Пак почнаха убийства в София
Модератор: Общи модератори
D3BEP написа:Сандански бате курортен град.
По - скоро Сънданс - тексаска империя.
rado_rf,
Ти хубаво ги имаш тези книги братле,
Ама ние ги нямаме. Поне аз де.
Ко ще прайм

Амиии, прочети "Разговори с Буров" на Михаил Топалов. Имам и цензурираното и нецензурираното издание. Колкото до "Земя за прицел" доколкото знам има само едно издание. Книгата не е преиздавана. На мен ми струваше преди две години 70 лева за петте тома, мека корица. За изданието с твърдата никой не можеше да ми гарантира, че може да ми я намери, защото който я има я пази като очите си.
Има един български сериал "Жребият" по книгата. Един единствен път е излъчван и повече - НЕ. Направен едно към едно по книгата. Търся го от много отдавна, ма ядец. Никъде го няма.
Колкото до убийството в Сандански... ми, не знам какво общо има с убийството на Г. Стоев. Защо изобщо се споменава в тази тема? Това си е криминално убийство, докато на Г. Стоев си е чисто политическо. Като на Луканов. В Сандански си е разчистване на бакалски сметки. Друг е въпроса вече, че и в медиите ги гони параноята стане ли въпрос за някой по-добре облечен. Това са някакви дребни рибки и тяхното елиминиране е просто за стягане на дисциплината и за назидание. Не, заради друго, а, защото нали знаете - всяко малко гущерче мечтае да стане голям крокодил.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Общо взето както е казал някой някога- кучетата си лаят,керванът си върви.
Вие съвсем като дедовците го обърнахте,политика бистрите. По една ракийца и салатка за мезенце и те ти го седянка. Манете ги тия комунисти,фашисти,либерали,демократи и т.н.
В тая държава нещата са ставали,стават и ще стават без мое/ваше/наше участие, така че е най-добре всеки да си гледа живота, да си осигури семейството, себе си и да живее спокойно.
Нямате ли си БМВта в гаражите/на паркоместата,че сте тръгнали на бай ви Тошо времената да нищите.
Вие съвсем като дедовците го обърнахте,политика бистрите. По една ракийца и салатка за мезенце и те ти го седянка. Манете ги тия комунисти,фашисти,либерали,демократи и т.н.
В тая държава нещата са ставали,стават и ще стават без мое/ваше/наше участие, така че е най-добре всеки да си гледа живота, да си осигури семейството, себе си и да живее спокойно.
Нямате ли си БМВта в гаражите/на паркоместата,че сте тръгнали на бай ви Тошо времената да нищите.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Archangel написа:Общо взето както е казал някой някога- кучетата си лаят,керванът си върви.
имаме си .. ама с тоя скъп бенз тука е по евтино

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Archangel написа:Общо взето както е казал някой някога- кучетата си лаят,керванът си върви.

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Викаш, закво ви е да мислите, действайте

Ех бате... Как да ти го обясня, че да го разбереш? Има хора, които не обичат животът им да минава ей така... Безметежно. Без да разсъждават много - много.... Нищо не зависи от тях

Бам-бам

Закво са ти пуканки братле. Вземай ракийката и салатката(че нашите свършиха) и идвай при нас. Не става само с пуканки....!
Аз не моам те разберем що за човек си.
Ок, кат не ти харесва една тема, напиши че е тъпа.
Ама кат напишеш 10 пъти в една тема че е тъпа, по - скоро ти ставаш банален, отколкото темата тъпа. Както и правиш.
Нито се готвим да колим цигани, нито да отваряме военни бази. Действително, темата няма да реши глобални проблеми. Няма и на кой да навреди.
Еми кат не ти харесва, не я чети. Кво си се метнал през 5 поста "темата е тъпа" "темата е тъпа" "темата е тъпа". Кат блокирала латерна.
Която никой не иска за музикален инструмент.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
///peter написа:Да бе верно, що ли говориме. Ей трябват силни хора като bam-bam в тая държава
не човече объркал си се .. трябват ни такива като теб и Дзверо .. по цел ден да си цъкаме тука и да си тренираме пръстите
вие сте надеждата на тая Страна ... дано и след 1000-ната поредна такава тема нещо да се оправи
и Звер темата си е много яка нали треа някъде да изпускаме напрежението .. само че малко се превръща като ония от 1 време къде малко понамалеха де .. гепиха ми ... ЩЕ го пратя в пирогов . еди какво си .. ще го убия и аз само рупам пуканки и се хиля (както сигурно го прави и крадеца) и сега има 1 случай на УЖ заподозрян и пак сички си рупат а тея интернет борците никфи ги нема ... е после как да не се смееш човече то си е за смех, още тогава написах АКО поне от 1000 теми за пребити има 1 верна може и да имаше някакъв ефект никои да не пипа колите на клуба щот ако го барнат ще знае какво ще му се случи .. ама с писаници едва ли горкия човечец се е изплашил

та мани ме мене .. продължаваите и само да ти кажа аз съм ти най върлия фен щот и аз обичам спама само че ти доста по добре го умееш това майсторство добре си го замаскирал под всеки следваш спор които водиш и чета и се уча от тебе

та какво ся за Вранчо ... един ентусиаст по малко

са кои ли ше му кара Х-5цата

SKISA написа:катунци е центъра на прекарвачите от едно време! там има маса палати -имало е доста групи ,които са прекарвали секакви мераклии да драснат от соца....!!! сега от там бръмчат разни чернилки ,дето искат да се докопат до гърция ,ма не през пропускателният пункт!! доста вагабонтско място-явно човека е бил от "добър род"!!!
А ти какво си правил там?

Между другото,Вранчо бе голям почитател на БМВ имаше Е36, Е46, Е67 и
E70.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз в тази връзка пък винаги съм се чудил на Маргарита Михнева, и тя доста смело си говореше,че и документация вадеше...И май само заплахи досега(и слава Богу де) 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
bam-bam написа:
не човече объркал си се .. трябват ни такива като теб и Дзверо .. по цел ден да си цъкаме тука и да си тренираме пръстите
вие сте надеждата на тая Страна ... дано и след 1000-ната поредна такава тема нещо да се оправи
АПсолЮтно.
Требват умни хора.
Не глупави комици с комплекс за превъзходство над масите, показван през Интернет например.
Аз ще спирам, щото за мен целта ти е да превърнеш темата в караница, а аз няма тая цел. Само ще ти кажа, че наистина имаш да учиш. За да си опозиционер наистина, ти трябват разсъждения и кауза. Пуканките са за заядливци и сеирджии.
Рупай пуканки и мятай забележки на воля.
За съжаление и темата отече - аз вече нищо не разбирам от нея.... Вранчо. Маргарита Михнева... Може бо последните 10 поста се нуждаят от по някоя дума повече ,всеки взе да говори на неговия си език....
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
D3BEP написа:bam-bam написа:
АПсолЮтно.
Требват умни хора.
Не глупави комици с комплекс за превъзходство над масите, показван през Интернет например.
Аз ще спирам, щото за мен целта ти е да превърнеш темата в караница, а аз няма тая цел. Само ще ти кажа, че наистина имаш да учиш. За да си опозиционер наистина, ти трябват разсъждения и кауза. Пуканките са за заядливци и сеирджии.
Рупай пуканки и мятай забележки на воля.
За съжаление и темата отече - аз вече нищо не разбирам от нея.... Вранчо. Маргарита Михнева... Може бо последните 10 поста се нуждаят от по някоя дума повече ,всеки взе да говори на неговия си език....
а темата мислиш не е сейрджииска ли

се едно гледам чичките пред блока или дедо ми на село къде се събрали псуват тоя ония всички били виновни те ще оправят държавата и знаят как ... и това им е ежедневието как не им писва не знам ... яко весело нали

нещо ще промениш ти или някои като знаете много и го пишете ... едва ли на някои му пука за вас мен и друите
както имах предвид ония филм исках да кажа че кво и да си пишем и да рупаме хората си гонят целите и си ги постигат .. ние само си лаем
но .... както казах фен съм ти

така че аз сам тука за купона,фън да има друго няма да си направим ... еи ся на събора ще се видим ще се напием и всичко че ни е весело ден два и после пак ще налазим форума да псуваме тоя ония и да бистрим световната политика .. абе време да минава че и без тфа е скука
е по Морето може вече да живна ... бтв може да кажеш ако държиш некое хотелче да наминем некой път да ми дадеш некои урок по спорене на живо

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
bam-bam написа:еи ся на събора ще се видим ще се напием и всичко че ни е весело ден два и после пак ще налазим форума да псуваме тоя ония и да бистрим световната политика .. абе време да минава че и без тфа е скука
е по Морето може вече да живна ... бтв може да кажеш ако държиш некое хотелче да наминем некой път да ми дадеш некои урок по спорене на живо
Цъ... Мен почти сигурно ме няма на сбора и нямам хотелче. Иначе уроци да искаш. Ти по морето все ще дойдеш. Наживо съм точно толкова неприятен, колкото и във форума .Това ме различава лично мен. Не полагам никакви усилия да се правя на нещо, коеот не съм и не мога да бъда.
Странното и глупавото в случая е че си прав.
Точно така.
Тука с двама - трима в темата сме точно от твоите цитирани чички, такива на събрание.
Имаме си допълнително лафче.
И разговорите ни вървят в някаква посока и с някаква идея.
И изведнъш идваш отнякъде ти, без посока и без идея и ни просветляваш колко сме прости и колко глобален е светът.
Хубуу.
Само дето аз не мога да мисля постоянно на кой будала да го лашна тоя телефон с двайсе лева надценка.
Който не му харесва, да не се жени за мен. Така де.
Ако има нещо, на което бих искал да те науча, то е кога да спреш. И аз съм слаб там, ама като видя теб и правя:
ОООООООО-ооооо-ООООООО-ооооооо !

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
///peter написа::mhihi: бате на никой не му пука заради това, че хора с твоето мислене бол. Нищо траикай си и без тва нищо няма да се промени
е стига сега .. нали ти ще промениш света .. в теб ми е надеждата

ти и още няколко интернет борци .. ще управлявате интернет пространството, само още малко треа да се напънете и сте готови за коронация

и Дзвер що ми слагаш думи в устата
кога сам искал да ви светкам в нещо ... вие прекалено сте навътре в нещата и знаете всичко

аз просто изказвам мнение че това е поредната СПАМ тема от която нищо полезно няма да излезе и за това се хиля

иначе ми е забавно да си ги чета
така че не си мисли че имам нещо против теб или петьо но мислещите хора не са в нета и не оправят света виртуално ... знаеш къде са нали