Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

Мнение от Jordana » 03 Ное 2014, 9:59

Кражбата на чипа К04 :mhihi: е любопитен момент .Ама няма ли да е по лесно например 007 да открадне К04 без самолета в добавка ?
Въпреки жълтурията в тоя материал има едно интересно нещо , а именно че тия самолети могат да бъдат управлявани - разбирай отвлечени дистанционно .Ако това е истина възниква въпроса може ли сваления над Украйна боинг да е бил дистанционно насочен /отклонен от курса ? И още по назад , тая екстра преди 11.9 ли се появява или след ? Аз лично не съм чувал за такава работа с дистанционно управление ама сигурно е възможно с подходяща телеметрия да се управлява такъв голям самолет .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 03 Ное 2014, 10:49

Jordana написа:Ако това е истина възниква въпроса може ли сваления над Украйна боинг да е бил дистанционно насочен /отклонен от курса ? И още по назад , тая екстра преди 11.9 ли се появява или след ? Аз лично не съм чувал за такава работа с дистанционно управление ама сигурно е възможно с подходяща телеметрия да се управлява такъв голям самолет .

Не е истина това, не може да бъде.

Нека помислим логично - има ли нужда от такава "екстра"? Това ще даде възможност да се отклоняват самолети - военни и цивилни - по желание на оператора или производителя. Ще могат да се инсценират инциденти с цивилни самолети или военни самолети просто да бъдат изключвани във въздуха.

Ами ако например купим гръцки или турски F-16, могат да си ги изключват директно във въздуха със съответния софтуер.

Това обаче е лошо, а американците са от добрите, значи не може да са го направили. В Боинг мислят само и единствено за технологичния напредък на човечеството и е напълно изключено да поставят устройство, което да постави нечий живот под опасност или да даде възможност на правителствени агенции да упражняват нерегламентиран контрол. Което би било прецедент, понеже всички знаем, че всички видове специални и разузнавателни агенции съществуват, за да пази добрите от лошите.

А това, че модули за remote shutdown се ползват в автомобили отдавна е, защото там добрите искат да ни пазят от лошите, които искат да ни откраднат колата.

Според мен спекулираш грозно и предлагам да не коментираме повече темата по такъв конспиративен начин.

Малайзийският самолет просто се изпари и всички положиха изключителни усилия да го намерят. Другото е жълто и не си струва да се обсъжда.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 03 Ное 2014, 11:11

А понеже темата се оказа благодатна за конспирации:

Flight Termination System

System Planning Corporation's is proud to offer the Flight Termination System (FTS), a fully redundant turnkey range safety and test system for remote control and flight termination of airborne test vehicles. The FTS consists of SPC's Command Transmitter System (CTS) and custom control, interface, and monitoring subsystems. The system is fully programmable and is flexible enough to meet the changing and challenging requirements of today's modern test ranges.

http://911research.wtc7.net/cache/sept1 ... n_fts.html

http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=2875

Много жълтинии, много нещо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 03 Ное 2014, 13:05

Темата нещо позамря, време е и аз да ви вкарам една конспирация и да се върнем на темата за Ебола:
С вирусом Эбола способна справиться только марихуана

Американским вирусологам удалось победить лихорадку эбола с помощью марихуаны.
Сенсационное открытие произошло почти случайно, последней просьбой умирающего от Эболо пациента была папироса с травкой, после того как больной выкурил папиросу его температура тела снизилась, он попросил еды, а после плотного ужина уснул. На следующий день состояние пациента существенно улучшилось, ему разрешили употреблять марихуану на протяжении всего курса лечения, врачи были поражены результатом и провели ряд исследований.

Ето и линк към "надеждния" източник: http://kritikan.org/news/29/virus-ebola-mozhet-pobedit-tolko-marihuana.html

Какво да ви кажа, драги конспиратори - рептилите, масоните, илюминатите, извънземните или който там според вас е пръкнал Ебола-та, отново се е провалил.
Лекарството хем работи, хем ви става гот докато се лекувате! :weed: :smoke: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 03 Ное 2014, 13:18

Fear написа:Какво да ви кажа, драги конспиратори - рептилите, масоните, илюминатите, извънземните или който там според вас е пръкнал Ебола-та, отново се е провалил.
Лекарството хем работи, хем ви става гот докато се лекувате! :weed: :smoke: :mhihi:

Смяташ ли, че пускането на пълни глупости ти помага да иронизираш темата и да неглижираш критичното мислене изобщо?

Защо според теб епидемията се случва в държави с петрол и диаманти?

Защо според теб Обама праща 3000 военни в епицентър на епидемия, но не и в новосъздадения ислямски халифат?

Ебола според теб по-опасна ли е от ИД?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 03 Ное 2014, 13:28

_galio_ написа:
Fear написа:Какво да ви кажа, драги конспиратори - рептилите, масоните, илюминатите, извънземните или който там според вас е пръкнал Ебола-та, отново се е провалил.

Смяташ ли, че пускането на пълни глупости ти помага да иронизираш темата и да неглижираш критичното мислене изобщо?

Защо според теб епидемията се случва в държави с петрол и диаманти?

Защо според теб Обама праща 3000 военни в епицентър на епидемия, но не и в новосъздадения ислямски халифат?

Ебола според теб по-опасна ли е от ИД?

"Пълните глупости" са въпрос на интерпретация, за мен огромната част от темата е пълна с такива. ;)

А защо няма Ебола в Русия, те петрол и диаманти нямат ли? ;)
Обама щеше да удари с един куршум два заека, ако беше пуснал Ебола-та в Русия - хем щеше да умори комундетата, хем щеше да заграби природните ресурси ама нъцки... :mhihi:

A защо се случва такова нещо в Африка има много елементарен отговор - условия.
Климат, животни, от които тръгва заразата, липса на каквато и да е хигиена и т.н.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 03 Ное 2014, 13:45

Fear написа:"Пълните глупости" са въпрос на интерпретация, за мен огромната част от темата е пълна с такива. ;)

А защо няма Ебола в Русия, те петрол и диаманти нямат ли? ;)
Обама щеше да удари с един куршум два заека, ако беше пуснал Ебола-та в Русия - хем щеше да умори комундетата, хем щеше да заграби природните ресурси ама нъцки... :mhihi:

A защо се случва такова нещо в Африка има много елементарен отговор - условия.
Климат, животни, от които тръгва заразата, липса на каквато и да е хигиена и т.н.

Нивото на разговори с теб е обидно ниско. Ако не се включи още някой, аз се спирам изобщо.

Защо ТОЧНО в тези държави от цяла Африка - дали тази мисъл минава в пространството между ушите ти?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 03 Ное 2014, 13:50

_galio_ написа:
Нивото на разговори с теб е обидно ниско. Ако не се включи още някой, аз се спирам изобщо.

Защо ТОЧНО в тези държави от цяла Африка - дали тази мисъл минава в пространството между ушите ти?

A защо не в ЮАР, там също има диаманти?
Тази мисъл минава ли през пространството между ушите ти? ;)

Вземи попрегледай няколко карти на световните петролни и диамантени находища, после пак разправяй, че Ебола има ТОЧНО в тези държави заради това.
Хайде да ти помогна, че да не ми се измъкнеш пак.
Петрол: Изображение
Диаманти:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 04 Ное 2014, 8:40

Fear написа:А защо няма Ебола в Русия, те петрол и диаманти нямат ли? ;)

Ти верно ли сложи под общ знаменател Русия с Ангола, Бряг на слоновата кост, Заир, Конго, Зимбабве, Либерия и Сиера Леоне ? :wave: И точно краставичари ли плашим с краставици :mrgreen: Още повече, че и Путягата има пръст в тая работа с Опенхаймер...

Fear написа:A защо се случва такова нещо в Африка има много елементарен отговор - условия.

А за кървави диаманти и конфликтни ресурси не си ли чувал ? А за Антверп в Белгия ?
Fear написа:A защо не в ЮАР, там също има диаманти?
Тази мисъл минава ли през пространството между ушите ти? ;)

А те не минават ли случайно през Бирите и монопола им, дали да не кажа и барабар с платината ?

П.П. Не държа да ми отговаряш, щото не ми се четат общи приказки и не ми се гледат карти от уики-то :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 04 Ное 2014, 9:02

Май не схващаш особено, когато има сарказъм, нали? :)
И да, разбирам, че не искаш да ти отговарям, защото трудно се скача срещу реални и потвърдени данни, пък били те и от Wikipedia.
Много по-лесно е да градиш някакви измишльотини, които нито могат да бъдат потвърдени, нито доказани, а когато насреща има реални данни, веднага да се бие отбой и да се сменя темата.
Няма проблем, аз съм свикнал. ;)

И хайде да поизчакаме малко военните на Обама да започнат да носят в раниците си кървави диаманти към САЩ и барели с петрол, пък тогава да коментираме, става ли? :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 04 Ное 2014, 9:06

Fear написа:И да, разбирам, че не искаш да ти отговарям, защото трудно се скача срещу реални и потвърдени данни, пък били те и от Wikipedia.

Не, имах предвид, че Битиви имам и вкъщи :wave:

П.П. К'во да става, те спира ли ли са изобщо та да започват ? :conf:

Edit. Честно казано, не схващам постоянният сарказъм, надменното отношение и заяждане - не можете ли да си кажете мнението и да продължите ...
Общо взето, не показвате някаква ерудираност като спорите заради самия спор, а опит за себедоказване на неправилното място или просто "провинциалната" амбициозност на всяка цена излиза на преден план....не знам, отстрани погледнато - така изглежда. :roll:
Последна промяна hell's angel на 04 Ное 2014, 10:08, променена общо 2 пъти
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 04 Ное 2014, 9:16

hell's angel написа:
Fear написа:И да, разбирам, че не искаш да ти отговарям, защото трудно се скача срещу реални и потвърдени данни, пък били те и от Wikipedia.

Не, имах предвид, че Битиви имам и вкъщи :wave:

Радвам се за теб, аз дори нямам телевизор. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Ное 2014, 10:32

Последно еболата с коя ваксина я разпространяват , с поливалентната или тази еднократната срещу грип ?
С тия диаманти ,кръв , негри и други такива се сетих за едно четиво по темата - рудниците на цар Соломон , доста интересен приключенски роман ,класика в жанра .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 04 Ное 2014, 10:36

hell's angel написа:Edit. Честно казано, не схващам постоянният сарказъм, надменното отношение и заяждане - не можете ли да си кажете мнението и да продължите ...
Общо взето, не показвате някаква ерудираност като спорите заради самия спор, а опит за себедоказване на неправилното място или просто "провинциалната" амбициозност на всяка цена излиза на преден план....не знам, отстрани погледнато - така изглежда. :roll:

Ами какво да ти кажа, малко е трудно човек да бъде сериозен и ерудиран, когато насреща му изпляскат твърдение от сорта на "България е единствената държава, в която има ЕГН", когато това е абсолютна глупост и се опровергава за по-малко от 10 секунди. ;)
Колкото до някакво себедоказване, това отдавна съм го направил, при това там, където е оценено и където има значение - в семейството, в работата и сред приятелите.
Такива форумни теми и "битки" са ми за разпускане и забавление, затова и доста често прибягвам до ирония.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 04 Ное 2014, 11:38

Jordana написа:С тия диаманти ,кръв , негри и други такива се сетих за едно четиво по темата - рудниците на цар Соломон , доста интересен приключенски роман ,класика в жанра .

Аз пък се сетих за The Ambassador :mhihi:
Дятлов и Еболата не са ми интересни и не коментирам ...Виж за "Курск" и WTC може да поспорим :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата