Полицай Бие и заплашва 22 годишен

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Полицай Бие и заплашва 22 годишен

Мнение от SKISA » 10 Ное 2009, 19:01

а бе ,пич разбери ,че каквото и да е направил и говорил не може полицай да го бие!
просто не може. квото ще да е -арестува го и го прибира! ако се съпротивлява или бяга-ползва техники и помощни средства! като го озапти не ползва! край! точка! нема друго!
а ако иска полюцая може да излезе и пеесе интервута да даде-аз видях клипа! и точка. нямам нужда от повече доказателства.
ако е имало нужда от сила -да нека я приложи ,но ние виждаме друго. сори ,полицая е тъпанар.
не циганин ,а три пъти циганин да е се е тая...

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 10 Ное 2009, 19:04

SKISA написа:а бе ,пич разбери ,че каквото и да е направил и говорил не може полицай да го бие!
просто не може. квото ще да е -арестува го и го прибира! ако се съпротивлява или бяга-ползва техники и помощни средства! като го озапти не ползва! край! точка! нема друго!
а ако иска полюцая може да излезе и пеесе интервута да даде-аз видях клипа! и точка. нямам нужда от повече доказателства.
ако е имало нужда от сила -да нека я приложи ,но ние виждаме друго. сори ,полицая е тъпанар.
не циганин ,а три пъти циганин да е се е тая...

добре де съгласен съм,че няма право да го шамари чак толкова много,но все пак тоя си личи,че няма никъв респект към полицията... ми като вижда,че ще си изяде шамарите да мълчи докато го пуснат па после да ходи по телевизията.Мен или теб защо не идват да ни шамарят така айде отговори ми?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 10 Ное 2009, 19:05

не бил циганин :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: жив циганин си е тва и майка му-вие кво очаквате да е като тия с каруците и без дрехите къде са

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Ное 2009, 19:06

Най-добре да се заключи темата. Ако не тия, дето подкрепят циганина и мака му циганска VS поддръжниците на полицая да се срещнем некъде да се степаме, че да се види кой прав, кой крив :mhihi:
Изображение

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 10 Ное 2009, 19:07

bum_bum написа:Най-добре да се заключи темата. Ако не тия, дето подкрепят циганина и мака му циганска VS поддръжниците на полицая да се срещнем некъде да се степаме, че да се види кой прав, кой крив :mhihi:

па заповядайте на мероприятието в Русе... за едни ще има хотел за други болница :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сега сериозно... невиждам кво значение има дали е ром,арменец,еврейн,българин или мохамеданин?Човек е...

п.п Скисе тебе моем та земем унас да спорим цяла нощ на кило кайсиева ракия :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 10 Ное 2009, 19:10

аз не подкрепям циганина или майка му и квото и да е подобно!
аз съм против полицая да нарушава закона и ,облечен във властта си ,да злоупотребява с нея! е за тва съм ако некой не е разбрал!
и аз нямам респект от закона точно заради подобни нещастници като тоя . както и заради просяците с жълти жилетки. и няма и да имам ,докато не покажат ,че го заслужават...!
явно не схващате тънката разлика и нюанса в целата история.
дали ше удари мене или тебе,или мангала няма абсолютно никакво значение .
той погазва и нарушава закона и понеже е представител на същият този закон,дето го нарушава ,вместо да го прилага трябва да понесе по-тежко наказание ,отколкото ако аз или ти го нарушим....

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 10 Ное 2009, 19:11

spacepl написа:Абе тоя циглак като го подлупаш по тиквата с тая етническа плоскост - само се моля да е по-дебела.
ПС: и той и майка му имат цигански черти на лицата - това че им е по-бяла кожата нищо не значи.

ба тва ако са цигански черти, то май и аз съм циганин :)

едит: http://vbox7.com/play:64284ab3 тука се вижда доста добре момчето
Последна промяна Fking на 10 Ное 2009, 19:17, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Ное 2009, 19:11

RSxRacer написа:Сега сериозно... невиждам кво значение има дали е ром,арменец,еврейн,българин или мохамеданин?Човек е...

Тука може да поспорим, арменец, евреин, мохамеданин и т.н. е човек, но циганина не е :idea:
Изображение

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 10 Ное 2009, 19:13

bum_bum написа:
RSxRacer написа:Сега сериозно... невиждам кво значение има дали е ром,арменец,еврейн,българин или мохамеданин?Човек е...

Тука може да поспорим, арменец, евреин, мохамеданин и т.н. е човек, но циганина не е :idea:

Защо да не е? И той пикае прав и има сърце... Мога да ти кажа,че имам приятели цигани и съм видял много по-добро от тях отколкото от българи... За мен са хора... Ся дайте да не го обръщаме на етнически историй
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 10 Ное 2009, 19:15

bum_bum написа:

бе кат ти глеам аватара с мустачетата и ,че имаш газ у вектрата под ръка ме фаща страх за сичко неарийско у нета.... :mhihi:
аз шси зеем грозданка ,че кайсиева не пием ...

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 10 Ное 2009, 19:17

SKISA написа:аз шси зеем грозданка ,че кайсиева не пием ...

Аз 300 кила ракия имам ти ше си носиш... ко искаш си я пиеш сам пред вратата... дан са излагаш такъффф :mhihi:
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 10 Ное 2009, 20:18

RSxRacer написа:
SKISA написа:аз шси зеем грозданка ,че кайсиева не пием ...

Аз 300 кила ракия имам ти ше си носиш... ко искаш си я пиеш сам пред вратата... дан са излагаш такъффф :mhihi:

:mhihi: Ти къде се мериш с тия 300 кила,към коледа на SKISA комбата на задни гуми се прибира към Софето с материал от южната ни граница. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 10 Ное 2009, 20:35

Както скоро написа в една друга тема уважаван съфорумец, закона или го спазваш или не. Няма междинни понятия. От първия шамар нататък, вече се обезсмисля идеята на правовата държава. Няма никакво значение виновен или невинен е циганобългароарменчето. Две злини не правят една добрина, никога. Дори военните не използват боя като средство за внушаване на респект или поддържане на дисциплина :mhihi: , просто не е ефективно. Много по-запомнящо се е едно сравнително дългосрочно наказание, нека го затворят за две седмици дришльото (ако разбира се е такъв) в панделата та да е на ясно какво има от тъмната страна на луната, просто да се ориентира какво се крие зад термини като "лишаване от свобода", толкова често споменавани из наказателни кодекси. Тогава ще е един вид "информирано решение" от негова страна следващата му криминална проява. Според мен това би имало в пъти по-добър превантивен ефект от един бой в районното.
P.S. И наистина ако утре има тема как група мангали са скъсали пагоните на униформен ще плюя по тях, просто защото нямат право да го правят. В тази тема разглеждаме конкретно този случай, с точно този полицай и точно този момък. Не полицията по принцип или дребните пишлемета общо. Та именно в тази ситуация, полицаят не е прав. Аз лично не харесвам малките нагли лайнарчетата, и по този повод не би следвало да имам нещо против да си получават заслуженото, но не така. Да го осъдят и да побачка малко за всички нас, а сега като той осъди държавата, в лицето на тъпата кука, ще трябва ние да му купим и новото Е36 циганска мечта:banghead: . И каква е ползата от такива "респектиращи" мероприятия?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 10 Ное 2009, 21:01

та ето ви и малко истина по темата
До месец вътрешна проверка ще излезе със заключение по скандалния клип, в който полицай от Долни Дъбник ругае и бие 22-годишен младеж, съобщиха от МВР.

“Виж се какъв си недоносеник, бе, ша те смажа, ша те смажа, ша ти побъркам живота, ти познаваш ли ме кой съм аз бе, недоносеник!...”, нарежда униформеният в клипчето, снимано с GSM.

На него блюстителят на реда – Георги Филатов бие и рита Калоян Тодоров, седнал на пейка в полицейското управление.

До инцидента се стигнало, след като на 7 ноември жена се оплакала в РПУ - Долни Дъбник за счупено стъкло на автомобила й.

На място били прибрани 4-ма младежи за обяснения. После жената се отказала от жалбата си, след като й били броени пари на ръка – 300 лв. за счупеното стъкло на таксито й, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Плевен.

Според колеги на полицая - побойник младежите били пияни и се държали арогантно.

“Били са почерпени, но не пияни. Посегнал му е заради лични причини, а не заради поведението му там”, твърди майката на Калоян и обяснява пред в. "Труд" за какво всъщност се е стигнало до размяната на юмруци и псувни.

“Филатов ми дължи 125 лева от покупки - цигари, кафе, мляко, пасти. Преди две години пуснах жалба срещу него за парите. Оттогава намрази синовете ми и не един път ги заплашва”, твърди Ваня Тодорова.

Тя държи малко магазинче за хранителни стоки и кафене в градчето.

Преди година синът й Калоян се жалвал в полицията, че полицаят Филатов го ударил с палка пред местно кафене.

Георги Филатов е с над 10 години стаж като полицай, но заради случая е временно отстранен от работа.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 10 Ное 2009, 21:04

Трябва наистина да въведат някакви психотестове веднъж годишно... Полицейската работа е много напрегната и не всеки има нужната психика да издържа на това, иначе може да е най-големият професионалист, но прещрака ли - не му е мястото там.

Затова е хубаво да има гражданско общество и будни граждани, които да сигнализират за такива ексцесии... със сигурност виновникът
ще си понесе последствията този път (заради наличието на клипчето).

Обаче това се случва навсякъде по света, не само в БГ - http://www.youtube.com/watch?v=ibSwITK4jjQ
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата