Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
Yanko Petrov написа:Също така не знам аз ли съм пропуснал някой момент или е някоя недомислица, ама Мартин от къде знаеше кой е човека на Джаро( за полицая става въпрос)
Ами следеше оня високия, Андонов и видя че тоя ченгето се качи в кю седмицата, аз мисля че от там е разбрал.Само че май беше в предната серия.
- chonko
- Потребител
-
- Кара: На 14 и мечтае за 320is
- Мечтае да кара: 320is
nov написа:Yanko Petrov написа:Също така не знам аз ли съм пропуснал някой момент или е някоя недомислица, ама Мартин от къде знаеше кой е човека на Джаро( за полицая става въпрос)
Ами следеше оня високия, Андонов и видя че тоя ченгето се качи в кю седмицата, аз мисля че от там е разбрал.Само че май беше в предната серия.
Неее той имаше среща с неговия човек който щеше да го запознае с новия обаче преди да отиде го наблюдаваше и видя че Андонов е човекът на Джаро и прати СМС на забраих му името извинявайте

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
chonko написа:nov написа:Yanko Petrov написа:Също така не знам аз ли съм пропуснал някой момент или е някоя недомислица, ама Мартин от къде знаеше кой е човека на Джаро( за полицая става въпрос)
Неее той имаше среща с неговия човек който щеше да го запознае с новия обаче преди да отиде го наблюдаваше и видя че Андонов е човекът на Джаро и прати СМС на забраих му името извинявайтенеговия човек че "човекът на Джаро е .... до теб ! " не помня в кой епизод беше. Поздрави !
Хаха, Андонов по принцип е дясната ръка на Джаро и това не е тайна. Наистина Мартин доста следеше Иво, но явно ми убягва момента кога точно го вижда с Николов (ченгето), доста епизоди изгледах наведнъж и може да съм пропуснал. Но ми стана чудно точно когато прати смс-а и ги гледаше в сградата. Както и да е, сериалчето е зарибяващо

- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Ченгето се видя с Иво в Q7-ицата и Мартин ги следеше и от там го е свързал като го видя 

- chonko
- Потребител
-
- Кара: На 14 и мечтае за 320is
- Мечтае да кара: 320is
Не не беше Андонов Сега се сетих
А онзи колегата на Попов 

- outworld
- младши ентусиаст
-
След тоя епизод съм 100000% сигурен вече, че Мутафчиев трябва да бъде изгонен с шутове от сериала.
Той говори репликите неистински, супер фалшиво, леле направо ме подлудява.
Тоя е супер връзкар и за това се е уредил в тоя сериал иначе няма никакво място там

Той говори репликите неистински, супер фалшиво, леле направо ме подлудява.
Тоя е супер връзкар и за това се е уредил в тоя сериал иначе няма никакво място там

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Вече го пуснаха в Замунда - пускам си го на спокойствие без реклами 

- outworld
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:Вече го пуснаха в Замунда - пускам си го на спокойствие без реклами
То и аз всички епизоди до сега ги гледах от замундата, сега за първи път по телевизията, то БНТ са умрели от глад - пускат реклама отивам да пикая и като се върна той почнал сериала, то няма лошо , ама значи БНТ въпреки хубавия сериал са умрели от глад за реклами, направо бях потресен. На Бтв рекламите са им по 8-9 минути тук са 2-3, много е зле БНТ-то

Което е хубаво да са малко рекламите, ама тук не са малко защото изкарват яко кинти, явно е зле телевизията

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
От на БозаТВ по-дълги реклами няма
По 5минути (щот май нямат право на повече)+1 минута реклама на собствени предавания . Това се повтаря 3 пъти на час .
Получава се 20 минути реклама и 40 минути филм
ПС:продуктовото позициониране е олигофрения

Получава се 20 минути реклама и 40 минути филм

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
outworld написа:acho.rs написа:Вече го пуснаха в Замунда - пускам си го на спокойствие без реклами
То и аз всички епизоди до сега ги гледах от замундата, сега за първи път по телевизията, то БНТ са умрели от глад - пускат реклама отивам да пикая и като се върна той почнал сериала, то няма лошо , ама значи БНТ въпреки хубавия сериал са умрели от глад за реклами, направо бях потресен. На Бтв рекламите са им по 8-9 минути тук са 2-3, много е зле БНТ-то![]()
Което е хубаво да са малко рекламите, ама тук не са малко защото изкарват яко кинти, явно е зле телевизията
Оплакваш се от малкото реклами ли ?

- outworld
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:От на БозаТВ по-дълги реклами нямаПо 5минути (щот май нямат право на повече)+1 минута реклама на собствени предавания . Това се повтаря 3 пъти на час .
Получава се 20 минути реклама и 40 минути филм![]()
Подкрепям - изнервят ме много

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
мразя цигари "Кумец"(BestMan)още преди да съм ги опиталoutworld написа:acho.rs написа:От на БозаТВ по-дълги реклами нямаПо 5минути (щот май нямат право на повече)+1 минута реклама на собствени предавания . Това се повтаря 3 пъти на час .
Получава се 20 минути реклама и 40 минути филм![]()
Подкрепям - изнервят ме много

филм4ето е 6 то4ки!
ПС - насича ли ви ???
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Bogat-Beden написа:мразя цигари "Кумец"(BestMan)още преди да съм ги опитал![]()
филм4ето е 6 то4ки!
ПС - насича ли ви ???
Влизам в магазин, за да си купя цигари.
-Здравейте пушите ли?
-Да.
-Искате ли да опитате новите цигари (бест мен)
-Не, смятам че са ужасни преди да съм ги опитал. (Следва поглед

Обръщам се обратно към продавачката, която ми се хили - Един черен д******. Лек ден ...

Е на тоя епизод имаше цензура на цигарите, когато Николов ги въртеше в полицейския им офис
Явно са спрели да плащат
Но от друга страна ги разбирам... Пари трябват и от всякъде, от където дойдат - са добре дошли... Без пари - много зор работа

Но от друга страна ги разбирам... Пари трябват и от всякъде, от където дойдат - са добре дошли... Без пари - много зор работа

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
в грешка си ... показаха си ги цигарите, нямаше никва цензура.