Дискусия относно една импортната тема за задно през зимата.
Модератор: Общи модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз още веднъж бях писал че си купувам Немския Авто Билд още от 1990 година ,той се изадава от 1986 г. изпуснал съм само 3 години от издаването му.Ако има вариант Немския да се превежда изцяло,дословно на Български език ще бъде най-добре
Купувал съм си и "Беда", "Авто-мото свят" и още някои вестници и списания ,които се появяваха и изчезваха от пазара ,като изгорялата току-що светната крушка от Руско-Турската война ... Аз през всичките тези години почти не видях читав тест редактор - Българин,правеше ми впечатление ,че даже копираха изразите на западната специализирана преса натрупала богат опит в едно по-светло и по-успешно общество ... Както бях казал и преди ,даже Немския билд спрях да купувам ,защото видях тенденциозност в статиите им в последните години а за Българското издание изобщо няма да си направя труда да коментирам
Георги Пенчев

Георги Пенчев
ja написа:Абе аз се регистрирах там за да му отговоря ама той заключил
Интересно ми е каква ще е статията за модела след теста, за който са му дали седмака да направи... и всъщност какво точно представлява теста...
Само се пази от БАНани, че т'ва задно може да изиграе лоша игра във форумът на Алфа Ромео...
Статията ще отразява обективните реалости - бима+задно+баир=

pinky_ написа:ja написа:Абе аз се регистрирах там за да му отговоря ама той заключил
Интересно ми е каква ще е статията за модела след теста, за който са му дали седмака да направи... и всъщност какво точно представлява теста...
Само се пази от БАНани, че т'ва задно може да изиграе лоша игра във форумът на Алфа Ромео...
бима+задно+баир+ лошо задкормилно устройство =

Ще има препоръка от БМВ груп първо да се мине на курс, после да се подкарва този звяр
Последна промяна Hugo Boss на 06 Яну 2009, 19:12, променена общо 1 път
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
pinky_ написа:ja написа:Абе аз се регистрирах там за да му отговоря ама той заключил
Статията ще отразява обективните реалости - бима+задно+баир=![]()
Дрън-дрън

Георги Пенчев
Точно с тази обективност мистър Пинк показа едно баирче дето ше го кача с школника и летни гуми... и пуска теми да покаже колко зле са тия седмици... Ти ебем обективноста

Аз искам да покаже баира на който е буксувал и тогава ок. Ама да ни прай тука на глупаци е малко тъпо... Те и хората от алфа форума не са му повервали за тоя баир.
Ти на това ако му викаш обективност - евала. Аз не само че няма да го купя това списание повече ами и каквито приятели и познати имам ще им обясня колко са обективни редакторите там...
Последна промяна ja на 06 Яну 2009, 19:21, променена общо 1 път
- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
Маи това е при4ината, не 4е BMWто неможе да варви в снегаHugo Boss написа:pinky_ написа:ja написа:Абе аз се регистрирах там за да му отговоря ама той заключил
бима+задно+баир+ лошо задкормилно устройство =![]()
![]()
Ще има препоръка от БМВ груп първо да се мине на курс, после да се подкарва този звяр

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
ja написа:... ами и каквито приятели и познати имам ще им обясня колко са обективни редакторите там...
Понеже случайно имам няколко познати които в общи линии вярват на статиите в АлдиБилд (не са фенове на определена марка и вярват на всякакви прилично написани статии) като попрочетоха темите из 2-та форума странно защо си смениха мнението за обективността им

pinky_ написа:Време е да се ЗАТВОРИ темата....![]()
п.с.Ясно е, че бимата е супер кола за слънчевите, летни дни...
Ще я затвориме ве, прегледай и в другите раздели ако нещо са пропуснали модераторите

Я пиши на Пинк да пусне една карта с отсечката да отидеме да я видиме, не да говори глупости по форумите.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
pinky_ написа:Време е да се ЗАТВОРИ темата....![]()
...
Абсолютно прав си- трябва да се приключи вече темата. Но условието е само едно: Пробвайте го тоя прословут баир с няколко коли да се убедим нагледно (колегите ще снимат със сигурност) какво е положението... Кандидати за тестове не е като да няма

ПС: Под "няколко коли" разбирай БМВ-та и Алфи, Опел-и, Ауди-та и т.н.