Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
Re: iOS тема
Ако има оператор с най-добро покритие то това за съжаление е ментел...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Писна ми от простотиите на Ментел, а и сметката ми е 140лв
от последния месец заради много минути с други оператори. Не съм сключил нов договор, щото чакам телефон за да взема с новия договор ама него все го няма и все е "другата седмица".. Като дойдат ги раздават първо на техни хора, половината се ползват с някакви прими, а аз като клиент от 100 години съм все на опашката нали.
Не, че другите не са същия ташак ама въпроса е принципен
За сега май клоня към Сливаком пък да видим.

Не, че другите не са същия ташак ама въпроса е принципен

Виваком айфони нямат, но пък другите телефони ако ползваш бюджет са им на реални цени, а не някакви двойни - тройни
Теленор имат айфони, но само заради това да сключиш договор с тях, особено ако пътуваш повече из затънтени места не си заслужава

Теленор имат айфони, но само заради това да сключиш договор с тях, особено ако пътуваш повече из затънтени места не си заслужава
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Исках Галакси от тоя кривия да взема поне е на тънка цена и да го развържа в УК с некаква печалбица да върви търговийката. Така и така ще се вържа за 2 години още с някой, поне да има нещо алъш-вериш
Айфон чаках на два пъти от Мтел по няколко месеца и за 6-цата вече си го взех кеш от друго място и изобщо не съм ги и търсил. Пък и цената на която го взех все още е само с 50лв разлика от тая на която те го предлагат толкова време по-късно и с 2 годишен договор

Айфон чаках на два пъти от Мтел по няколко месеца и за 6-цата вече си го взех кеш от друго място и изобщо не съм ги и търсил. Пък и цената на която го взех все още е само с 50лв разлика от тая на която те го предлагат толкова време по-късно и с 2 годишен договор

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Теленор обаче, айфоните ги ключат към тях си
И в мтел също са заключени. Просто по този начин се продават iphone-ите. Иначе iphone-a в Теленор е доста оферта според мен, 880лв.
Аз до колкото съм чул в малките населени места, виваком имат доста по-добро покритие от м-тел. Но никога не съм използвал услугите им.
Аз до колкото съм чул в малките населени места, виваком имат доста по-добро покритие от м-тел. Но никога не съм използвал услугите им.
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
Не ми се вярва да качат iOS 9 на 4s,ама знае ли човек.Що се отнася до Теленор и аз мислех да ги сменям заради бавния интернет,но заради айфон 6 останах на тях....те пък взеха,че си оправиха мрежата и сега 3G -то им е два пъти по-бързо от на Виваком и са супер.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
аз и преди съм казвал, че от интернета на Теленор съм супер доволен, както и покритието.
Разликата сравнено с Мтел е космическа, а критериите ми за бърз нет Теленор ги покрива напълно, така че не виждам причина да се прехвърлям към Виваком или поне засега.

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Така е, ако живеете само в София сигурно няма да усетите нищо, но ако се разходите из по-малки градчета и селца там където Виваком има покритие от Глобул и МТел няма и следа, изобщо не говоря за интернет, а за най-обикновена GSM мрежа
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
На един събор (ако не се лъжа последния) с тогава още Глобул... изобщо нямах обхват. С Мтел в другия джоб - имах обхват, но не можех да се свържа. Един приятел до мен не спря да говори по Вивакомски
Разбира се, се случи в най-натоварените часове на пистата, после нямаше проблем. За селата е нормално да не поддържат хубава мрежа, ама все пак... По магистралата също до преди 6 месеца яко прекъсваше с Теленор, сега не знам как е. Изобщо за мен Теленор като мрежа са много далеч от Мтел и Виваком.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Вярно, че вече мрежите са много натоварени с този пренос на данни... Вече масово хората си харчат по 1-3 гигабайта месечно. Други и по 6-7гб. Обаче за мен е недопустимо да губя обхват в населени места в 21-ви век.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
TNT написа:Вярно, че вече мрежите са много натоварени с този пренос на данни... Вече масово хората си харчат по 1-3 гигабайта месечно. Други и по 6-7гб. Обаче за мен е недопустимо да губя обхват в населени места в 21-ви век.
Това съм го забелязвал например в метрото като пътувам за работа и не може да се вредя никога за нет. Той целия bandwith на мрежата е изчерпан, понякога и за телефония не остава. А ако е примерно 12 часа с по-малко хора няма проблеми

Шестицата ми е от ментел и не е заключена
Като цяло гледат да те минат, но същото правят и грабул
Теленор покритието им е отчайващо... Заедно с грабул
Аз пътувам много из бг по работа и това са ми наблюденията
Като цяло гледат да те минат, но същото правят и грабул
Теленор покритието им е отчайващо... Заедно с грабул
Аз пътувам много из бг по работа и това са ми наблюденията
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- AGT
- старши ентусиаст
-