Цените на горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Re: Цените на горивата 2015-2016

Мнение от nqmam_bmw » 06 Авг 2016, 13:42

(bubsa) написа:.... и тая от булсата като ми звънна началото на юни да ми каже,че печеля и ми поиска личните данни познайте дали е нахраних доволно :mhihi: :oops:

Ъъъ, като си им абонат, нямат ли ти личните данни ? :paranoid:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sincheto » 06 Авг 2016, 18:52

nqmam_bmw написа:
(bubsa) написа:.... и тая от булсата като ми звънна началото на юни да ми каже,че печеля и ми поиска личните данни познайте дали е нахраних доволно :mhihi: :oops:

Е сигурно има само за където е инсталиран булсата. Може да си от Плевен, а да си го гледаш от панелката в Люлин 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 06 Авг 2016, 21:54

nqmam_bmw написа:

Ева ли го :dunno: Имат ги,но тая ми звъни и вика"Добър,г-н ... ден спечелихте .... кажете си трите имана и егн за да подтвърдите"
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 06 Авг 2016, 22:01

bum_bum написа:Шела зависи и от коя бензиностанция го наливаш. Както и за всички други де.

От години зареждам на ШЕЛ-а на Орион и последните два пъти е зле.Другият Шел е този на бул.Европа преди околовръстното(на един собственик са) и там дърво :dunno:

Днес сутринта заредих еко 100 рейсинг до горе.Сипах 42л,а останалото си беше старото 95 економи.Ходих до Плевен,а на връщане се прибрах през Троян-Кърнаре(Беклемето) и подбалканския.С нормално каране без много изпреварвания и скорост най-много 140-150 за малко на отиване,а предимно 110-120.
Сега заредих да допълня 28.220л за 420км.От разхода съм доволен,но не усетих колата по пъргава или нещо друго.Предполагам и да си бях сипал 95 щеше да е същото.С две думи не си заслужава цената :no:

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 07 Авг 2016, 15:49

От известно време работя като шофьор в Германия, карам Шпринтер :mhihi: И понеже имаме флота карти към Шел зареждам само на техни бензиностанции. На два пъти вече ми се случва като спра да зареждам да нямат от обикновения дизел, но бяха пуснали V-power-a на цената на обикновения. Разлика във вървежа не усетих, но при едни и същи километри и стил на каране, по борд разхода падна с половин литър. В момента цената на обикновения дизел тук варира, в зависимост от бензиностанцията, от 0,99 до 1,05 за литър. Интересното е,че цената скача след 22'00 с 15 цента нагоре, а по магистралните бензиностанции винаги си е 15 цента по-висока.
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Авг 2016, 17:19

(bubsa) написа:
bum_bum написа:Шела зависи и от коя бензиностанция го наливаш. Както и за всички други де.

От години зареждам на ШЕЛ-а на Орион и последните два пъти е зле.Другият Шел е този на бул.Европа преди околовръстното(на един собственик са) и там дърво :dunno:

Днес сутринта заредих еко 100 рейсинг до горе.Сипах 42л,а останалото си беше старото 95 економи.Ходих до Плевен,а на връщане се прибрах през Троян-Кърнаре(Беклемето) и подбалканския.С нормално каране без много изпреварвания и скорост най-много 140-150 за малко на отиване,а предимно 110-120.
Сега заредих да допълня 28.220л за 420км.От разхода съм доволен,но не усетих колата по пъргава или нещо друго.Предполагам и да си бях сипал 95 щеше да е същото.С две думи не си заслужава цената :no:

Тоя на Орион не знам на какъв адрес точно се води за да погледна. Но на бул. Европа 138 ако е този той си е на Шел, не е франчайз. От всичките им 86 обекта 80 са си техни и 6 са франчайз. Предполагам, че 80-те биха били по-сигурни от франчайзите.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 07 Авг 2016, 17:38

bum_bum написа:
(bubsa) написа:

Тоя на Орион не знам на какъв адрес точно се води за да погледна. Но на бул. Европа 138 ако е този той си е на Шел, не е франчайз. От всичките им 86 обекта 80 са си техни и 6 са франчайз. Предполагам, че 80-те биха били по-сигурни от франчайзите.

Явно са си точно на шел,защото преди като сипвах дизел там имах най-голяма фирмена отстъпка.Вече не си спомням кои бяха бензиностанциите с по-малка и явно те са франчайзите.

За момента спирам с шела и ще покарам малко с еко да видиме как ще е и градско.Малко е неприятна цената ама :dunno:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Авг 2016, 10:23

В събота малко реших разходка и това онова, и понеже колегата каза, че на Еко има такава оферта, викам си "Що пЪ не", отивам на бензиностанцията, зареждам до горе дизел и отивам на касата, да питам и за "играта"
Честно ви казвам колеги, тази така ме погледна, все едно съм попитал дали мога да се изакам зад щанда с кроасаните.
След няколко уточнения от моя страна, че се вихри подобна кампания на Еко петролиум, жената зад касата благоволи да подхвърли, че "ей там до вратата има нещо подобно, но не е наше, някаква външна фирма и на нас ние забранено да говорим за това", на което бях искрено учуден, отидох до "онова до вратата" и видях кутия, една останала листовка за попълване и реклама на Еко за играта...

Така че, вярвам на касиерката (която иначе си ме обслужи добре около оформяне на заплащането на заредената нафта), вероятно е някаква външна фирма (?) , и не е задължително да си купувате гориво...което пък от друга страна, минавате, вземате кутията с участници в "томболата" и си увеличавате шансовете за успех, кой ще ти каже нещо...след като не била тяхна инициативата :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Авг 2016, 14:43

т.е. липса на всякаква организация около раздаването на БМВ-та? :lol: Тъкмо мислех да се пробвам :mhihi:
честно казано много странно ми звучи всичко това - някой раздава нови коли, за хиляди левове и накрая се оказва, че е там някъде си от външна фирма ... какви са тия външни фирми и каква им е идеята?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 08 Авг 2016, 15:29

© написа:т.е. липса на всякаква организация около раздаването на БМВ-та? :lol: Тъкмо мислех да се пробвам :mhihi:
честно казано много странно ми звучи всичко това - някой раздава нови коли, за хиляди левове и накрая се оказва, че е там някъде си от външна фирма ... какви са тия външни фирми и каква им е идеята?

Outsource, брато! :mhihi:
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Авг 2016, 15:30

Външната фирма вероятно организира томболата. А наградите се осигуряват от Еко. Те така или иначе нямат право по закон да обвързват участието с покупка.

Работата е 50:50. Както има фирми, които фалшифицират томболите, така и такива които си ги раздават съвсем честно.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 08 Авг 2016, 18:10

bum_bum написа:Външната фирма вероятно организира томболата. А наградите се осигуряват от Еко. Те така или иначе нямат право по закон да обвързват участието с покупка.

Работата е 50:50. Както има фирми, които фалшифицират томболите, така и такива които си ги раздават съвсем честно.

Тая игра ще е пълен та*ак.Оня ден като заредих и аз така с подмолна усмивка попитах на касата за играта и оная ми вика "талончетата са зад теб,вземи си колкото искаш" :shock:
Алчно награбих можеби 20 талона,но така си стоят в жабката.Нещо ми се изпари ентусиазма :confused:

Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Авг 2016, 18:34

Същата работа като с горивото - Сигурни за всеки литър, пък по същото време ги хванаха с цял резервоар "гориво не отговарящо на държавните норми" и точно високооктанов бензин беше
Първия резултат от гугъл http://www.standartnews.com/balgariya-o ... 00030.html

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 08 Авг 2016, 19:49

bum_bum написа:Те така или иначе нямат право по закон да обвързват участието с покупка.

поредните полезни регулации :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 08 Авг 2016, 20:26

steeN написа: поредните полезни регулации :mhihi:

Има ли вредни регулации? :roll:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата