Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: iOS тема

Мнение от Хаос » 26 Май 2015, 13:59

Ако има оператор с най-добро покритие то това за съжаление е ментел...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Май 2015, 19:21

Писна ми от простотиите на Ментел, а и сметката ми е 140лв :kuku: от последния месец заради много минути с други оператори. Не съм сключил нов договор, щото чакам телефон за да взема с новия договор ама него все го няма и все е "другата седмица".. Като дойдат ги раздават първо на техни хора, половината се ползват с някакви прими, а аз като клиент от 100 години съм все на опашката нали.

Не, че другите не са същия ташак ама въпроса е принципен :mhihi: За сега май клоня към Сливаком пък да видим.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 26 Май 2015, 23:18

Виваком айфони нямат, но пък другите телефони ако ползваш бюджет са им на реални цени, а не някакви двойни - тройни :mhihi:
Теленор имат айфони, но само заради това да сключиш договор с тях, особено ако пътуваш повече из затънтени места не си заслужава

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Май 2015, 23:28

Исках Галакси от тоя кривия да взема поне е на тънка цена и да го развържа в УК с некаква печалбица да върви търговийката. Така и така ще се вържа за 2 години още с някой, поне да има нещо алъш-вериш :mhihi:

Айфон чаках на два пъти от Мтел по няколко месеца и за 6-цата вече си го взех кеш от друго място и изобщо не съм ги и търсил. Пък и цената на която го взех все още е само с 50лв разлика от тая на която те го предлагат толкова време по-късно и с 2 годишен договор :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 26 Май 2015, 23:50

Теленор обаче, айфоните ги ключат към тях си

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 27 Май 2015, 9:17

И в мтел също са заключени. Просто по този начин се продават iphone-ите. Иначе iphone-a в Теленор е доста оферта според мен, 880лв.
Аз до колкото съм чул в малките населени места, виваком имат доста по-добро покритие от м-тел. Но никога не съм използвал услугите им.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е 61 530d

Мнение от miroleskov » 27 Май 2015, 11:07

Не ми се вярва да качат iOS 9 на 4s,ама знае ли човек.Що се отнася до Теленор и аз мислех да ги сменям заради бавния интернет,но заради айфон 6 останах на тях....те пък взеха,че си оправиха мрежата и сега 3G -то им е два пъти по-бързо от на Виваком и са супер.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 27 Май 2015, 12:44

аз и преди съм казвал, че от интернета на Теленор съм супер доволен, както и покритието. :yes: Разликата сравнено с Мтел е космическа, а критериите ми за бърз нет Теленор ги покрива напълно, така че не виждам причина да се прехвърлям към Виваком или поне засега.
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 27 Май 2015, 14:03

Така е, ако живеете само в София сигурно няма да усетите нищо, но ако се разходите из по-малки градчета и селца там където Виваком има покритие от Глобул и МТел няма и следа, изобщо не говоря за интернет, а за най-обикновена GSM мрежа

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Май 2015, 14:10

На един събор (ако не се лъжа последния) с тогава още Глобул... изобщо нямах обхват. С Мтел в другия джоб - имах обхват, но не можех да се свържа. Един приятел до мен не спря да говори по Вивакомски :dunno: Разбира се, се случи в най-натоварените часове на пистата, после нямаше проблем. За селата е нормално да не поддържат хубава мрежа, ама все пак... По магистралата също до преди 6 месеца яко прекъсваше с Теленор, сега не знам как е. Изобщо за мен Теленор като мрежа са много далеч от Мтел и Виваком.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 27 Май 2015, 14:12

Забравих да кажа, че и в Кауфланд нямам обхват, а гледам други си говорят :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Май 2015, 14:15

Вярно, че вече мрежите са много натоварени с този пренос на данни... Вече масово хората си харчат по 1-3 гигабайта месечно. Други и по 6-7гб. Обаче за мен е недопустимо да губя обхват в населени места в 21-ви век.
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 27 Май 2015, 14:46

TNT написа:Вярно, че вече мрежите са много натоварени с този пренос на данни... Вече масово хората си харчат по 1-3 гигабайта месечно. Други и по 6-7гб. Обаче за мен е недопустимо да губя обхват в населени места в 21-ви век.

Това съм го забелязвал например в метрото като пътувам за работа и не може да се вредя никога за нет. Той целия bandwith на мрежата е изчерпан, понякога и за телефония не остава. А ако е примерно 12 часа с по-малко хора няма проблеми :dunno:

Аватар

Мнение от Хаос » 27 Май 2015, 15:40

Шестицата ми е от ментел и не е заключена
Като цяло гледат да те минат, но същото правят и грабул
Теленор покритието им е отчайващо... Заедно с грабул
Аз пътувам много из бг по работа и това са ми наблюденията
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa