Под Прикритие - български криминален сериал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Под Прикритие - български криминален сериал

Мнение от nov » 03 Дек 2011, 15:56

Yanko Petrov написа:Също така не знам аз ли съм пропуснал някой момент или е някоя недомислица, ама Мартин от къде знаеше кой е човека на Джаро :?: ( за полицая става въпрос)

Ами следеше оня високия, Андонов и видя че тоя ченгето се качи в кю седмицата, аз мисля че от там е разбрал.Само че май беше в предната серия.

Потребител
Аватар
Кара: На 14 и мечтае за 320is
Мечтае да кара: 320is

Мнение от chonko » 03 Дек 2011, 22:55

nov написа:
Yanko Petrov написа:Също така не знам аз ли съм пропуснал някой момент или е някоя недомислица, ама Мартин от къде знаеше кой е човека на Джаро :?: ( за полицая става въпрос)

Ами следеше оня високия, Андонов и видя че тоя ченгето се качи в кю седмицата, аз мисля че от там е разбрал.Само че май беше в предната серия.

Неее той имаше среща с неговия човек който щеше да го запознае с новия обаче преди да отиде го наблюдаваше и видя че Андонов е човекът на Джаро и прати СМС на забраих му името извинявайте :D неговия човек че "човекът на Джаро е .... до теб ! " не помня в кой епизод беше. Поздрави ! :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 04 Дек 2011, 2:58

chonko написа:
nov написа:

Неее той имаше среща с неговия човек който щеше да го запознае с новия обаче преди да отиде го наблюдаваше и видя че Андонов е човекът на Джаро и прати СМС на забраих му името извинявайте :D неговия човек че "човекът на Джаро е .... до теб ! " не помня в кой епизод беше. Поздрави ! :)

Хаха, Андонов по принцип е дясната ръка на Джаро и това не е тайна. Наистина Мартин доста следеше Иво, но явно ми убягва момента кога точно го вижда с Николов (ченгето), доста епизоди изгледах наведнъж и може да съм пропуснал. Но ми стана чудно точно когато прати смс-а и ги гледаше в сградата. Както и да е, сериалчето е зарибяващо :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 04 Дек 2011, 18:58

Ченгето се видя с Иво в Q7-ицата и Мартин ги следеше и от там го е свързал като го видя :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: На 14 и мечтае за 320is
Мечтае да кара: 320is

Мнение от chonko » 04 Дек 2011, 19:39

Не не беше Андонов Сега се сетих :D А онзи колегата на Попов ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от outworld » 04 Дек 2011, 21:55

След тоя епизод съм 100000% сигурен вече, че Мутафчиев трябва да бъде изгонен с шутове от сериала.
Той говори репликите неистински, супер фалшиво, леле направо ме подлудява.
Тоя е супер връзкар и за това се е уредил в тоя сериал иначе няма никакво място там :bang: :bang:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 04 Дек 2011, 22:07

Вече го пуснаха в Замунда - пускам си го на спокойствие без реклами 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от outworld » 04 Дек 2011, 22:17

acho.rs написа:Вече го пуснаха в Замунда - пускам си го на спокойствие без реклами 8)

То и аз всички епизоди до сега ги гледах от замундата, сега за първи път по телевизията, то БНТ са умрели от глад - пускат реклама отивам да пикая и като се върна той почнал сериала, то няма лошо , ама значи БНТ въпреки хубавия сериал са умрели от глад за реклами, направо бях потресен. На Бтв рекламите са им по 8-9 минути тук са 2-3, много е зле БНТ-то :confused:

Което е хубаво да са малко рекламите, ама тук не са малко защото изкарват яко кинти, явно е зле телевизията :no:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 04 Дек 2011, 22:19

От на БозаТВ по-дълги реклами няма :no: По 5минути (щот май нямат право на повече)+1 минута реклама на собствени предавания . Това се повтаря 3 пъти на час .
Получава се 20 минути реклама и 40 минути филм :kuku:
ПС:продуктовото позициониране е олигофрения

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 04 Дек 2011, 22:35

outworld написа:
acho.rs написа:Вече го пуснаха в Замунда - пускам си го на спокойствие без реклами 8)

То и аз всички епизоди до сега ги гледах от замундата, сега за първи път по телевизията, то БНТ са умрели от глад - пускат реклама отивам да пикая и като се върна той почнал сериала, то няма лошо , ама значи БНТ въпреки хубавия сериал са умрели от глад за реклами, направо бях потресен. На Бтв рекламите са им по 8-9 минути тук са 2-3, много е зле БНТ-то :confused:

Което е хубаво да са малко рекламите, ама тук не са малко защото изкарват яко кинти, явно е зле телевизията :no:

Оплакваш се от малкото реклами ли ? :shock: БНТ е държавна телевизия и има наредба времето за реклами на един час да е по-малко. А и не виждам защо ще са умрели от глад, като тая седмица пуснаха и трети канал - БНТ 2.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от outworld » 04 Дек 2011, 22:36

acho.rs написа:От на БозаТВ по-дълги реклами няма :no: По 5минути (щот май нямат право на повече)+1 минута реклама на собствени предавания . Това се повтаря 3 пъти на час .

Подкрепям - изнервят ме много :bang:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 04 Дек 2011, 22:49

outworld написа:
acho.rs написа:От на БозаТВ по-дълги реклами няма :no: По 5минути (щот май нямат право на повече)+1 минута реклама на собствени предавания . Това се повтаря 3 пъти на час .

Подкрепям - изнервят ме много :bang:
мразя цигари "Кумец"(BestMan)още преди да съм ги опитал :lol:
филм4ето е 6 то4ки!

ПС - насича ли ви ???
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Дек 2011, 10:46

Bogat-Beden написа:мразя цигари "Кумец"(BestMan)още преди да съм ги опитал :lol:
филм4ето е 6 то4ки!

ПС - насича ли ви ???

Влизам в магазин, за да си купя цигари.
-Здравейте пушите ли?
-Да.
-Искате ли да опитате новите цигари (бест мен)
-Не, смятам че са ужасни преди да съм ги опитал. (Следва поглед :shock: и :help: )
Обръщам се обратно към продавачката, която ми се хили - Един черен д******. Лек ден ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 05 Дек 2011, 11:36

Е на тоя епизод имаше цензура на цигарите, когато Николов ги въртеше в полицейския им офис :dunno: Явно са спрели да плащат :mhihi:
Но от друга страна ги разбирам... Пари трябват и от всякъде, от където дойдат - са добре дошли... Без пари - много зор работа :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 05 Дек 2011, 11:37

в грешка си ... показаха си ги цигарите, нямаше никва цензура.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата