Политическа.
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Политическа.
ineedmoney написа:Никой ли няма да коментира разпращането на СМС-и от Бареков в деня за размисъл???? Никой ли не спазва закони тук?
Тоя селяк даже не заслужава да го коментираме

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Хаос написа:BMW_POWER написа:Прелитането руските Су-24 над есминеца на ВМС на САЩ е Черно море е произвела деморализиращ ефект сред екипажа. 27 члена вече са подали рапорт за оставка, като за довод са посочили следното:
НЕ ЖЕЛАЕМ ДА ПОСТАВЯМЕ ЖИВОТА СИ ПОД ОПАСНОСТ!
Я расскажу о вопиющем факте:
На берегах Амура, средь полей
Попался наш простой советский трактор
В прицел шести китайских батарей.
Ударил залп, снаряды полетели,
Но тракторист был парень с головой:
Он жмёт педаль — и вот не видно цели
В поставленной завесе дымовой.
А трактор взмыл над милой стороною
И в тот же миг агрессору в ответ,
Чтоб постерёгся нас пугать войною
Ударил залп тактических ракет.
А тракторист наш, капитан Литвинов,
Взглянул на карту и включил форсаж,
Спокойно отбомбился над Пекином
И заложил на родину вираж.
Он над Амуром выключил реактор,
Чтоб не пугать родных овец и коз.
Пронёсся в небе наш советский трактор
На дозаправку в свой родной колхоз.
И, если враг опять предпримет меры,
Чтоб помешать собрать нам урожай,
Приказом Агропром СССР-а
У нас на поле вылетит комбайн!
Не знаех че го има като стихче, хахахахахахахахаха

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Аз днес ще гласувам а Вие?
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
аз ще гласувам
въпреки, че не съм гледал и една минута предизборни кампании
надявам се изборът ми да е верен и достоен
въпреки, че не съм гледал и една минута предизборни кампании
надявам се изборът ми да е верен и достоен
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Като видях колко хора имаше в секцията... после никой да не реве кой управлява! Друг път чакам по 30-60мин., сега НЕ ЧАКАХ 

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Гласувах току що!
Колкото повече хора гласуват,толкова по-малко е значението на купения вот!
Ако искате цигани, пенсионери и турци да определят изборите,днес си стойте в къщи.
p.s.Нямам нищо против цигани, пенсионери и турци,просто те винаги гласуват!

Колкото повече хора гласуват,толкова по-малко е значението на купения вот!
Ако искате цигани, пенсионери и турци да определят изборите,днес си стойте в къщи.
p.s.Нямам нищо против цигани, пенсионери и турци,просто те винаги гласуват!
"как да сгъна бюлетината"
"идете там вътре и отбележете"
-влизам, отбелязвам, няма инструкция за сгъване, излизам
"дайте да ви сгъна бюлетината"
"не!"
"няма да ви подменя вота"
"сам ще си я сгъна, кажете как"
"през средата"
"като ви питах как се сгъва сливи ли имахте в устата, да ви еба майката?"
мързи ме да ходя да пускам писмен сигнал в общината...
деееба леша деееба в тая изгнила държава
"не!"
"през средата"
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
пуснах си невалидна аз, може и по новините да ми я покажат

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
Гласувах,понеже не искам мангасари,турци и пенсии да избират кой да управлява,не че всички не са един дол дренки ама тва е друга тема,точно тая коалиция не желая да вкара хората си в европарламента,къде освен да лапат заплати друго няма да правят.
- Centurione
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M5 E39
vaykisss написа:Гласувах,понеже не искам мангасари,турци и пенсии да избират кой да управлява,не че всички не са един дол дренки ама тва е друга тема,точно тая коалиция не желая да вкара хората си в европарламента,къде освен да лапат заплати друго няма да правят.
+1
Live forever or die trying
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Хаос написа:"как да сгъна бюлетината"
"не!"
"през средата"
В Плевен я късат и сгъват пред теб, ти влизаш зад паравана, попълваш я, тоя ти бие 2-рия печат и си я пускаш.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Право на глас имат 6 533 828 български избиратели. До 17.00 часа са гласували 1 791 483 души 
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4101684

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4101684
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enjoy life and drink cold beer

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
doomy525 написа:Право на глас имат 6 533 828 български избиратели. До 17.00 часа са гласували 1 791 483 души
Значи излиза по проста сметка, че за капута са гласували около 180 хиляди малоумници

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Браво на всички негласували. Оставихте в Европа да ни представляват партиите с твърд електорат като БСП и ДПС, плюс купените гласове на мангалите към ДПС2, която всъщност се казва ББЦ, което е съкратено от Башибозушка България Скоро.
Местан излезна и каза, че щял да мисли. Сега ще подадат оставка САМО и единствено за да може на следващите Парламентарни избори на мястото на неконтролируемия Болен да сложат при тях повечето гласове на Ники Дудука, който ще има бая повече места от Болен. Така БСП, ДПС и ДПС2(Ники Дудука) ще имат бая повече от 120 места, а Бойко пак ще духа супата в изолация.
Честито, ДПС отива към втора политическа сила на тези избори, а Делян Пеевски вече ще има две партии в следващия Парламент - ДПС и ДПС2(Ники Дудука). На следващите избори пак не ходете да гласувате, а пишете само как това нищо не променяло(бла-бла)по форумите. Вярно не променя. Негласуването ви няма да промени очертаващото се като НЕИЗБЕЖНО Турцизиране и Циганизиране на държавата.
Като гледах репортажите от онова село с Депесарските балове, те там карат повече БМВ-та от нас вече и то не само Е36.
И всички вие по света, които не гласувате за изборите, а имате право, по-добре си връщайте Българските паспорти и се махайте от Българските форуми ако така ще продължавате да оставяте държавата ви да затъва и след време да и прекроят границите...отново.
Местан излезна и каза, че щял да мисли. Сега ще подадат оставка САМО и единствено за да може на следващите Парламентарни избори на мястото на неконтролируемия Болен да сложат при тях повечето гласове на Ники Дудука, който ще има бая повече места от Болен. Така БСП, ДПС и ДПС2(Ники Дудука) ще имат бая повече от 120 места, а Бойко пак ще духа супата в изолация.
Честито, ДПС отива към втора политическа сила на тези избори, а Делян Пеевски вече ще има две партии в следващия Парламент - ДПС и ДПС2(Ники Дудука). На следващите избори пак не ходете да гласувате, а пишете само как това нищо не променяло(бла-бла)по форумите. Вярно не променя. Негласуването ви няма да промени очертаващото се като НЕИЗБЕЖНО Турцизиране и Циганизиране на държавата.
Като гледах репортажите от онова село с Депесарските балове, те там карат повече БМВ-та от нас вече и то не само Е36.
И всички вие по света, които не гласувате за изборите, а имате право, по-добре си връщайте Българските паспорти и се махайте от Българските форуми ако така ще продължавате да оставяте държавата ви да затъва и след време да и прекроят границите...отново.
Последна промяна Top Gun Maverick на 25 Май 2014, 21:47, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
BMW Power ACM написа:Браво на всички негласували. Оставихте в европа да ни представляват партиите с твърд електорат като БСП и ДПС, плюс купените гласове на мангалите към ДПС2, която всъщност се казва ББЦ, което е съкратено от Башибозушка България Скоро.
Много вярно казано