Под Прикритие - български криминален сериал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Под Прикритие - български криминален сериал

Мнение от mitkoa » 28 Фев 2014, 14:20

Против всички? Май пак трябва да ми прочетеш мнението.Пак да попитам, аз.За да оплюеш Захариев не се иска да си кино критик, но за Вълев вече е различно? Фенщина ли какво ли?
Виждам, че си се радвал и на "лафа" -нещо да подадеш.....-ще подам.......От това си вадя изводи, че сме много различна категория зрители.Хора, разбирания и идеали всякакви.Уважавам мнението ти и на всички фенове на Куката също, уважавайте и моето, така правят хората, които не са пропуснали годините до 7-и клас. Аз написах моето мнение и не съм отричал ничие такова.
Пишман актьори беше вкарано от мен, защото толкова идеализирахте тези двамата актьори, едва ли не мерило за игра, за Оскари чак ги подготвихте, а и те си повярваха много даже, а реално, според мен, играта им не е толкова добра.4 сезона си мълчах, ами казах го най-накрая.Това не означава, че не оценявам услилията им.Всяка неделя сядам и гледам сериала, 4 сезона вече така.Това ако не е оценка........
Бъдещето ще покаже кой крив, кой прав.Иво и Куката ще си направят нов сериал с лафчета - ти мен уважааш ли мъ, стойки и чупки в кръста копирани на 100% и всякакви цинизми и ще им видим успеха ( аз като рейтинг само, подобно нещо за мен е помия и да ми плащат не бих гледал, но пък други явно ще се радват и ще е сериала на годината за тях, лафа на сезона и т.н..... ).

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 28 Фев 2014, 21:57

drago_pavlov написа:Ти се изказа против всички "пишман актьори" и същевременно защити единствения, който стои като сдъвкан и изплют насред останалите...

Ивайло Захариев се е регистрирал във форума явно ... :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 28 Фев 2014, 22:18

ogata написа:
drago_pavlov написа:Ти се изказа против всички "пишман актьори" и същевременно защити единствения, който стои като сдъвкан и изплют насред останалите...

Ивайло Захариев се е регистрирал във форума явно ... :mhihi: :mhihi:

аз си го помислих още при първото му мнение :mhihi:

Аз пък не мога да разбера,ти колега mitkoa как искаш да си комуникират "куката" и "Иво"-като старши научни сътрудници ли?Те аджаба мафиоЗи ли са или доценти?Това са едни от главните действащи лица в този сериал и ако не са те да измият малко срама от бездарната игра на една шепа народ сигурно незнам кой щеше да го гледа този сериал...
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от mitkoa » 28 Фев 2014, 23:00

Ами няма да е зле тогава да изгледате отново и да си припомните първите 2 сезона и особено първи, щото госин Куката тогава правеше по скеч/два на серия и имаше определено второстепенна роля.Госин Иво, другия мафиот, също, айде да кажем една идея повече.Та много моля, недейте им приписвате заслуги, каквито нямат.Техните роли се засилиха особено силно 3-4 сезон.4 сезон е сезона на Куката.Ся ще ми кажете, че 4 сезон е най-добрия до сега?И до сега го гледаха по 100 човека, ама 4 сезон вече има огромен ръст зрители? Що ли мисля, че е обратното.
И мафиотски филми/сериали аз доста съм изгледал ама толкова простотия накуп, каквато показаха в под прикритие първите 3 серии от този сезон не съм виждал за няколко сезона в други мафиотски сериали или филми.Това госин Вълев сценариста се беше развилнял.Беше си написал псуванье на воля заедно с другия мафиот, за 3 серии играха и толкова, колкото за цял 1 сезон.Реалност, що да се праи....това кънтеше като опорна точка из интернет пространството.Е това не пречеше други неща в сериала да са повече от фантастични и смешни....да не изброявам.Зрителите бяха опиянени от великолепната актьорска на Вълев и Бахаров през тези серии.Президента обмисля да им даде орден стара планина, връчването на оскарите ще е много скучно, защото се знае кой ще ги обере, а Пачино непрекъснато и отчаяно звъни на агентите им за да си букне няколко урока по актьорски майсторство.

ентусиаст
Аватар

Мнение от .:BENZINO:. » 01 Мар 2014, 12:41

Добре мани ги Вълев и Бахаров.Защо не споменем играта тогава на любимеца ти-главния герой Ивайло Захариев?Четири сезона вади очите на всички!Може и да е добър,ама само по душа :mhihi: Имаше гост актьори появяващи се и "убивани" в една серия,които имаха по-добра актьорска игра и присъствие от главното действащо лице.Това само по себе си е абсурдно за бога-някои от тези типажи са виждали Натфиз само от вън и пак превъзхождат като присъствие въпросния.Типичен пример е Владимир Дишански(Крум),който няма нищо общо с театъра и киното и се представи в пъти по-добре.Ами Бойко Кръстанов е другия,който ми вади очите-в Стъклен дом добре си играеше на богаташки син,но тука като килър не ме радва(смял съм се с глас на сцената като убиха "химика" с каква походка тръгна да си тръгва от халето).Според мен са ги накарали да направят компромиси-който плаща той поръчва музиката.По-добре така отколкото да не се реализира въобще сериала.Това е мнение изцяло от моята камбанария-аз съм редови семкаджия и нищо повече...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 01 Мар 2014, 13:22

Нямам против личното мнение, но вечно повтаряте как всички не го харесват Ивайло Захариев а това не е вярно.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от .:BENZINO:. » 02 Мар 2014, 0:19

Нищо против Ивайло Захариев нямам,но на мен не ми допада като човек който трябва да изигирае тази роля!Сигурно има качества,но не изпъкват в този образ.Това е все едно да отидеш с болид от Формула 1 на Париж Дакар...
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от mitkoa » 02 Мар 2014, 10:31

BENZINO VN,

Ами ти самия го казваш.До голяма степен е до роля и реплики, до голяма степен е до очакванията на зрителите.Сега ти като очакваш някой да ходи с чупки в кръста и да ръси цинизъм след цинизъм, няма как да ти хареса по-консервативен образ при това с откровено дървени реплики.Самия факт, че сравняваш някой, който е играл почти като закачалка от интериора и сигурно има 3 изречения на кръст с доказал се актьор като Бойко Кръстанов и позицията ти е в полза на закачалката, какво повече да кажа? Това доказва, че за да те харесват зрителите, не само ти, но и сценаристите трябва да се постараят, трябва и самата роля да ти пасне.
И моля не ме карай да си преразказвам наново мненията.Казах, че Ивайло Захариев има много пропуски в играта си, но за да не се харесва от доста хора ( доста, но не всички ) голям принос имат и сценаристите.Казах още, че ролята му е много по-разнообразна от тази на Куката, поради това и повечето пропуски.Все едно да сравняваш как единия взима 1 завой на 1 писта с дрифт, обаче има иструктор до себе си, който му помага и коригира движение и педал при нужда ( това заради имитациите ) и друг, който кара цяло състезание ( 200 завоя )сам, кой ще има повече грешки, кой ще изглежда по-дървен? А дали тоя с дрифта е по-добрия състезател? Правиш имитации някакви и ръсиш по 1 бисер на серия, ми нормално да ти е по-свежа ролята, нормално и да не е толкова сложна, правиш си чупката в кръста, седиш с кръста и ръсиш бисери.Затова дадох примера с Мюзик Айдъл, там имитират на 100% и имаш чувството, че са намерили поне 10 звезди не само за България, но и за цял свят.Да обаче като започнат да създават нещо свое се оказва, че не само световни ами и за местни звезди не стават.
Казах още, че Михаил Билалов ми е любимия актьор от сериала.На следващия, на който дадох кредит беше Владо Пенев.Те са главните виновници, според мен, сериала да има такъв голям успех.Добавям и сценаристите в първия сезон към тази група.Казах, че Вълев и Бахаров си играят добре ролите в сериала, но нито са с най-големи заслуги, още по-малко пък да са само техни заслугите, сериалът да постигне такъв успех.Казах, че вие феновете им прекалявате с превъзнасянето им и плюенето на останалите и Вълев щом излезе от образа на Куката клони към 0, същото е и с Бахаров.Казах, че не е коректно да им приписвате заслуги каквито нямат.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 02 Мар 2014, 21:38

Тва последното не го схванах нещо. Дървото мартин за какъв чеп стреля по вратата, а не по Тишо да кажем ???
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от sunday » 02 Мар 2014, 21:48

охо друго Е39 за следващия епизод :lalala:
марто ще минава към тъмната страна.
Изображение

"Човек, който няма пари за нищо, а плаща данъци за всичко с осем букви..."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 02 Мар 2014, 21:51

Аматьори! По-глупаво не можаха ли да го измислят? Дете от детската би измислило по-добро развитие ... :kuku: :no:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 02 Мар 2014, 21:54

За да го пусне да си ходи.. Момента, дето си остави значката беше много добре направен.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 02 Мар 2014, 21:55

Събраха всички педеруги в тоя филм!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 02 Мар 2014, 22:01

Много добре най-накрая малко промяна!

Около Иво - яко драма !

Мартинката - вече не е ченге!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328 ,318is , 330ci e46
Мечтае да кара: ///м3 - е30 , е36 , е46 ... W124 Е500
Детайли за колата: кон

Мнение от mitkyyyy » 02 Мар 2014, 22:09

intention написа:Мартинката - вече не е ченге!

До кога ? :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата