Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
Кой къде работи незнам. Има хора от форума, които знаят с какво се занимавам в The Mall и мога да кажа, че със снимачния екип не сме имали никакви проблеми. Да 2 дни снимаха, но от никъде не съм получил информация за блъснато колче, защото аз трябва да напиша финансов ордер за възстановяване му.
Относно разпарянето на шорти, това е тема за дълбок размисъл... за мен тази М5 имаше потенциал за много повече...
До колегата собственик на автомобила:
"Евалата! Невероятен екземпляр!"
Относно разпарянето на шорти, това е тема за дълбок размисъл... за мен тази М5 имаше потенциал за много повече...
До колегата собственик на автомобила:
"Евалата! Невероятен екземпляр!"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Както казах снощи и на мен този епизод най-много ми хареса от досегашните през този сезон.
Минусите в него сте ги изброили с изключение на един - покушението на Иво.
Значи Джаро ПОРЪЧВА на "Крокодила"(нали така си го кръсти вече, явно защото му е пораснала работата
)да думне Иво. Е, как мама му стара го спират с перфектното прикритие, избиват всички и вместо да си решат главния проблем с едно едничко куршумче(както е правено във ВСЯКО показно убийство в БГ през последните 20 години като тръгнеш от Крушата, минеш през всички известни(да не ги изреждам)и стигнеш до най-скорошния сравнително неизвестен нарко-дилър поставен под домашен арест, уважаеми г-да перуки създатели на сериала)те го отвличат за да може гущерчо да го целува по челото и да се мятка насам-натам с ДНИ(изобщо не се знаеше кога беше решил да го убива)като рискува да се случи просто да намерят Иво чрез него? Много тъпо направено ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, че претендират за автентичност. Ако този опит за покушение беше правен от някой средностатистически гангстер в БГ, просто Иво щеше да бъде гръмнат на място и Гущера наистина да стане Крокодил като върти милионите(ако не го думне Джаро през това време)а не както сега да го направят на змиорче в някой от следващите серии.
Крайно недомислено както убийството на косъма.
Минусите в него сте ги изброили с изключение на един - покушението на Иво.

Значи Джаро ПОРЪЧВА на "Крокодила"(нали така си го кръсти вече, явно защото му е пораснала работата

Крайно недомислено както убийството на косъма.
http://vbox7.com/play:da3840a2e1 Кукич този път ще бяга с автобус пред полуразпад
Кефят ме тези, да видим до края на сезона още какви вървежни трошки ще изкарат

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
BMW Power ACM написа:Крайно недомислено както убийството на косъма.
Е то тва боде очите, че като крайно нереално всичко. Косъма се едно си беше глътнал езика да не се развика за ПОМОЩ коцука завалията а оня размахва пистолета и хората си вървят се едно нищо

Еми сори за феновете на куката между които съм и аз ама тва не беше професионално толкова изкуствено да се напъва - айде дървото и ния майната им ама куката да се напъва нещо не ми се връзва. Някой беше казал по-назад, че сцената с "НА ПАРЧЕТА" била изкуствена. Мдам и на мен ми дойде в повече да нарежда като Дон Корлеоне, но плюса тук беше, че кукич изигра перфектно физиономията и тия тремори на лицето бяха безценни

П.С. Таратор тъкмо си пуснах коментара и гледам, че и ти си нарекъл куката с галеното кукич - е*аси съвпадението значи ш знайш

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
След снощния епизод, мисля че режисьорите ги е хванала носталгия по Breaking Bad и Контра-Страйк, където Куката и Марто много напомняха на SAS персонажите, а и с тея димки беше много тактическо такова. Типичен 2ри рунд където все още има кой да играе с пистолет, а тея дето са направили по 1-2 фрага си позволяват някое mp5

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
ogata написа:След снощния епизод, мисля че режисьорите ги е хванала носталгия по Breaking Bad и Контра-Страйк, където Куката и Марто много напомняха на SAS персонажите, а и с тея димки беше много тактическо такова. Типичен 2ри рунд където все още има кой да играе с пистолет, а тея дето са направили по 1-2 фрага си позволяват някое mp5![]()
![]()

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
BMW Power ACM написа:Както казах снощи и на мен този епизод най-много ми хареса от досегашните през този сезон.
Минусите в него сте ги изброили с изключение на един - покушението на Иво.![]()
Значи Джаро ПОРЪЧВА на "Крокодила"(нали така си го кръсти вече, явно защото му е пораснала работата)да думне Иво. Е, как мама му стара го спират с перфектното прикритие, избиват всички и вместо да си решат главния проблем с едно едничко куршумче...
Иво със статуса си в филма ще се вози в неброниран джип... И като ги спряха "полицайте" шофьора ще си свали джама до долу, а не да го открехне някой друг сантиметър. И Иво беш едлъжен да си отвори джама да пита какво става. И реално задната Кю7-ца ще спре ей така и шофьора ще си отвори и той джама..
Тази серия беше добра, особено на фона на предните от сезона.

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
BMW Power ACM написа:Значи Джаро ПОРЪЧВА на "Крокодила"
Още по-големия пропуск в сценария е че гущера искаше да убие Иво преди 2 серии, но Джаро не му даде защото имал "други планове" за него. Така и не се разбра какво има предвид ама важното е да звучи интересно и мистично.
- Larbi
- Потребител
-
Vanqu1sh написа:BMW Power ACM написа:Значи Джаро ПОРЪЧВА на "Крокодила"
Още по-големия пропуск в сценария е че гущера искаше да убие Иво преди 2 серии, но Джаро не му даде защото имал "други планове" за него. Така и не се разбра какво има предвид ама важното е да звучи интересно и мистично.
Джаро се има за полу-бог, ама лапа на Турците, поставя им условия, действа зад гърба им, даже се развика на малкия турчаляк дето ич не го аресва тропа по масата и си мисли, че е безсмъртен като говори на турски

Между другото отначало като го видях пудела в тая роля ми стана смешно, но много добре си играе ролята има някаква харизма и изобщо сякаш мина по игра много от изградените образи в сериала. Просто о*раха всички герои вече...
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
абе та серия вече най ми хареса, куката пак брутален
само неразбрах там накрая в бара кат го изгори с пурата къв беше тоя и за кой му говореше?

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Larbi
- Потребител
-
ryan83 написа:абе та серия вече най ми хареса, куката пак бруталенсамо неразбрах там накрая в бара кат го изгори с пурата къв беше тоя и за кой му говореше?
Сводника на оная мурва дет дойде да му се моли в бара да и помогнел да си оправи положението с шефа и
ryan83 написа:абе та серия вече най ми хареса, куката пак бруталенсамо неразбрах там накрая в бара кат го изгори с пурата къв беше тоя и за кой му говореше?
Сводника на малката к*рволетка.
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Kris написа:ryan83 написа:абе та серия вече най ми хареса, куката пак бруталенсамо неразбрах там накрая в бара кат го изгори с пурата къв беше тоя и за кой му говореше?
Сводника на малката к*рволетка.
ясно мерси колеги

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Бе какви са тия камшици с 5-цата, какво е това нещо
Не им се отдава дисциплината на тия шАфьори нещо 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
кат карат грешната марка, таа ноо моШна 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност