т.н което показва че могат да те набият просто така за кеф . Което е сериозен напредък , екзестенциалните проблеми с облекло и джобни са решени при съвременния Локал ..:dunno:

Сегашните локали са пълни пикльовци в сравнение с ония по нашето време :mhihi: Преди няколко седмици си бяхме в Пловдив и голямата дъщеря се прибира разплакана,че местните локали я обиждали и наливали на база футболни пристрастия-фенове сме на Локомотив Пловдив естествено :clap: .Като баща естествено реагирах с един комшия и тея балуши с качулки се разбягаха ,лидера им се оказа внук на мой много добър приятел :mhihi: :mhihi: :mhihi: По наше време не беше така,та локалите не са това което бяха :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 24 Май 2025, 7:16

Какви са тия локали пък сега… нямате ли си агресивни мигранти като гейропейците, да ви занимават … :dunno:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 24 Май 2025, 9:01

Има всякакви , демокрацията както ти е известно не търпи празно място . Ако има дефицит на нещо той ще се запълни рано или късно от друго нещо . И с Локалите е така , запълват много сериозен дефицит .... :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 24 Май 2025, 9:18

Паникьорчетата, които толкова време обясняваха как ще се превърнем в бежански лагер определено изпитват дефицит на неща, за които да се паникьорства... чак почнаха да възхваляват колко добри били мутренските 90те :mhihi: Криза браД.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 24 Май 2025, 11:39

На мен пък ми прави впечатление, че все по-често срещам групички 'близкоизточни', като ходя да се разхождам из центъра... Не ми харесва много-много... Говорят си на техния език, говорят по телефоните... нищо не им се разбира... Носят се по техния си дрескод... Да не започнат да стават разни 'неща' като в Германия..?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 24 Май 2025, 11:43

Надеждата умира последна :lol:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата