Киномания
Модератор: Общи модератори
Re: Киномания
GKuzmanov написа:...
2016 чакаме сикуъл на Борн, стискам палци и зъби да е като предишните му части!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Vantage написа:"Narcos" - http://www.imdb.com/title/tt2707408/
Гледайте, определено няма да съжалявате !
Сега изгледах първи епизод, много добър

TNT написа:Vantage написа:"Narcos" - http://www.imdb.com/title/tt2707408/
Гледайте, определено няма да съжалявате !
Сега изгледах първи епизод, много добър![]()
![]()
Пускам втория
Малко са се издънили в 8-ми епизод.Ужким действието се развива през 91-93г. ,а журналистката отива в къщата на Пабло с Е39

We Don't Drive Fast , We Just Fly Low !
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век

Хаос написа:БрилЯнтен е меко казано.
there, I fixed it for you...
Любимата ти реплика

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911

Някой гледал ли е сериала Sherlock? За Шерлок Холмс е, но някаква "модернизирана версия"

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Другари,обсъждано е вече Homeland,но гледам фаф момента 4ти сезон (има първи епизод на 5ти) и страшно много ми харесва,не знам дали се самонавивам или наистина този сериал и този сезон са бомбастик 
А това със е39ката и Пабло ми беше забавно и на мен,пак като не изригнаха със някоя ф10 ,добре

А това със е39ката и Пабло ми беше забавно и на мен,пак като не изригнаха със някоя ф10 ,добре

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
In_Memoriam написа:Започнаха вторите сезони на Flash, Arrow и Gotham. Много силен старт за всички
Стрелата вече е на четвърти сезон, бре

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
zazomazo написа:In_Memoriam написа:Започнаха вторите сезони на Flash, Arrow и Gotham. Много силен старт за всички
Стрелата вече е на четвърти сезон, бре
Така де

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gAUxw4umkdY[/youtube]

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
аз тамън изгледах първите 2 серии на третия сезон на Мостът.незнам дали го има някъде,но ако го намерите го препоръчвам с двете ръце 

- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Self/less
Срещам противоречиви мнения за този филм, но на мен лично много ми хареса, въпреки че идеята съм я гледал в 1-2 филма поне, тук е реализирана най-добре и най-адекватно. Райън Рейнолдс се справя добре, дядо ви Бен Кингсли също. Няма да спойлвам, ако може не гледайте и трейлъра, че разказва едно 75% от филма, но в крайна сметка в последната година не е имало филм, който да ме държи в напрежение до края (макар и края да не е нещо супер неочаквано) - абе изобщо кара да се замисли човек...
Срещам противоречиви мнения за този филм, но на мен лично много ми хареса, въпреки че идеята съм я гледал в 1-2 филма поне, тук е реализирана най-добре и най-адекватно. Райън Рейнолдс се справя добре, дядо ви Бен Кингсли също. Няма да спойлвам, ако може не гледайте и трейлъра, че разказва едно 75% от филма, но в крайна сметка в последната година не е имало филм, който да ме държи в напрежение до края (макар и края да не е нещо супер неочаквано) - абе изобщо кара да се замисли човек...

- DAF
- Потребител
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: м-ка
DriftoMania написа:Self/less
+1 гледах го на кино и на мен много ми хареса.
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
американската или скандинавската версия?magareto_yori написа:аз тамън изгледах първите 2 серии на третия сезон на Мостът.незнам дали го има някъде,но ако го намерите го препоръчвам с двете ръце
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"