Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Re: iOS тема

Мнение от © » 12 Юни 2015, 7:45

Какво може да чете тази програма?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е 61 530d

Мнение от miroleskov » 12 Юни 2015, 16:15

doomy525 написа:bluetooth адаптора :yes:
п.с - elm bluetooth adapter :bchug:

Колега би ли ме насочил от къде да купя,може и на лични

Sent from my iPhone using Tapatalk
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miroleskov » 12 Юни 2015, 16:16

doomy525 написа:bluetooth адаптора :yes:
п.с - elm bluetooth adapter :bchug:

Колега би ли ме насочил от къде да купя,може и на лични

Слави
Аватар

Мнение от © » 12 Юни 2015, 16:22

ибей

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 12 Юни 2015, 17:10

Най-сигурно е от ибей, да, тъй като чух за някакви китайски заместители и с прекъснати пинове (възможна е поправката, но трябва да се презапоят няколко пина в самата букса) - не знам с каква цел е направено това и не е нещо фрапантно, но е хубаво човек, когато си купува нещо да работи по предназначение. Гледам има и в sklad66 (ще помоля да не се приема като реклама тъй като нямам нищо общо със сайта!), но имам известни опасения, че ще е един от тези, които споменах по-горе. Обади се и ги попитай дали този е от тях /предполагам ще ти отговорят, че няма такива неща и този, който ви ги е казал е излъгал :lol: но да се надяваме, че държат на реномето си :yes: а и както казах поправката е елементарна - трябва да се вържат 2 пина и всеки с малко опит с поялника ще си го оправи ама защо да е така.. :) /.
Иначе bmw what служи за най нормална и любителска диагностика - триене на грешки, активиране на функции, гледане на живи данни (програмата torque също е доста полезна) :yes:
Слага се в буксата на купето и се свързва с програмката на телефона
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miroleskov » 12 Юни 2015, 17:40

Това в склада не пише да става за iOS и до колкото разбрах е за безжична връзка чрез блутут,което не вярвам да става за нашия блутут или греша?

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 12 Юни 2015, 18:06

И за ios има разновидност на адаптера - http://www.iobd2.org/elm327-iphone/ :yes:

http://www.uobd2.net/wholesale/wifi-elm ... -ipod.html

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

iOS тема

Мнение от steeN » 12 Юни 2015, 18:18

iOS последно като гледах не може да се свързва с нелицензирани устройства по блутуут. Не че на нашия блутуут му има нещо.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 15 Юни 2015, 21:15

Какво ви е мнението за новата музикална услуга, която ще стартира от 30-ти този месец? Ето тук има повече инфо, за който не е обърнал внимание - http://imagazin.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D1%8F%D0%BC%D0%B5-%D0%B2%D0%B8-apple-music/

Аз лично, ползвайки Spotify Premium, със сигурност ще го пробвам, за да видя какво предлага спрямо конкуренцията. Има свежи идеи като Apple Music Connect например, радиото също е добро хрумване, зависи как е реализирано де. Предполагам пак ще струва 10 кинта на месец, така че се надявам да стимулира този тип слушане на музика, посредством стриймване, защото това е бъдещето, а и е общо взето, ако не единствения, то със сигурност най-лесният легален начин да имаш достъп до неограничен брой песни на телефона/компютъра си :guitarist:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 15 Юни 2015, 23:52

аз ползвам rdio.com, пак $10 на месец. ако apple позволяват да се слуша, която си искаш песен, колкото искаш пъти може да се замисля да мина на тях, ако имат повече музика. имам бетата и ми направи впечатление, че имат металика, които ги няма в нито една мп3 услуга...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 16 Юни 2015, 0:59

звучи много добре!

и аз си плащам за spotify, но колкото повече конкуренция има, толкова по-добре ще стане за крайния потребител.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 16 Юни 2015, 8:47

steeN написа:аз ползвам rdio.com, пак $10 на месец. ако apple позволяват да се слуша, която си искаш песен, колкото искаш пъти може да се замисля да мина на тях, ако имат повече музика. имам бетата и ми направи впечатление, че имат металика, които ги няма в нито една мп3 услуга...

Металика ги има в Спотифай, по-скоро въпросът е, че в Apple Music ще има Бийтълс, което наистина го няма никъде другаде :mhihi: Но Джобс е бил гений... :bowdown: Като си платиш не вярвам да има каквито и да е ограничения при слушането... На мобилния Спотифай не можеш да си избираш песните, само shuffle на даден изпълнител, но всякакви ограничения отпадат като кихнеш 5 евра :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 16 Юни 2015, 10:10

интересно, преди години ги нямаше.. I don't care for The Beatles :) За мен това са най-overrated групата, която някога е съществувала :)

п.с. в rdio.com имам The Beatles... :bang:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 23 Юни 2015, 14:32

На дъртата ми 4-ка май й замина батерията :dunno: Но стана изведнъж... възможно ли е? Както си държеше супер батерията (ако съм го ползвал само като слушалка - вечерта на 75-80%) и от 1 седмица го зареждам по 2 пъти на ден, което ми създава проблеми на моменти :lol: Първоначално си мислех да не е от някой ъпдейт на програмка, но вече трябваше да се оправи. За 1-2 дни разликата в издръжливостта падна наполовина :dunno: Колко струва евентуална смяна на батерия?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 23 Юни 2015, 14:45

http://www.ebay.co.uk/itm/iPhone-4-4G-i ... 2a320e1567

Имам въпрос - защо когато отдалеча долната част на телефона при разговор заглъхва и не ме чуват? Трябва да е плътно прилепен до лицето ми, че да ме чуват кристално? На високоговорител няма проблеми, но ако говоря и мръдна телефона с 1-2см от лицето ми заглъхвам и не ме чуват? Горната част е на ухото ми, но ако отдалеча долната - не ме чуват? Дано ме разберете :lol:

става въпрос за 5s

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата