Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Политическа.

Мнение от Doberman_vas » 25 Май 2014, 21:56

drevnia написа:
BMW Power ACM написа:Браво на всички негласували. Оставихте в европа да ни представляват партиите с твърд електорат като БСП и ДПС, плюс купените гласове на мангалите към ДПС2, която всъщност се казва ББЦ, което е съкратено от Башибозушка България Скоро.
Местан излезна и каза, че щял да мисли. Сега ще подадат оставка САМО и единствено за да може на следващите Парламентарни избори на мястото на неконтролируемия Болен да сложат при тях повечето гласове на Ники Дудука, който ще има бая повече места от Болен. Така БСП, ДПС и ДПС2(Ники Дудука) ще имат бая повече от 120 места, а Бойко пак ще духа супата в изолация.
Честито, ДПС отива към втора политическа сила на тези избори, а Делян Пеевски вече ще има две партии в следващия Парламент - ДПС и ДПС2(Ники Дудука). На следващите избори пак не ходете да гласувате, а пишете само как това нищо не променяло(бла-бла)по форумите. Вярно не променя. Негласуването ви няма да промени очертаващото се като НЕИЗБЕЖНО Турцизиране и Циганизиране на държавата.
Като гледах репортажите от онова село с Депесарските балове, те там карат повече БМВ-та от нас вече и то не само Е36.
И всички вие по света, които не гласувате за изборите, а имате право, по-добре си връщайте Българските паспорти и се махайте от Българските форуми ако така ще продължавате да оставяте държавата ви да затъва и след време да и прекроят границите...отново.

Много вярно казано

Грубо , но точно!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 25 Май 2014, 21:57

BMW Power ACM - доста вярно . Ако беше по-голяма избирателната активност още по-красноречива щеше да е обстановката , но уви - апатията е голяма. Всеки си мисли - за какво да гласувам , като с моя глас или не ще е същото . Е да ама бай-мангал гласува твърдо , както и твърдите "ядра" на гореспоменатите партии. Горко ти Българио !
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 25 Май 2014, 22:02

BMW Power ACM написа:...

:bowdown:

Реве ми се, чесно..не сме народ, а мърша.. :|

Мнение от фейсбук на човек от "тяхната" партия :bang:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна doomy525 на 25 Май 2014, 22:11, променена общо 1 път
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 25 Май 2014, 22:10

E36 отдавна не е на мода, ако ти снимам колите пред общината ще има да се чудиш как се купуват такива коли със заплата 1000, че дори и 2000 лв да са пак ще трябва да работиш 10 години и то без да ядеш за да спестиш за тях :mhihi:
иначе аз гласувам винаги, но уви ... какво от това, все ще се намери някой да подмени вота ми

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 25 Май 2014, 22:13

Остави модата, ставаше дума за това, че те се умножиха яко, а вече правят и държат парите. А такива продажници като Пеевски им помагат. Заради такива като него България многократно е губила граници и ще продължава да ги губи. Наред е Кърджали.
ДПС върви към втора политическа сила, а заедно с ДПС2...към първа. :shock:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Слави
Аватар

Мнение от © » 25 Май 2014, 22:15

Ти какво си мислиш, че искат в друга държава? Ами тук се правят много по-лесно парите, никъде няма да намерят такава яма.

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 25 Май 2014, 22:17

Близките 10 години ще си сменим местата с циганите и ще ни командват и управляват както си знаят и то с такъв яд ще направят българия малцинство, за да ни отнемат и малкото. Българите сме следващите роби!!!

Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 25 Май 2014, 22:21

© написа:Ти какво си мислиш, че искат в друга държава? Ами тук се правят много по-лесно парите, никъде няма да намерят такава яма.

Аз видях със собствените си очи как в моя регион купиха заводи на безценица, как в тези заводи сега може да работиш САМО ако знаеш Турски и как използват малцинствата от същите региони да им работят за без пари. Знам го това, но след време ще поискат и друго, убеден съм. Тези пари с които разполага ДПС нали не мислиш, че идват само от БГ? Нали Ердоган каза, че са ни владели и пак ще ни владеят? Тези многократни "базици" с границите на България пак ли мислиш, че са случайни и неволни грешки? Аз не мисля така.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Май 2014, 22:27

Че като бяха на власт Бойко, Мойко тройни и четворни коалиции да не би да не се прие да има новини на турски език? Да не би да не им се даваха по-големи помощи от на българите? Да не би циганите да си дупчеха билети в трамвая? Да не би да плащаха ток и вода? Да не би да им събориха незаконните постройки? Да не би да спряха циганските банди, дето точат ДДС? Да не би Доган да не си пристигна с хеликоптер на сватбата? Мога и още да изброявам.

Дали Феса, Гея или Злодея разлика няма да се види. В единия случай си плащат на другите за законите, които искат а в другия си ги приемат сами безплатно. Затва е всичкия тоя зор. Ако нещо можеше да се оправи с гласуване вярвай за 25 години все щеше да е станало.

Погледни Германия 45-та година и 70-та. Сравни с България 89-та и 2014-та. Погледни дълг, БВП, промишленост, селско стопанство.. и без тия "ама те работеха на загуба". Много ясно, че е угодно да вярваме, че са работели на загуба нали трябва да има някакво благовидно оправдание всичко това да се съсипе, че да дойдат новите икономиески господари. Да, на загуба ама като идеш на пазара имаше български домати, сол, месо и т.н. А сега ядем агнешко от Нова Зенландия, домати от Турция, сол от Пакистан и т.н.., щото в Нова Зенландия работниците взимат по-малко и пътя до тук е безплатен та в крайна сметка всичко се връзва по-евтино. :yes:

Социализма е ясно, че като строй трябваше да си отиде и не въздишам по него. Но многото постигнато тогава не се запази защото на всичките тия им беше платено това нещо да изчезне за да се превърнем сега в икономически роби. Ама те били построили магистрали.. ми нали половината вече се разбиха.. а ще ги плащат и децата ни. Или още някой си мисли, че ЕС ни дава пари и фондове е така, щото сме много хубави? Цял ден пред урната да седиш и 100 бюлетини да пуснеш няма да стане. Защото никой няма да го позволи. България е продадена отдавна и никой не иска да имаме индустрия, производство и висок стандарт. Платено е да нямаме, парите са взети и край. На Европа и трябваме прости, бедни и слаби и нито един от тия няма да го промени, независимо кой ще е в парламента.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Мнение от vaykisss » 25 Май 2014, 22:43

bum_bum написа:

Че като бяха на власт Бойко, Мойко тройни и четворни коалиции да не би да не се прие да има новини на турски език? Да не би да не им се даваха по-големи помощи от на българите? Да не би циганите да си дупчеха билети в трамвая? Да не би да плащаха ток и вода? Да не би да им събориха незаконните постройки? Да не би да спряха циганските банди, дето точат ДДС? Да не би Доган да не си пристигна с хеликоптер на сватбата? Мога и още да изброявам.

Дали Феса, Гея или Злодея разлика няма да се види. В единия случай си плащат на другите за законите, които искат а в другия си ги приемат сами безплатно. Затва е всичкия тоя зор. Ако нещо можеше да се оправи с гласуване вярвай за 25 години все щеше да е станало.

Погледни Германия 45-та година и 70-та. Сравни с България 89-та и 2014-та. Погледни дълг, БВП, промишленост, селско стопанство.. и без тия "ама те работеха на загуба". Много ясно, че е угодно да вярваме, че са работели на загуба нали трябва да има някакво благовидно оправдание всичко това да се съсипе, че да дойдат новите икономиески господари. Да, на загуба ама като идеш на пазара имаше български домати, сол, месо и т.н. А сега ядем агнешко от Нова Зенландия, домати от Турция, сол от Пакистан и т.н.., щото в Нова Зенландия работниците взимат по-малко и пътя до тук е безплатен та в крайна сметка всичко се връзва по-евтино. :yes:

Социализма е ясно, че като строй трябваше да си отиде и не въздишам по него. Но многото постигнато тогава не се запази защото на всичките тия им беше платено това нещо да изчезне за да се превърнем сега в икономически роби. Ама те били построили магистрали.. ми нали половината вече се разбиха.. а ще ги плащат и децата ни. Или още някой си мисли, че ЕС ни дава пари и фондове е така, щото сме много хубави? Цял ден пред урната да седиш и 100 бюлетини да пуснеш няма да стане. Защото никой няма да го позволи. България е продадена отдавна и никой не иска да имаме индустрия, производство и висок стандарт. Платено е да нямаме, парите са взети и край. На Европа и трябваме прости, бедни и слаби и нито един от тия няма да го промени, независимо кой ще е в парламента.

Това е така ,имаше едно филмче на Влади Въргала,забравих как се казва ,ако го гледате ще видите доста от действителността от началото на прехода до наши дни. Мен лично друго ме плаши,ако гледахте разбивките,от 18-30годишните вота е равен дпс-герб,твърдия гласоподавател на бсп незнам или поизмряха или вече видяха ,че днешните комуняги не са както е било при бай Тошо.
А относно ,че европа иска ратаи и бачкатори факт е,ама си мисля,че това по скоро е мислено още през 19в,щото преди турското робство и ний сме прайли бая поразий в региона,това ок да сме малка слаба и тъпа държава,подобно стана и с Югославия,разпиха я на 6,ама като изключим македония (България :mhihi: ,шъ мъ извиняват братята македонци)и югоизточна Сърбия(която си е България),останалите парчета,макар и разделени,малки,и водещи война в края на 20ти век,ми много по добре са от нас,и заплати и условия и стандарт на живот,и медицина,и съдебна система и квото и да е . Е как? Те да ние не?

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 25 Май 2014, 22:47

Чак сега, предполагам съм само аз, си навързах нещата защо не искаха и отказваха оставка..просто чакаха парламентарните избори тая година, за да видят коя партия ще влезе и тя, че да си я внедрят и нея. При следващите избори, които ще са съвсем скоро, за да разкарат болния мозък от там бързо - тежко и горко ни..е тогава, ако до сега не сме били свидетели на грабеж и унищожаване на българското тепърва ще видим

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 25 Май 2014, 22:59

Щото навремето,когато Тодор Живков беше почнал да гони турците от държавата ни,съм сигурен,че е имало някои от българите,които са му казвали,че не е редно така да прави. Трябвало е да ги избива!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Мнение от vaykisss » 25 Май 2014, 23:00

Добре де къде бяха националистите на болния мозък :dunno: да не бяха за риба та не си подкрепиха гуруто,а за Ники нали още не се е определил къде е ,в ляво ли в дясно ли :?: Дано колегата не еправ ,че ако това е истина наистина тежко ни.И друго ми стана интересно тоя Барек или бая е плащал или бая народ му е повярвал на глупостите :dunno:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 25 Май 2014, 23:06

Плащаше доста(с парите на Пеевски)и някои хора пък на всичко отгоре му повярваха, а аз по-противоречащ си политик не съм виждал досега. Той не е и политик още де, то си му личи.

Сега ще разкарат Болен от Парламента като обявят с отворени широко усти как се съобразяват с вота на Българина. На следващите избори Бойко пак ще има 30%-та някъде, но ДПС, БСП и ДПС2 ще има общо към 50 и отгоре. Така ще се бетонират за 4 години напред и чакайте нова Жан Виденова зима. Аз това виждам и няма как да не ида да гласувам. Атака и НФСБ няма да влезнат в Парламента защото си разделиха гласовете, а Болен се компрометира достатъчно като им помага на тия цяла година да грабят и вземат нови дългове от по 1 млрд.
Георги Първанов я влезе, я не в следващия Парламент, Реформаторския блок може и да влезне, но дори да се обединят с Бойко, пак няма да им стигнат гласовете защото следващия Парламент неизбежно ще бъде съставен с мнозинство на БСп, ДПС и ДПС2, като нищо чудно да дадат на тоя клоун министър-председателския пост, та да учи хората как се правят дудуци. Досега му се смеех как може да говори, че ще е следващия премиер, но явно всичко е било замислено доста отдавна. Ебахти срама ще е този да ни е примиер. :aaaaaaaaaaaaaa_emoticon (6): Оставете срама, ами тази очертаваща се тройна коалиция, наистина ще скапе всичко.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 25 Май 2014, 23:17

Просто трябва да се гласува, ако активността е над 60% резултатите ще са различни, защото доста партии разграбиха вота, който се полагаше на БСП и Атака, че Барека, ще е в следващия парламент - ще, но просто трябва да се гласува!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата