Айде пак- айфон 5
Модератор: Общи модератори
Re: Айде пак- айфон 5
Nickelback написа: В BB10 ще пооправят камерата![]()
да, ама самият телефон много го бавят, отделно не мисля че това ще ги спаси, освен ако телефона не го направят и за забавления, квото и да си гоорим BB винаги са били скучни телефони за работа.
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Johnnie1 написа:Nickelback написа: В BB10 ще пооправят камерата![]()
да, ама самият телефон много го бавят, отделно не мисля че това ще ги спаси, освен ако телефона не го направят и за забавления, квото и да си гоорим BB винаги са били скучни телефони за работа.
От кога телефона е източник на забавление ? Това телефона не беше ли нещо си което ти позволява да разговаряш с човека, който е на такова разстояние, че да не може да те чуе ??? Ако очакваш да ти изнася представления и да те забавлява то проблема е в твоя телевизор ... След като са Ви толкова скучни тия ББ защо само им намирате кусури не знам ...
И типично по нашенски, вместо да признаете че са разработили камерата и са улеснили до крайна степен писането от клавиатурата се почват коментарите, че не ставали ... ама, че айфона е зациклил в развитието си не е важно, важното е да се намерят кусурите на другите производители ...
п.п. Доста пъти хора с айфони са се чудели какво държа в ръката си и само надничат и се чудят как да ми го искат за да видят кво е тва ... ама това е щото не е комерсиален

- zxsport
-
Mollov написа:Айде стига се карахте за iP5... по-добре вижте новото S III Mini кво л@йно е, като за 400 евро...
Чест и почитания към теб и мненията ти, винаги обективни и полезни за форума, но ми се струва, че оценката ти към Самсунг-а е прибързана. Извинавам се предварително на всички потребители на айфон от 1 до 5, но ми се струва, че платформата въпреки уникалните си качества отстъпва на корейците и в частност "Самсунг" + Андроид. Не знам защо феновете на айфон "подиграват" и не приемат на сериозно Самсунг (особено Галакси С серията), при положение, че последните печелят наградата за "смартфон" 2011 - с ГС2 и за 2012 с ГС3. Аз лично имам СГ Ноут от март месец насам (8 месеца вече) и без да пренегрегвам качествата и достойнствата на ЕЙПЪЛ, смея да твърдя, че по - добро от Ноут-а не съм срещал ... (за пояснение двуядрен процесор - 2x1,4, с 5,3 екран и т.н.). За Айфон - преди няколко месеца един приятел направи снимка с неговия 4ГС (отлична снимка стана - 8МП, все пак оптиката е на сони) и след като му я поискахме, той каза, че може да ни я препрати само с ММС??!?!?!?! Блутута бил само към друг АЙФОН?!?!! В Други подробности не ми се навлиза, но АЗ (лично мнение) това което основно не харесвам на АЙФОНА е малкият екран ... ако си купя най-скъпият (последен модел) за една торба пари имам 4" само .... а към момента съм свикнал на 5"3 и не мога да си представя да мина на по-малко ...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Самсунга, е като джапанка, сложих си го в джоба и то ми убива, той е огромен, и не ми е удобно да говора с него, ба ли го Айфона е оптимален, за кво ти е повече, за да играеш игри ??? да екстра е, ама иначе мерси за работа ен върши никаква работа.
Ще ви споделя едно мое лично проучаване, аз като един бай сопол, като хода по срещи с клиенти предимно шефове всички са с айфони и повярвайте парите не са проблем, просто всичките казват че Айфона е некакси ПО ПО от другите
И като сложиш в едната ръка айфон а в другата друг телефон самсунг/хтц и некакси другите са класа под айфона особенно са от 5 тицата не знам дали и колко от вас са я виждали ама е брутална

Ще ви споделя едно мое лично проучаване, аз като един бай сопол, като хода по срещи с клиенти предимно шефове всички са с айфони и повярвайте парите не са проблем, просто всичките казват че Айфона е некакси ПО ПО от другите

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- zxsport
-
N.Mihaylovski написа:Самсунга, е като джапанка, сложих си го в джоба и то ми убива, той е огромен, и не ми е удобно да говора с него, ба ли го Айфона е оптимален, за кво ти е повече, за да играеш игри ??? да екстра е, ама иначе мерси за работа ен върши никаква работа.
Ще ви споделя едно мое лично проучаване, аз като един бай сопол, като хода по срещи с клиенти предимно шефове всички са с айфони и повярвайте парите не са проблем, просто всичките казват че Айфона е некакси ПО ПО от другитеИ като сложиш в едната ръка айфон а в другата друг телефон самсунг/хтц и некакси другите са класа под айфона особенно са от 5 тицата не знам дали и колко от вас са я виждали ама е брутална
![]()
Ще извиняваш, ама това което си написал не е цялата истина ... аз имам обратните наблюдения - който иска ГСМ (престижен) за телефония си ползва АЙФОН. Който има повече работа с мобилен нет - ползва Самсунг или HTC (въпреки, че никак не съм им фен) ... имат по-големи екрани, най-малкото което е ...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
zxsport написа:и след като му я поискахме, той каза, че може да ни я препрати само с ММС??!?!?!?! Блутута бил само към друг АЙФОН?!?!!
работата е там, че никой не ги ползва тия блутуут млуутут. всичко се пренася през интернет вече

като искам да пратя нещо на някой го мятам на имейл-а и през ум не ми е минавало да пускам блутуут да настройвам пароли, глупости. честно казано не съм го и ползвал освен просто да видя за какво става въпрос. безсмислена технология за мен. може би единствено ако колата ти има блутуут да си вържеш телефона да можеш да говориш (за стриймване на музика, качеството не е достатъчно високо).
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- zxsport
-
steeN написа:zxsport написа:и след като му я поискахме, той каза, че може да ни я препрати само с ММС??!?!?!?! Блутута бил само към друг АЙФОН?!?!!
работата е там, че никой не ги ползва тия блутуут млуутут. всичко се пренася през интернет вечеайфон не е проектиран да работи без интернет.
като искам да пратя нещо на някой го мятам на имейл-а и през ум не ми е минавало да пускам блутуут да настройвам пароли, глупости. честно казано не съм го и ползвал освен просто да видя за какво става въпрос. безсмислена технология за мен. може би единствено ако колата ти има блутуут да си вържеш телефона да можеш да говориш (за стриймване на музика, качеството не е достатъчно високо).
Бацоо, ако човек направи 3 снимки и тряа да ми ги прати на мен директно, не на пощата, тряа да си плати за това! Неудобно е и това е факт! Ти ако искаш от още 199 кладенеца вода да ми донесеш ...
- steeN
- старши ентусиаст
-
не ти нося вода. просто никога не съм се сблъсквал с твоя проблем 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Аз се кефя на Епъл от гледна точка на стабилност на софтуера, хардуера, качество на материалите и качеството на изработката, на традициите им. Но адски много ме дразни тяхната политика и това, че са затворена система (да речем, че визирам най-малкото блутуут свързаността дето се коментираше по-горе)
Също ме дразни, че нямат разнообразие в моделната гама. Дори скока от поколение на поколение е много добре премерен, безрисков и скучен... Затова и прехода Айфон 4с->5 на много хора ще им се струва безмислен
В областта на мобилните устройства не робувам на марки. Самсунг преди ги мразех и с мозъка на костите си заради некачествените монитори по едно време и гадните им харддискове
Но откакто си взех и аз Галакси Ноут си промених мнението. За съжаление Епъл не могат да ми предложат такова разнообразие и това, което търся (около 5 инчов дисплей и поне 720p резолюция
) Затова се ориетирах към точно тоя таблефон
Но това не ми пречи да гледам напред към HTC DLX
Епъл с всяко следващо поколение правят тиха еволюция, а азиатците (HTC и Самсунг) - революция, за добро или лошо
Ще ми се това да беше европейски производител или поне Епъл, Блекбери, но за съжаление не е... 

В областта на мобилните устройства не робувам на марки. Самсунг преди ги мразех и с мозъка на костите си заради некачествените монитори по едно време и гадните им харддискове

Епъл с всяко следващо поколение правят тиха еволюция, а азиатците (HTC и Самсунг) - революция, за добро или лошо

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
zxsport написа:N.Mihaylovski написа:Самсунга, е като джапанка, сложих си го в джоба и то ми убива, той е огромен, и не ми е удобно да говора с него, ба ли го Айфона е оптимален, за кво ти е повече, за да играеш игри ??? да екстра е, ама иначе мерси за работа ен върши никаква работа.
Ще ви споделя едно мое лично проучаване, аз като един бай сопол, като хода по срещи с клиенти предимно шефове всички са с айфони и повярвайте парите не са проблем, просто всичките казват че Айфона е некакси ПО ПО от другитеИ като сложиш в едната ръка айфон а в другата друг телефон самсунг/хтц и некакси другите са класа под айфона особенно са от 5 тицата не знам дали и колко от вас са я виждали ама е брутална
![]()
Ще извиняваш, ама това което си написал не е цялата истина ... аз имам обратните наблюдения - който иска ГСМ (престижен) за телефония си ползва АЙФОН. Който има повече работа с мобилен нет - ползва Самсунг или HTC (въпреки, че никак не съм им фен) ... имат по-големи екрани, най-малкото което е ...
Каква работа може да свършиш през телефона ? освен да провериш мейла или да направиш някое плащане през онлайн банкирането, за всичко останало се носи лаптоп по малък за да не тежи и това е , през телефона какво ще направиш ? ще обработиш фаел в корел дрол ? или във фото шоп ? или в ауто кад, или ще пуснеш фактура ? какво точно може да направиш ?
Самсунг направих 5 " екран за да компенсират пластмасовия си телефон и 16 годишните келеши да припадат по него
Поздрави
Ники
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
N.Mihaylovski написа:...
Каква работа може да свършиш през телефона ? ... или в ауто кад...
Може, може

AutoDesk се развиват едновременно с телефоните
https://www.youtube.com/watch?v=oFhr5EX ... re=related
За тези от вас, колеги, които ви се налага да ходите на обекта и да отбелязвате промените на място, ще са ви интересни клиповете и информацията на https://www.autocadws.com/
Ако проекта се съхранява на сървър може направо от обекта да се правят промените. Или да се ползва Dropbox и съответно аналогът му на Ейпъл (не го знам как се казва

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
N.Mihaylovski написа:Каква работа може да свършиш през телефона ? освен да провериш мейла или да направиш някое плащане през онлайн банкирането, за всичко останало се носи лаптоп по малък за да не тежи и това е , през телефона какво ще направиш ? ще обработиш фаел в корел дрол ? или във фото шоп ? или в ауто кад, или ще пуснеш фактура ? какво точно може да направиш ?
Тука гледаш от твоята камбанария... Имам приятел сисадмин. Често му се налага да си администрира сървърите през SSH на телефона. Преди беше с Айфон, но от скоро взе някакво Галакси и сподели, че му е по-удобен

N.Mihaylovski написа:Самсунг направих 5 " екран за да компенсират пластмасовия си телефон и 16 годишните келеши да припадат по него
Тоообре

Между другото, някои по advanced си пишат и "бързи" приложения за телефона, според ситуацията, на кой каквото му трябва... Та така, работа можеш да свършиш, дори и на Айфон

Също много проджект мениджъри си тракват таймлайна на проектите пак на телефон. Това пак си е работа

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- steeN
- старши ентусиаст
-
аналога на dropbox в iphone е... dropbox 
аз съм съгласен, че ако искаш да правиш нещо повече от имейл ти трябва лаптоп... иначе какво значи това винаги си на работа? сори ама не ме кефи този вариант. изобщо не ми трябва да мога да правя всичко от всякъде...

аз съм съгласен, че ако искаш да правиш нещо повече от имейл ти трябва лаптоп... иначе какво значи това винаги си на работа? сори ама не ме кефи този вариант. изобщо не ми трябва да мога да правя всичко от всякъде...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
vlad0 написа:Вече се знае кой е най-добрия телефон
Хаха вярно трябва да се знае!