Спешно помощ за операция на катастрофирал колега !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ,.,.,.,., » 05 Яну 2008, 15:14

Колеги в този форум ако не се льжа има някаде около 10 000 потребители половината от тях ако пратат по 1 лв досега парите щтяха да са сьбрани аз сам от пловдив моля ве кажете как мога да помогна и аз!!! :(

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 05 Яну 2008, 15:39

gtit16 написа:Колеги в този форум ако не се льжа има някаде около 10 000 потребители половината от тях ако пратат по 1 лв досега парите щтяха да са сьбрани аз сам от пловдив моля ве кажете как мога да помогна и аз!!! :(

Сметките за набиране на нужните средства са в OBB Банка

BG80UBBS80024403811913 - EURO
BG91UBBS83814011933514 - ЛЕВА

Георги Ненков Бозуков е титуляра на сметката :!: Може и да отидеш до хирургиите на пещерско шосе щом си от Пловдив - той лежи там :arrow: 12 етаж, стая номер 5 ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 05 Яну 2008, 16:07

hooligans написа:с кой някъде около шипченски проход мога да се видя за да дам малко пари за момчето

Ако говориш за в софия,аз съм в кв.левски,ако искаш мога да ти кажа къде да доидеш или да се разбреме да се видим някъде посредата.
телефона ми е 0888955933,звънни да се разберем ;)

Парите в мен до мемента са 550 със тези който взех днес от vld и NeoPrint и част от мойте,очаквам до понеделник да прехвърлим 600 лева.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 05 Яну 2008, 20:01

Гемар не е успял да превед, но в Понеделник ще преведе едни 70лв от нас двамата. и двамата ще се постараем да дадем още, но сме на клизма :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от krelion » 05 Яну 2008, 20:36

Говорих с хора от БТК и Вивател ,и се оказа,че работата с СМС-ите е много скъпа и сложна и не си заслужава!Но ако някой знае някой фирми специализирани в този вид услуги....нека попита!
След дълги изследвания учените са стигнали до извода, че хората с недостатъчно умствено и/или сексуално развитие четат този текст без да си махат ръката от мишката.
Не си дърпай сега ръката - вече е късно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 05 Яну 2008, 21:22

krelion написа:Говорих с хора от БТК и Вивател ,и се оказа,че работата с СМС-ите е много скъпа и сложна и не си заслужава!Но ако някой знае някой фирми специализирани в този вид услуги....нека попита!

http://www.wisdom.bg/services/sms
Тези мисля са коректни. За sms 2 лева 1 отива в наща сметка. Сметката мисля че може да се следи в интернет от всички.

Все пак всички сме пращали sms-и за какви ли не игри и т.н. няма нищо лошо в това, че мобилните оператори печелят за това, че ни предостават такава услуга...

Ако сте съгласни аз мога да се нагърбя да регистрирам телефоните и ще поема всички такси по тази регистрация.

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 06 Яну 2008, 0:31

Колега, какъв е смисъла от 10лв да се дадат 5лв на тея кожодери като могат да отидат за момчето 8)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от krelion » 06 Яну 2008, 0:55

Има го и тва Митко,ама така със сигурност ще пуснат много повече хора...където каза колегата не всеки може да ходи до банка...хората ходят на работа...а левчето за услугата ще го прежалим!Сигурен съм и,че всички хора имали добро сърце да дадат пари до сега пак ще пуснат смс!
А съм за...
След дълги изследвания учените са стигнали до извода, че хората с недостатъчно умствено и/или сексуално развитие четат този текст без да си махат ръката от мишката.
Не си дърпай сега ръката - вече е късно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 06 Яну 2008, 1:03

250 човека по 20лв,ето ти я сумата!кви празници,глупости....направо нямам думи,някви смешни 5000лв да не можем да съберем толкова народ тука!на нищо не прилича това..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Яну 2008, 1:35

pavlin_e30 написа:250 човека по 20лв,ето ти я сумата!кви празници,глупости....направо нямам думи,някви смешни 5000лв да не можем да съберем толкова народ тука!на нищо не прилича това..

Идеята ми беше за в бъдеще да направиме тези номера за да могат да реагират повече хора и бързо да става събирането на определена нужна сума.

А тези 5 000 съм сигурен, че всеки ще отдели по 20 минути да мине през банка в понеделник и ще сме ги събрали.

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 06 Яну 2008, 1:40

pavlin_e30 написа:250 човека по 20лв,ето ти я сумата!кви празници,глупости....направо нямам думи,някви смешни 5000лв да не можем да съберем толкова народ тука!на нищо не прилича това..
ей Зелен-браво за тия приказки-та това е истината :!: :!: :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 06 Яну 2008, 1:51

krelion написа:...където каза колегата не всеки може да ходи до банка...хората ходят на работа...

Пощите работят от 7 до 19ч. Имат клонове на Пощенска банка с работното време на банките, имат и услуга "пощенски запис" с работното време на пощите, при това работят и в събота от 7 до 13ч. (Всички, които работят от 7 до 19 от понеделник до петък и от 7 до 13 в събота, ще бъдат извинени.)
Мисля, че онова, което всеки трябва да изясни за себе си е "Искам ли или не искам?", а не "Мога ли или не мога?".
Аз искам.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от GarDolf » 06 Яну 2008, 3:04

Аз също ще помогна на колегата, само съжалявам, че толкова късно виждам темата.. Наистина е срамно, че не можем да се организираме и да помогнем, а само спорим. Не е толкова невъзможно да се отиде до банката и да се отделят средства. Докога трябва да са събрани парите? Някой има ли сведения за приблизителната събрана сума до момента? Извинявам се, ако задавам въпроси, чиито отговори вече са поместени в темата, просто нямах възможност да я прочета цялата, а само първите 4-5 страници.
Изображение Изображение
Не е срамно да спазваш правилника за движение по пътищата!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 06 Яну 2008, 3:54

SpitFire,ако скоро ще идваш към Ямбол,там заради телефона ти,или някой друг ако ше идва нека ми пише тука едно Л.С С телефон за връзка да му се обадя и да дам пак някой лев,малко ама от сърце :confused:

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 06 Яну 2008, 4:30

Аз ша идвам ама другата седмица към сряда или четвъртък. Аве ще се чуе м с тебе
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата