Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Криминална тема

Мнение от St.Trinity » 13 Фев 2025, 19:37

Цитатите са от темата България на първо място по смъртност на пътя - причини?, стр. 925, от 11 Фев 2025. Помествам ги тук защото са за тази тема.

St.Trinity написа:
Top Gun Maverick написа:https://www.iskra.bg/piyan-shofyor-i-bez-knizhka-se-opita-da-podkupi-politsai-v-stara-zagora/

Мен това изповедание ме шокира "Корупция в униформа? Полицай от Бургас с твърдения за натиск от висшестоящи за изпълнение на „мокри“ поръчки" от същия сайт. То обяснява и защо полицейски служители се бесят по електрическите стълбове.
steeN написа:Чак пък шокира, това е доста безобидно на фона на цялостната картинка. Дори само като вземеш публично изнесените неща от катастрофата на Семерджиев...
St.Trinity написа:Друго исках да кажа... Не живея в чужбина че естеството на изповяданото да ме шокира, а това че ако колегата Top Gun Maverick не беше цитирал сайта нямаше да разбера за случая защото сайта е регионален за област Бургас. Вместо това да е водеща новина и да е от национално значение какви ги вършат в ОД МВР Бургас и че са пробити отвътре, хората няма и да разберат. Шокирах се и от принципността, храбростта и доблестта на полицая, защото след днешния ден ще го погнат че е издал държавна тайна, а оттам следват проверки, разследвания, заплахи и упражняване натиск срещу него. Всички сме чували клишето че в МВР има много съвестни служители, нали? Ее, след този и други подобни случаи за които няма да се разчуе ще са все по-малко. Това имах предвид.

Случаят получи национално отразяване и последва отзвук, което е похвално. Утре ще има и изслушване.
Може нищо добро да не последва, но поне полицаят си е изпълнил дълга. :clap:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 13 Фев 2025, 19:46

Ако си чел книгата Серпико или си гледал филма с Ал Пачино ще разбереш ,че този иначе достоен човек вече е обречен като черна овца ,отлъчен е .Нарушил е омертата

Потребител
Аватар

Мнение от St.Trinity » 13 Фев 2025, 19:48

Гледал съм филма. :arrow:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 13 Фев 2025, 19:53

Значи знаеш как действа една строго йерархична затворена силова структура в такива случаин.Този полицай вече е дамгосан ,където и да го поставят на него ще се гледа с лошо око ,със съмнения за липса на лоялност към системата.Ще бъде под психически и емоционален тормоз ,стрес ...За съжаление Дон Кихот борещ се с вятърни мелници ,рицар на печалният образ .

Потребител
Аватар

Мнение от St.Trinity » 13 Фев 2025, 19:57

Не знам на колко години е, вижда ми се млад... Може изцяло да се преквалифицира и да тръгне по друг път. Ясно е че ще бъде тормозен и мачкан.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 13 Фев 2025, 20:02

Млад е ,но тази публичност ....трудно ще му е да си намери добре платена работа с тази визитка .Имам познати изкараха по 2-3 години и се махнаха тихо и кротко, не можаха да свикнат с тази корумпирана система пълна с нагаждачи,лакеи ,лизачи ,подлизурковци.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Фев 2025, 22:14

Аз пък си мисля че мократа поръчка е точно това изявление на полицая пред медиите с агнешките главички наредени отзад . Къде е другия ушак дето са били заедно да покаже на телефона вайбър чата ? Нарушили му графика на тренировки и айде вече заговор за събаряне на държавата ....Тоя явно си мисли че като е влязъл в мвр е като да почнеш в кварталния магазин снабдител и всичко ще е по мед и масло , ще си прибира 3к заплата ще работи 12 дена в месеца и шапка на тояга . И аз си мисля че тоя инцидент съвсем не е случаен и има предистория с тоя да го видят колко струва като полицай и дали е ухо на някой . И явно крушката си има опашка .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Фев 2025, 14:25

https://youtu.be/4xSUkb_MDMU?si=3LaMeehxqKogJ44Q
Много ме кефят тия, бро това, бро онова и накрая айде в кауша за бая време. И какво излиза, масово тези разносвачите там са някакви малоумни, които не спазват правилата за движение, рискувайки за нещо дребно да ги хванат с толкова много дрога.

А този клип:
https://youtu.be/5ro8j2b9590?si=qKFm6KSTICj7HtcY
като го гледам и се сещам за Данчовите оплаквания относно онзи с Е60-ката в центъра на София за които разправяше как куките си превишавали правата защото му блъскал вратата единия ли какво беше. :mhihi: И то след като му се молиха да спре, да излезе, да отключи, гледай тука тия как му се молят на този, чак отзад като го награби с патрулката, искаше да го обърне направо. :ahah:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 15 Фев 2025, 14:44

слаба ракия, тук какви престрелки има, ще залягаш зад волана :arrow:

https://www.youtube.com/watch?v=Vi45hy4SUiY

:mhihi:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Фев 2025, 15:16

Е, те бая по-силни са давали, това са някакви ала-бала, но просто тоя с Хондата във втория клип ми навя спомените Данчо като съжаляваше онзи с Е60-ката. А защо куките трябваше да реагират така и брутално веднага да го спрат и извадят се вижда на твоите кадри. Хукнат ли да бягат с кола, все нещо става. Престрелката в гората съм я гледал.
Иначе ченгето, което се качи на предния капак да го возят не знам на какво се надяваше. Трябваше да скочи още след първите откази или да го гръмне. Сега какво стана? Мангалът само 5 години в затвора(не се знае колко от тях е излежал)а той целия потрошен и цяла година се възстановява като със сигурност ще има последствия за цял живот. Заради един мангал, който редовно прави нещо и винаги ще прави.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 15 Фев 2025, 15:20

Ивайло Димов написа:Млад е ,но тази публичност ....трудно ще му е да си намери добре платена работа с тази визитка .Имам познати изкараха по 2-3 години и се махнаха тихо и кротко, не можаха да свикнат с тази корумпирана система пълна с нагаждачи,лакеи ,лизачи ,подлизурковци.
То тва да му е за работата, дано да не го ликвидират.

Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 15 Фев 2025, 16:05

Е, те бая по-силни са давали, това са някакви ала-бала, но просто тоя с Хондата във втория клип ми навя спомените Данчо като съжаляваше онзи с Е60-ката
Тва е Мърика брооо, имат дори права като ги вакарват отзад в ушев мобила с прангите ...Аз за тука се възмущавах :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Фев 2025, 16:23

Джордана е твърд либерал по темата с полицията. Ако се беше родил в Комптън вероятно той щеше да напише тази песен :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=1WbQeDj74kc
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 15 Фев 2025, 18:40

Трагикомичното с тия ексцесии на ушевите да скачат по колите на хората и да насочват оръжие заради незначителни административни нарушения докато в същото време всеки ден всеки час навсякъде има матриял . :mhihi:
Последна промяна Jordana на 16 Фев 2025, 10:08, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Криминална тема

Мнение от steeN » 15 Фев 2025, 19:00

За тва там дори да отидеш до магазина си е логистичен кошмар, щото трябва да планираш маршрута си така, че да избегнеш патрулите, които са заети да "спасяват" обществото от опасните нарушители на спокойствието, като например тези които са забравили да си подновят годишната регистрация на колата или просто шофират автомобили под влиянието на тъмната си кожа... в Максуда нямате такива проблеми, като в Комптън :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата