Спешно помощ за операция на катастрофирал колега !!!
Модератор: Общи модератори
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
gtit16 написа:Колеги в този форум ако не се льжа има някаде около 10 000 потребители половината от тях ако пратат по 1 лв досега парите щтяха да са сьбрани аз сам от пловдив моля ве кажете как мога да помогна и аз!!!
Сметките за набиране на нужните средства са в OBB Банка
BG80UBBS80024403811913 - EURO
BG91UBBS83814011933514 - ЛЕВА
Георги Ненков Бозуков е титуляра на сметката

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
hooligans написа:с кой някъде около шипченски проход мога да се видя за да дам малко пари за момчето
Ако говориш за в софия,аз съм в кв.левски,ако искаш мога да ти кажа къде да доидеш или да се разбреме да се видим някъде посредата.
телефона ми е 0888955933,звънни да се разберем

Парите в мен до мемента са 550 със тези който взех днес от vld и NeoPrint и част от мойте,очаквам до понеделник да прехвърлим 600 лева.
Говорих с хора от БТК и Вивател ,и се оказа,че работата с СМС-ите е много скъпа и сложна и не си заслужава!Но ако някой знае някой фирми специализирани в този вид услуги....нека попита!
След дълги изследвания учените са стигнали до извода, че хората с недостатъчно умствено и/или сексуално развитие четат този текст без да си махат ръката от мишката.
Не си дърпай сега ръката - вече е късно.
krelion написа:Говорих с хора от БТК и Вивател ,и се оказа,че работата с СМС-ите е много скъпа и сложна и не си заслужава!Но ако някой знае някой фирми специализирани в този вид услуги....нека попита!
http://www.wisdom.bg/services/sms
Тези мисля са коректни. За sms 2 лева 1 отива в наща сметка. Сметката мисля че може да се следи в интернет от всички.
Все пак всички сме пращали sms-и за какви ли не игри и т.н. няма нищо лошо в това, че мобилните оператори печелят за това, че ни предостават такава услуга...
Ако сте съгласни аз мога да се нагърбя да регистрирам телефоните и ще поема всички такси по тази регистрация.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Има го и тва Митко,ама така със сигурност ще пуснат много повече хора...където каза колегата не всеки може да ходи до банка...хората ходят на работа...а левчето за услугата ще го прежалим!Сигурен съм и,че всички хора имали добро сърце да дадат пари до сега пак ще пуснат смс!
А съм за...
А съм за...
След дълги изследвания учените са стигнали до извода, че хората с недостатъчно умствено и/или сексуално развитие четат този текст без да си махат ръката от мишката.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
250 човека по 20лв,ето ти я сумата!кви празници,глупости....направо нямам думи,някви смешни 5000лв да не можем да съберем толкова народ тука!на нищо не прилича това..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
pavlin_e30 написа:250 човека по 20лв,ето ти я сумата!кви празници,глупости....направо нямам думи,някви смешни 5000лв да не можем да съберем толкова народ тука!на нищо не прилича това..
Идеята ми беше за в бъдеще да направиме тези номера за да могат да реагират повече хора и бързо да става събирането на определена нужна сума.
А тези 5 000 съм сигурен, че всеки ще отдели по 20 минути да мине през банка в понеделник и ще сме ги събрали.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ей Зелен-браво за тия приказки-та това е истинатаpavlin_e30 написа:250 човека по 20лв,ето ти я сумата!кви празници,глупости....направо нямам думи,някви смешни 5000лв да не можем да съберем толкова народ тука!на нищо не прилича това..

- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
krelion написа:...където каза колегата не всеки може да ходи до банка...хората ходят на работа...
Пощите работят от 7 до 19ч. Имат клонове на Пощенска банка с работното време на банките, имат и услуга "пощенски запис" с работното време на пощите, при това работят и в събота от 7 до 13ч. (Всички, които работят от 7 до 19 от понеделник до петък и от 7 до 13 в събота, ще бъдат извинени.)
Мисля, че онова, което всеки трябва да изясни за себе си е "Искам ли или не искам?", а не "Мога ли или не мога?".
Аз искам.
- GarDolf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Аз също ще помогна на колегата, само съжалявам, че толкова късно виждам темата.. Наистина е срамно, че не можем да се организираме и да помогнем, а само спорим. Не е толкова невъзможно да се отиде до банката и да се отделят средства. Докога трябва да са събрани парите? Някой има ли сведения за приблизителната събрана сума до момента? Извинявам се, ако задавам въпроси, чиито отговори вече са поместени в темата, просто нямах възможност да я прочета цялата, а само първите 4-5 страници.
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
SpitFire,ако скоро ще идваш към Ямбол,там заради телефона ти,или някой друг ако ше идва нека ми пише тука едно Л.С С телефон за връзка да му се обадя и да дам пак някой лев,малко ама от сърце 

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Аз ша идвам ама другата седмица към сряда или четвъртък. Аве ще се чуе м с тебе
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.