Женска психика и пикъп

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Женска психика и пикъп

Мнение от TNT » 07 Мар 2018, 1:19

Предлагам темата да се направи "Важна" :mhihi: :mhihi: :mhihi: Харесва ми как от "женска психика" веднага се намесиха хондаджиите хахахаха
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 07 Мар 2018, 7:17

Пичове снощи излязох и пробвах няколко сета. Реджектнаха ме тъй като бях мъртво пиян но се получи долу горе приятно. Отворихме с приятел група 3 момичета една дебела,2 яки и потръгна в началото.После гледам онези ни гонят.... Пробвах друга с думите аре да потанцуваме , тя вика не.След 10 секунди гледам само как се раздава на някаква чалга,викам си на ум баси простата. После отидох при друга,тя пък вика че прияреля и бил наблизо затова неможела. Накрая видях една друга с татус на крака но не съм опънвал тъй като направи символ на приятелките си че не ме иска докато танцувахме и се гледахме в очите. Определено не съм добър все още,особенно като съм мъртво пиян

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Мар 2018, 7:52

Другия път пробвай и да се дрогираш ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 07 Мар 2018, 8:02

:lol: :lol: :lol:

Няма как денят ми да не започне добре, след като прочетох тази публикация.
Пробва ли да натегнеш дебелата?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 07 Мар 2018, 8:08

TNT написа:Предлагам темата да се направи "Важна" :mhihi: :mhihi: :mhihi: Харесва ми как от "женска психика" веднага се намесиха хондаджиите хахахаха

acho.rs написа:Другия път пробвай и да се дрогираш ;)

:bowdown:
Освен това, има ли как да се направи така, че на firstduo93 мненията автоматично да се копират и в бисерите?
firstduo93 написа:Пичове снощи излязох и пробвах няколко сета. Реджектнаха ме тъй като бях мъртво пиян но се получи долу горе приятно. Отворихме с приятел група 3 момичета една дебела,2 яки и потръгна в началото.После гледам онези ни гонят.... Пробвах друга с думите аре да потанцуваме , тя вика не.След 10 секунди гледам само как се раздава на някаква чалга,викам си на ум баси простата. После отидох при друга,тя пък вика че прияреля и бил наблизо затова неможела. Накрая видях една друга с татус на крака но не съм опънвал тъй като направи символ на приятелките си че не ме иска докато танцувахме и се гледахме в очите. Определено не съм добър все още,особенно като съм мъртво пиян

С'я ш'ти кажа техниката, като си мъртво пиян.
Започваш да и поръчваш каквото пие+някакви силни шотове. Така след малко и тя вече е мъртво пияна и като я поканиш у вас, изобщо не се съпротивлява. Прибирате се, сипваш по още едно, веднага след което заспивате на дивана. А като се събудите на сутринта е още по-забавно. Тру стори. :mhihi:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 07 Мар 2018, 8:17

Май още не схващам тия вашите техники... Бил си пиян, а мацката ти се видяла дебела? На мен такова нещо никога не ми се е случвало през живота - като съм пиян, само красавици срещам! Сериозно, като си пийна - няма дебели, няма грозни или гърбави, всяка срещната ми се вижда като мис Долно Линьево, най-малко... :ok: :ok:
Последна промяна Borymeckata на 07 Мар 2018, 8:33, променена общо 1 път
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Knoxville_ » 07 Мар 2018, 8:19

Няма грозна мацка, има трезвен мъж :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 07 Мар 2018, 8:24

Knoxville_ написа::lol: :lol: :lol:

Няма как денят ми да не започне добре, след като прочетох тази публикация.
Пробва ли да натегнеш дебелата?

Аз не съм коминочистач .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Knoxville_ » 07 Мар 2018, 8:30

Толкова разбираш и от пикапи значи :ok:
Когато мацките са няколко и са си приятелки, пускаш се на най-дебелата :ok:

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 07 Мар 2018, 8:30

TNT написа:Предлагам темата да се направи "Важна" :mhihi: :mhihi: :mhihi: Харесва ми как от "женска психика" веднага се намесиха хондаджиите хахахаха

Точно, аз пък се замислих ако Врачанина разказваше приказки - как щяха да завършват всичките? И ми хрумна такъв вариант:

... И те се оженили и живели дълго и щастливо, и никога не си купили Хонда, никога не карали Хонда и дори никога не се возили на Хонда, а когато Хонда минавала по улицата се обръщали на другата страна, за да не я гледат дори...

А злият магьосник на свой ред бил прокълнат и станал най-върл хондаджия, ипотекирал си зловещия замък, изтеглил кредит при 14% годишна лихва и си купил най-избушения Акорд, докаран от Италия. И още на втория ден фРЪлил глАва и диференциал, разцелил скоростната кутия да сменя лагери, а оня курник прогОрил мАсло за стра... И за фериодов диск му казАли, че струва 4 стотака и ше го докарат след 2 месеца, ама да остай 200 лева капаро. Магьосника не издРЪжал на тоя тормоз и се гЪтнал, и понеже бил модератор във форума на Хонда - 'сичките хондаджии се сбрали и му дошли на погребението! И те така...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 07 Мар 2018, 8:34

KoolyO написа:

acho.rs написа:Другия път пробвай и да се дрогираш ;)

:bowdown:
Освен това, има ли как да се направи така, че на firstduo93 мненията автоматично да се копират и в бисерите?
firstduo93 написа:Пичове снощи излязох и пробвах няколко сета. Реджектнаха ме тъй като бях мъртво пиян но се получи долу горе приятно. Отворихме с приятел група 3 момичета една дебела,2 яки и потръгна в началото.После гледам онези ни гонят.... Пробвах друга с думите аре да потанцуваме , тя вика не.След 10 секунди гледам само как се раздава на някаква чалга,викам си на ум баси простата. После отидох при друга,тя пък вика че прияреля и бил наблизо затова неможела. Накрая видях една друга с татус на крака но не съм опънвал тъй като направи символ на приятелките си че не ме иска докато танцувахме и се гледахме в очите. Определено не съм добър все още,особенно като съм мъртво пиян

С'я ш'ти кажа техниката, като си мъртво пиян.
Започваш да и поръчваш каквото пие+някакви силни шотове. Така след малко и тя вече е мъртво пияна и като я поканиш у вас, изобщо не се съпротивлява. Прибирате се, сипваш по още едно, веднага след което заспивате на дивана. А като се събудите на сутринта е още по-забавно. Тру стори. :mhihi:

С умопомрачителен успех може да я изшие през китарата с някое желязо и докато е в безсъзнание може да си пикъпва, даунлоудва, ъпгрейдва и там каквото още му е на душа :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 07 Мар 2018, 8:40

DLVasilev написа:С умопомрачителен успех може да я изшие през китарата с някое желязо и докато е в безсъзнание може да си пикъпва, даунлоудва, ъпгрейдва и там каквото още му е на душа :mhihi:

Усещам - ще има завръщане към старите изпитани методи... :yes: :yes:

Borymeckata написа:Абе много сложни са станали свалките, гледам... Едно време беше по-просто - с тоягата у главата, за крак и я влачиш в пещерата. Вече ако имаш и меча кожа, просната на пода - е супер. После й даваш да оглозга някой кокал, останал от вчера, и тя е доволна... Ако пък й подхвърлиш цяла мръвка, после не можеш да се отървеш от нея...

Нали трябва да сме истиснки мъжкари - жените се впечатлявали... :ok: :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 07 Мар 2018, 11:39

Е колега малко по-небрежно го раздавай бе, не треа да ти блестят очичките като на загорял от два месеца. :mhihi: Щом и пълничката те е реджектнала явно имаш нужда от настройка на основния софтуер, другия вариант е да си употребил кекав алкохол. :lol: И в двата случая си пуснал ръкойката преди лягане.. :mrgreen:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 07 Мар 2018, 12:10

firstduo93 написа:Пичове снощи излязох и пробвах няколко сета. Реджектнаха ме тъй като бях мъртво пиян ...

Е, не го преживявай, може да се случи и на най-добрите...

firstduo93 написа:... Накрая видях една друга с татус на крака но не съм опънвал тъй като направи символ на приятелките си че не ме иска докато танцувахме и се гледахме в очите. Определено не съм добър все още,особенно като съм мъртво пиян

Ще задобрееш с времето, само постоянство трябва (егати, същото повтарям всеки ден на моя тиквеник, само че за училището...). Я обясни за тая символика, че нещо не разбрах... Значи танцувате и се гледате в очите, и тя - какво? Наравила символ на приятелките си? :dunno: :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 07 Мар 2018, 13:13

Borymeckata написа:Бъзикайте се, ама Хонда направиха пикап, а вие чакайте БМВ да изкарат...

Изображение

Изображение

Щом е така..пичове аз се уредих :mhihi:
взимам ключовете от съседа и отивам да товаря,опа да пикъпвам:mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата