Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
ivan40glupaka написа:dextuar написа:Някои хора просто си ги мързи да заобиколят...
А ти караш като дрогиран алкохолик- даде ли мигач като навлезе в дясната лента? А защо тръгна надясно преди да завиеш наляво- караш 20-метров камион ли? И изобщо пусна ли поне левият мигач? Май не си- не чувам да го пускаш...
Тъй като гледам твоите нарушения са повече от тези които показваш- не че оправдавам идиотите на пътя, но вземи да се замислиш ТИ как караш. Определено нямаш нищо общо с добър шофьор и е смешно такива като теб да показват чуждите грешки...
Изнася се леко в дясно защото от ляво точно на завоя има много гадна дупка която иска да ти хапне задна лява гума

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Ти осъзнаваш ли, че там е еднопосочно? И къв десен мигач те гони, кви 5 леваivan40glupaka написа:dextuar написа:Някои хора просто си ги мързи да заобиколят...
А ти караш като дрогиран алкохолик- даде ли мигач като навлезе в дясната лента? А защо тръгна надясно преди да завиеш наляво- караш 20-метров камион ли? И изобщо пусна ли поне левият мигач? Май не си- не чувам да го пускаш...
Тъй като гледам твоите нарушения са повече от тези които показваш- не че оправдавам идиотите на пътя, но вземи да се замислиш ТИ как караш. Определено нямаш нищо общо с добър шофьор и е смешно такива като теб да показват чуждите грешки...

Ей, забравих да пусна аварийки да благодаря, че ме пуска

Ма нали съм дрогиран алкохолик, сигурно е нормално

Разбрахме, че добрите шАфьори кат' тебе карат със зимни лятото и хвърчат в нивите

Баси, без нито едно нарушение ме изкара престъпник

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ivan40glupaka написа:dextuar написа:Някои хора просто си ги мързи да заобиколят...
Бате ти вярно си глупак.. правилен ник си си избрал....
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Две ситуации за два дни. Аз като човек, който рядко се впечатлява на подобни неща, в първата ситуация изригнах. А ето и какво стана:
Карам по Ломско шосе, посока от Обеля към надлез Надежда. Който минава от там знае, че не на първия светофар (този, който е на Билла), а на втория, лентите са две. Една за ляв завой и една за направо и надясно. Много обаче тарикатеят и играят всички от лентата за ляв завой, като продължават направо. Та, карам си аз посока надлеза, на въпросния светофар, след като съм го подминал се престроявам в най-лява лента, при което виждам един субект как излиза от насрещното и тръгва срещу мен (очевидно решил да преебе всички, като ги играе от ляво, но за нещастие колата пред него си остава за ляв завой). Аз разбира се, си се престроявам и сме вече един срещу друг, решавам да се свия, за да не ме удари, и както се разминавам, чувам някакви полови закани към майка ми. Спирачки, задна, обръщам и по него. Както по-горе казах, съм човек, който рядко се впечатлява на подобни неща, но някой си да ме псува на майка
. Та, тръгнах след него, с ясната цел (тука много ще ме захранят сигурно) да му откина главата на следващия светофар. Бастуна, явно осъзна, че нещата не отиват на добре и се изниза по още по-брутален начин в насрещното, от другата страна на островчето. Реших, че няма смисъл да застрашавам някой, който има шанс да излезе срещу мен и спрях. Извиках толкова силно в колата, че хората на тротоара се обърнаха с ей такива очи
Казвам си го честно, бях ли го хванал, зъби нямаше да му останат. Наречете ме нинджа или къвто и да било, вярвам, че 99% в подобна ситуация, ще го ошамарят.
Па втората беше от днеска. Някъв мангал не ми спря на пешеходната пътека и след като го изгледах като ме подмина си показа черната ръчица и ми показа среден пръст. Ми отговорих му със същото.
Ма тая втората не е нищо ново под слънцето и рядко се впечатлявам 
Карам по Ломско шосе, посока от Обеля към надлез Надежда. Който минава от там знае, че не на първия светофар (този, който е на Билла), а на втория, лентите са две. Една за ляв завой и една за направо и надясно. Много обаче тарикатеят и играят всички от лентата за ляв завой, като продължават направо. Та, карам си аз посока надлеза, на въпросния светофар, след като съм го подминал се престроявам в най-лява лента, при което виждам един субект как излиза от насрещното и тръгва срещу мен (очевидно решил да преебе всички, като ги играе от ляво, но за нещастие колата пред него си остава за ляв завой). Аз разбира се, си се престроявам и сме вече един срещу друг, решавам да се свия, за да не ме удари, и както се разминавам, чувам някакви полови закани към майка ми. Спирачки, задна, обръщам и по него. Както по-горе казах, съм човек, който рядко се впечатлява на подобни неща, но някой си да ме псува на майка

Па втората беше от днеска. Някъв мангал не ми спря на пешеходната пътека и след като го изгледах като ме подмина си показа черната ръчица и ми показа среден пръст. Ми отговорих му със същото.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- ivan40glupaka
- Потребител
-
dextuar написа:...
Еднопосочната улица НЕ отменя задължението да пуснеш мигач бе, тъпунгер...
Мина ли в дясната лента- мина, пък било то и с едната гума.
Това престрояване ли е- престрояване е.
Длъжен ли си да пуснеш ДЕСЕН мигач в такъв случай- длъжен си.
Имало дупка- ще намалиш малко бе, за "съобразена скорост" чувал ли си?
Това, че бай Пешо селския олигофрен си показва простотиите не те оправдава да правиш същото- това схващаш ли го или трябва картинка да ти се нарисува? Аз педерастчета като тоя с Кия-та ги принуждавам да се върнат назад и да минат откъдето е правилно- ти що го заобиколи?
Ти осъзнаваш ли, че си голям глупак? Явно не. Жалко за хората около теб, че се налага да ти търпят простотиите...
А това, че съм ходил из нивите заради лично моя тъпотия не е проблем- когато се е случило вероятно баща ти още е лъскал бастуна и си е мечтаел да пипне голо женско тяло. Аз и ПТП-та съм причинявал, и коли съм унищожавал, и тъпаци съм ритал по мързеливия гъз и полицаят като провери излизам "осъждан"- важното е, че аз съм си взел урок от моите грешки, а ти от своите явно няма да се поучиш.
Жокер- и аз имам регистратор в колата, но моя записва скорост и ГПС координати върху видеото, а типа регистратор който ти ползваш е модел за жалки нещастници и смешници с малки пишлета. Идеята на камерата е да ти помогне при спорна ситуация- без скорост и координати ползата става почти никаква.
DaGa написа:Бате ти вярно си глупак.. правилен ник си си избрал....
Като гледам каква тълпа от "умници" сте се събрали тук трябва да си сменя ника на "иванчо супер-ултра-хипер-гениалният пич"- дотук 3-ма се набиват в очи с глупостите си, ако много настояваш ще те сложа като 4-ти в списъка.
Kroki: Предупредих те ама прекаляваш. Във временна почивка си и ако ще продължаваш след това, ще бъде за постоянно.
И аз съм в някаква брутална серия
Последните ми 4 излизания на магистрала, 3 пъти ме засичат коли, които просто навлизат в лявата лента докато ги изпреварвам, без да има кола пред тях. От там следва спирачки до долу, свиване към мантинелата, единия път бяхме на една боя разстояние да се ударим. Изравняваме се после, този от вътре ми вдига ръце да се извинява. И това се случва на права отсечка. 2 от колите между другото бяха един и същ модел и един и същ цвят, а действието се развива в период от 4 дни
3ия път ме засече камион.
А на последния ми преход докато изпреварвам тир гледам в огледалото ме наближава мотор, отстрани имаше такива "куфари" за багаж, та гледам наближава и няма намерение да намаля, максимално в ляво към мантинелата и мина между мен и тира
Ще взема и аз да си сложа един видео регистратор, ама сигурно ще спрат да ми се случват такива неща

А на последния ми преход докато изпреварвам тир гледам в огледалото ме наближава мотор, отстрани имаше такива "куфари" за багаж, та гледам наближава и няма намерение да намаля, максимално в ляво към мантинелата и мина между мен и тира

Ще взема и аз да си сложа един видео регистратор, ама сигурно ще спрат да ми се случват такива неща

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
сложи, сложи ... ама надали ще спрат ситуациите
https://www.youtube.com/watch?v=QvQ2p3fSRvI
https://www.youtube.com/watch?v=asPDNgH-vf0
и още една ситуация имаше един с бусче ме засече ама не ми се рови кой файл е

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
ivan40glupaka написа:Жокер- и аз имам регистратор в колата, но моя записва скорост и ГПС координати върху видеото, а типа регистратор който ти ползваш е модел за жалки нещастници и смешници с малки пишлета. Идеята на камерата е да ти помогне при спорна ситуация- без скорост и координати ползата става почти никаква.
Eбасимусе ... както винаги се оказва, че някой има по-голям ... регистратор

БигЧурка регистратор индиид

Събрахте се

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
ivan40glupaka написа:dextuar написа:...
Еднопосочната улица НЕ отменя задължението да пуснеш мигач бе, тъпунгер...
Мина ли в дясната лента- мина, пък било то и с едната гума.
Това престрояване ли е- престрояване е.
Длъжен ли си да пуснеш ДЕСЕН мигач в такъв случай- длъжен си.
Имало дупка- ще намалиш малко бе, за "съобразена скорост" чувал ли си?
Това, че бай Пешо селския олигофрен си показва простотиите не те оправдава да правиш същото- това схващаш ли го или трябва картинка да ти се нарисува? Аз педерастчета като тоя с Кия-та ги принуждавам да се върнат назад и да минат откъдето е правилно- ти що го заобиколи?
Ти осъзнаваш ли, че си голям глупак? Явно не. Жалко за хората около теб, че се налага да ти търпят простотиите...
А това, че съм ходил из нивите заради лично моя тъпотия не е проблем- когато се е случило вероятно баща ти още е лъскал бастуна и си е мечтаел да пипне голо женско тяло. Аз и ПТП-та съм причинявал, и коли съм унищожавал, и тъпаци съм ритал по мързеливия гъз и полицаят като провери излизам "осъждан"- важното е, че аз съм си взел урок от моите грешки, а ти от своите явно няма да се поучиш.
Жокер- и аз имам регистратор в колата, но моя записва скорост и ГПС координати върху видеото, а типа регистратор който ти ползваш е модел за жалки нещастници и смешници с малки пишлета. Идеята на камерата е да ти помогне при спорна ситуация- без скорост и координати ползата става почти никаква.DaGa написа:Бате ти вярно си глупак.. правилен ник си си избрал....
Като гледам каква тълпа от "умници" сте се събрали тук трябва да си сменя ника на "иванчо супер-ултра-хипер-гениалният пич"- дотук 3-ма се набиват в очи с глупостите си, ако много настояваш ще те сложа като 4-ти в списъка.
Аз се чудя,защо още никой не ти е набил шута от форума?!?Едно нормално мнение нямаш,а и не спираш да обиждаш.
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
host написа:сложи, сложи ... ама надали ще спрат ситуациите![]()
![]()
![]()
Последната кола, когато навлизаше в кръстовището, другите ги беше пуснало и за малко се размина да се вреже в тях.

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Безсмъртни си мислят че са... Всички вече така си карат, страх нямат нито от полиция, нито от удар... Нз изперка народа.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
@host, очевидно караме по сходни маршрути в сходно време. Наблюдавам тези ситуации, които и ти, и не мога да проумея "има ли пилот в самолета"! Онзи ден видях сребристото аЛуди А3 с галошите и го бях снимал, тръгвам да покажа снимката тук и гледам си ме изпреварил
.
Днес на светофара преди моста на карловско шосе сутринта си става обичайната тапа заради ремонта на моста след светоара. От зелено светва жълто и колите спират да навлизат в кръстовището (до тук добре), насрещно движещите се започват да си правят левия завой посока зала Строител на тъмно жълто (и тук да кажем - приемливо), аз излизам от пресечката на залата на зелено като втора кола и в средната лента посока към моста виждам как втората кола дава заден и заобикаля първата кола (спряла още на жълто, заради задръстеното кръстовище) и навлиза на чисто червено в кръстовището на милиметри от моята шофьорска врата. Обръщам глава към "шофьора" и срещам един безхаберен, празен поглед на преял полуолигофрен, чиято най-висша цел в придвижването (а може би и в живота) навярно беше да си легне в леглото и да си дремне.

Днес на светофара преди моста на карловско шосе сутринта си става обичайната тапа заради ремонта на моста след светоара. От зелено светва жълто и колите спират да навлизат в кръстовището (до тук добре), насрещно движещите се започват да си правят левия завой посока зала Строител на тъмно жълто (и тук да кажем - приемливо), аз излизам от пресечката на залата на зелено като втора кола и в средната лента посока към моста виждам как втората кола дава заден и заобикаля първата кола (спряла още на жълто, заради задръстеното кръстовище) и навлиза на чисто червено в кръстовището на милиметри от моята шофьорска врата. Обръщам глава към "шофьора" и срещам един безхаберен, празен поглед на преял полуолигофрен, чиято най-висша цел в придвижването (а може би и в живота) навярно беше да си легне в леглото и да си дремне.
- skoklev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6
dextuar написа:Някои хора просто си ги мързи да заобиколят...
Искам хубаво да се разходиш там и да снимаш знаци, забраняващи тази маневра. Знак за кръгово, знак за забранено навлизане, знак за еднопосочна улица... каквото намериш го снимай! Hint: Знака за десен завой на това островче е в дясно на него.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Не ми трябва да снимам знаци, но ще ти снимам маркировката и непрекъснатата линия, а най-добре ела утре там да повторим случката от видеото, ще звъннем на 112 да дойде КАТ и да видим кой крив, кой прав, навит ли си?skoklev написа:dextuar написа:Някои хора просто си ги мързи да заобиколят...
Искам хубаво да се разходиш там и да снимаш знаци, забраняващи тази маневра. Знак за кръгово, знак за забранено навлизане, знак за еднопосочна улица... каквото намериш го снимай!
- skoklev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6
За щастие не идвам там с кола, просто бях свидетел на такава случка там, и се замислих, че няма нищо, което да го забранява
Маркировка ще загледам следващия път като се разхождам, заинтригува ме.
А искрено ти пожелавам да не се стига до там да спираш с някого така насред пътищата, че сигурно ще си ходиш доста бит

А искрено ти пожелавам да не се стига до там да спираш с някого така насред пътищата, че сигурно ще си ходиш доста бит