Сега една сериозна тема породена от една друга тема...
Модератор: Общи модератори
Re: Сега една сериозна тема породена от една друга тема...
alx написа:krystal написа:Като триеш, започни от твоите мнения!![]()
Пп.. всички следват примера ти.. засрами се.
с кое си мнение съм обидил някого или държал неприлично?![]()
едно нещо което не се прави в тази тема е да се следва примера ми![]()
ако се беше развила както очаквах щеше да има поне 200 гласа за най-различни хора и щеше да е супер смешно и закачливо. ама... мноо насериозно се взимаме всичките тука явно ..
Не си обиждал, просто се ската и не видях твоя вот в темата.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
споко- ще гласува накрая... нали вота на цветните никове ще се брои за 10/100/1000- накрая който решат зелените той ще яде сопата...
Е тва няма как да стане, мисля форyмската сила е по голяма, а алх леко се е замечтал..

- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
alx написа:
ако се беше развила както очаквах щеше да има поне 200 гласа за най-различни хора и щеше да е супер смешно и закачливо. ама... мноо насериозно се взимаме всичките тука явно ..
Ако се беше развила както казваш щеше да е прекалено скучна, а сега отстрани като я четеш е адски смешна като гледам някои хора как скачат като куцо пиле на сопол

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
alx написа:krystal написа:alx написа:Номинирайте бе хора... Сега ще се върна назад и ще затрия половината тема дето ми я напълнихте с безумен спам (вотовете няма да пипам естествено)![]()
А в тая моя снимка дето сте изтипосали много грешни цветове има
Като триеш, започни от твоите мнения!![]()
Пп.. всички следват примера ти.. засрами се.
с кое си мнение съм обидил някого или държал неприлично?![]()
едно нещо което не се прави в тази тема е да се следва примера ми![]()
Например мнението ти , че както решиш ти така ще бъде и, че правилата ще са такива каквито на теб ти харесват!
Че гласа ти важи за 10, 100 или 1000? Ако спечелиш ти гори и втория ...
Точно така ...не се следва примера ти ,защото се усеща дъх на гнило!
Хората проявяват чувство за хумор само за да ти дадат шанс да постъпиш правилно!!!
1. Кажи кой номинираш, и защо ?
2. Кое е смешното да получиш бан от група хора,твои фенове , които се "майтапят" против правилата?
Чувството ти за хумор куца.

п.п. Дебело подчертавам - Нищо лично!!! Твърдя ,че нещо, което не е ЕТИЧНО не е и редно!!!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
ама аз нямам никакво намерение да въздействам по какъвто и да е начин на крайния резултат постигнат със публично гласуване (освен ако не опре до разлика някъде за един глас които мога аз да дам и по правилата мога да го дам по всяко време преди неделята 
демек- аз лично смятам да играя по правилата. запазил съм си правото да променя нещата само ако се номинира достатъчно и спечели модератор (друг освен мене) защото съм убеден, че нито един модератор не е вредител. защото ако е - нямаше да е модератор.
а е смешно от всички хора във форума аз да получа бан (и весело) защото човек за да му е весело трябва най-вече да може да се смее на себе си и да оценява комичните ситуации

демек- аз лично смятам да играя по правилата. запазил съм си правото да променя нещата само ако се номинира достатъчно и спечели модератор (друг освен мене) защото съм убеден, че нито един модератор не е вредител. защото ако е - нямаше да е модератор.
а е смешно от всички хора във форума аз да получа бан (и весело) защото човек за да му е весело трябва най-вече да може да се смее на себе си и да оценява комичните ситуации

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Един вид модераторите са с имyнитет, ще се забавляваме на чyжд гръб!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
К'ва демокрация бре колеги,всички сме на гости,кат каже домакина-"аре,затваряме" и те това е,кой ял-ял,кой срал-срал...
И освен това,темата "извън темата" е най-интересна (както и теми за възтановяване и ремонти на автомобили със снимки),точно тука е живота и забавлението,щото ако се разходим из другите теми си е направо страшно:
Автомобили продава-те всички са уникати и за това са доста по-скъпи,а ако вземеш кола от там и се счупи-ми немал си пари да я поддържаш и за това се е счупила..
Части търси-предимно се търсят 2 ра употреба за уникалните автомобили по-горе
части продава-това дето е паднало от уникалните автомобили по-горе но на цени като "паднало от уникален автомобил"
Има една интересна тема-недоволни-там какво да обяснявам-цирк
Продава разни-ми то едни и същи хора едни и същи неща продават щото новите не могат да продават...бе само да си го има тоя раздел
Мнения-предложения-ми там пък,сложих едно мнение по конструктивен въпрос...след неколко мнения темата не стана спамерска,напротив,стана доста конструктивна...ама се заключи
Така че,за какво ми идва мисълта,не дейте ей така да гоните потребителите (освен някой хлапета и то не за другото,ами щото много мразя тинейджъри
)това "извън темата" е най-позитивната тема и хора дето даже вече нямат кола от марката БМВ ,с удоволствие четат и коментират...
И освен това,темата "извън темата" е най-интересна (както и теми за възтановяване и ремонти на автомобили със снимки),точно тука е живота и забавлението,щото ако се разходим из другите теми си е направо страшно:
Автомобили продава-те всички са уникати и за това са доста по-скъпи,а ако вземеш кола от там и се счупи-ми немал си пари да я поддържаш и за това се е счупила..
Части търси-предимно се търсят 2 ра употреба за уникалните автомобили по-горе
части продава-това дето е паднало от уникалните автомобили по-горе но на цени като "паднало от уникален автомобил"
Има една интересна тема-недоволни-там какво да обяснявам-цирк

Продава разни-ми то едни и същи хора едни и същи неща продават щото новите не могат да продават...бе само да си го има тоя раздел

Мнения-предложения-ми там пък,сложих едно мнение по конструктивен въпрос...след неколко мнения темата не стана спамерска,напротив,стана доста конструктивна...ама се заключи

Така че,за какво ми идва мисълта,не дейте ей така да гоните потребителите (освен някой хлапета и то не за другото,ами щото много мразя тинейджъри

krystal написа:Един вид модераторите са с имyнитет, ще се забавляваме на чyжд гръб!![]()
![]()
ми така като гледам до момента резултатите няма модератор дето да е "напред" с материала (освен аз и то по наказателни причини

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
алоо, зелените хора
нали знаете, че без роби няма господари

нали знаете, че без роби няма господари

No bling at the Ring
- ms
-
-
alx написа:ама аз нямам никакво намерение да въздействам по какъвто и да е начин на крайния резултат постигнат със публично гласуване (освен ако не опре до разлика някъде за един глас които мога аз да дам и по правилата мога да го дам по всяко време преди неделята
я да видим дали разбрах правилно, ако греша ме поправете...
Нали уж юзърите ще решават кой е вредител- щом кажат, че модератор е вредител да си получи бонуса- като теб не те броим... Ама не- ти ще решиш кой да го отнесе ако се наложи...
интересно откога мнението на един човек е по-важно от това на 50

ms написа:alx написа:ама аз нямам никакво намерение да въздействам по какъвто и да е начин на крайния резултат постигнат със публично гласуване (освен ако не опре до разлика някъде за един глас които мога аз да дам и по правилата мога да го дам по всяко време преди неделята
я да видим дали разбрах правилно, ако греша ме поправете...
Нали уж юзърите ще решават кой е вредител- щом кажат, че модератор е вредител да си получи бонуса- като теб не те броим... Ама не- ти ще решиш кой да го отнесе ако се наложи...
интересно откога мнението на един човек е по-важно от това на 50и то не говорим за награда, а за наказание- щом масата народ иска да се накаже някой с цветен ник кой си ти, че да кажеш "ебал съм ви к'во искате- играта е моя, правилата са мои и модераторите не участват в класирането"
като юзърите решат- ще го мислиме

... и как така мене не ме броите?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Сетих се за един тъп виц,обаче е лесен за доработка (тунинг),ето го в доработен вид
из дневният ред на форум:
Първа точка-администраторите критикуват юзърите
Втора точка-юзърите критикуват администраторите
Трета точка-администраторите пращат юзърите да почиват

из дневният ред на форум:
Първа точка-администраторите критикуват юзърите

Втора точка-юзърите критикуват администраторите

Трета точка-администраторите пращат юзърите да почиват

- ms
-
-
alx написа:като юзърите решат- ще го мислиме![]()
... и как така мене не ме броите?
е или аз съм уникално тъп и не съм разбрал нещо кратко и ясно написано (тоест ако някой модератор освен теб спечели ще смениш правилата както на теб ти харесва), или ти се правиш ударен и се въртиш според вятъра и дали ти е изгодно

а теб не те броим щото сам изрично каза, че ако си в тройката просто ще има двама класирани на едно място и всеки ще си го отнесе... тоест ако ти си първи, а аз втори и двамата излитаме за 1 седмица...
alx написа:krystal написа:Един вид модераторите са с имyнитет, ще се забавляваме на чyжд гръб!![]()
![]()
ми така като гледам до момента резултатите няма модератор дето да е "напред" с материала (освен аз и то по наказателни причини) така че това което съм написал има явно някакъв резон и най-вероятно няма да опре до там че да трябва да се изкривяват правилата, нали?
Може и да има резон, но дразни, когато отговаряш избирателно и определяш сам правилата! Аз лично до скоро се забавлявах, но вече не е весело.
Няма как да е забавна темата, в този и вид.

Последна промяна krystal на 20 Сеп 2011, 17:38, променена общо 1 път