Дискусия относно една импортната тема за задно през зимата.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 06 Яну 2009, 16:35

Аз още веднъж бях писал че си купувам Немския Авто Билд още от 1990 година ,той се изадава от 1986 г. изпуснал съм само 3 години от издаването му.Ако има вариант Немския да се превежда изцяло,дословно на Български език ще бъде най-добре :) Купувал съм си и "Беда", "Авто-мото свят" и още някои вестници и списания ,които се появяваха и изчезваха от пазара ,като изгорялата току-що светната крушка от Руско-Турската война ... Аз през всичките тези години почти не видях читав тест редактор - Българин,правеше ми впечатление ,че даже копираха изразите на западната специализирана преса натрупала богат опит в едно по-светло и по-успешно общество ... Както бях казал и преди ,даже Немския билд спрях да купувам ,защото видях тенденциозност в статиите им в последните години а за Българското издание изобщо няма да си направя труда да коментирам :confused:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 06 Яну 2009, 16:38

E, aз затова чета TopGear. И то е пристрастно, чак понякога дразни, ама поне е забавно. :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 06 Яну 2009, 16:43

Fear написа:E, aз затова чета TopGear. И то е пристрастно, чак понякога дразни, ама поне е забавно. :D

и аз по тази причина го чета, дори и да пишат нещо което не ми харесва, поне се смея от сърце

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Яну 2009, 17:37

Аз пък като се интересувам от някой модел търся дали Тиф Нидел не го е тествал случайно. На него някак си му вярвам :)

Потребител
Аватар

Мнение от pinky_ » 06 Яну 2009, 19:00

ja написа:Абе аз се регистрирах там за да му отговоря ама той заключил :)

Интересно ми е каква ще е статията за модела след теста, за който са му дали седмака да направи... и всъщност какво точно представлява теста...

Само се пази от БАНани, че т'ва задно може да изиграе лоша игра във форумът на Алфа Ромео...

Статията ще отразява обективните реалости - бима+задно+баир= :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 06 Яну 2009, 19:08

pinky_ написа:

Интересно ми е каква ще е статията за модела след теста, за който са му дали седмака да направи... и всъщност какво точно представлява теста...

Само се пази от БАНани, че т'ва задно може да изиграе лоша игра във форумът на Алфа Ромео...

бима+задно+баир+ лошо задкормилно устройство = :mhihi: :mhihi:
Ще има препоръка от БМВ груп първо да се мине на курс, после да се подкарва този звяр
Последна промяна Hugo Boss на 06 Яну 2009, 19:12, променена общо 1 път

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 06 Яну 2009, 19:10

pinky_ написа:

Дрън-дрън :mhihi: Аз попитах три пъти за тестове ама дремете като мушмули :mhihi: Моята кола е 1600 кг , дълга е и ... не става за сняг ;) Хайде де :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Яну 2009, 19:20

pinky_ написа:

Точно с тази обективност мистър Пинк показа едно баирче дето ше го кача с школника и летни гуми... и пуска теми да покаже колко зле са тия седмици... Ти ебем обективноста :)

Аз искам да покаже баира на който е буксувал и тогава ок. Ама да ни прай тука на глупаци е малко тъпо... Те и хората от алфа форума не са му повервали за тоя баир.

Ти на това ако му викаш обективност - евала. Аз не само че няма да го купя това списание повече ами и каквито приятели и познати имам ще им обясня колко са обективни редакторите там...
Последна промяна ja на 06 Яну 2009, 19:21, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
Мечтае да кара: Само Мки.

Мнение от bobi 318 is » 06 Яну 2009, 19:20

Hugo Boss написа:
pinky_ написа:

бима+задно+баир+ лошо задкормилно устройство = :mhihi: :mhihi:
Ще има препоръка от БМВ груп първо да се мине на курс, после да се подкарва този звяр
Маи това е при4ината, не 4е BMWто неможе да варви в снега :mhihi: А ТИ НЕДЕИ ТОЛКОВА ЩЕДРО ДА ГИ РАЗДАВАШ ТЕЗИ БАНани ДА НЕ ГРИЗНЕШ ТИ НЯКОИ...........БАНан4е,което мисля 4е трябва да се слу4ва с дразнители като теб :evil:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Яну 2009, 19:25

Е колегата Пенчев 10 пъти писа да казвате кога да ходи и други желаещи има. Аз също ще отида да го тествам това баирче.

Само маркирайте на картата отсечката на която се е мъчила седмицата поне да направя снимка ако не успея да я превзема...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 06 Яну 2009, 19:34

ja написа:... ами и каквито приятели и познати имам ще им обясня колко са обективни редакторите там...

Понеже случайно имам няколко познати които в общи линии вярват на статиите в АлдиБилд (не са фенове на определена марка и вярват на всякакви прилично написани статии) като попрочетоха темите из 2-та форума странно защо си смениха мнението за обективността им :mhihi: :mhihi: :mhihi: А нали знаете какво става- от недоволен 1 човек стават мноооого... Ако целта на Розовко е била да закопае и без това слабоавторитетното списание- успява. Ама едва ли това се е опитвал... И защо ли не се учадвам, че някой с по-малко от нужното акъл е редактор там ;)
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от pinky_ » 06 Яну 2009, 20:27

Време е да се ЗАТВОРИ темата.... :mhihi:

п.с.Ясно е, че бимата е супер кола за слънчевите, летни дни... :P

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 06 Яну 2009, 20:29

pinky_ написа:Време е да се ЗАТВОРИ темата.... :mhihi:

колега, май си забравил, че не си модератор тук :!:
А и май не си забелязал, че има желаещи да пробват това баирче :mhihi: или поне най-малко да снимат истинското баирче :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Яну 2009, 20:37

Ще я затвориме ве, прегледай и в другите раздели ако нещо са пропуснали модераторите :)

Я пиши на Пинк да пусне една карта с отсечката да отидеме да я видиме, не да говори глупости по форумите.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 06 Яну 2009, 20:41

...

Абсолютно прав си- трябва да се приключи вече темата. Но условието е само едно: Пробвайте го тоя прословут баир с няколко коли да се убедим нагледно (колегите ще снимат със сигурност) какво е положението... Кандидати за тестове не е като да няма ;)

ПС: Под "няколко коли" разбирай БМВ-та и Алфи, Опел-и, Ауди-та и т.н. :arrow: тест "задно" срещу "предно" предаване... То няма да е лошо и някоя кола с 4х4 да има за сравнение ;)
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата