Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
Re: iOS тема
Майкрософт определено изпуснаха господстващото си положение. Поне така ми се струва, иначе вие които четете статистики и цифри сигурно знаете по-добре. Просто не се включиха навреме в телефоните и сега се виждат резултатите.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тъкмо се зарадвахме, че са махнали це-то и сега идва нов
Ако това всичко е вярно, то ще пуснат 5s с пластмасова опаковка - нищо ново вътре. Благодаря, но ще трябва да изчакам 7це за да може да ме накара да сменя сегашния си телефон

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Упорити са 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Абе чудя се качеството на услугите на Виваком или Теленор драстично по-зле ли е от на Ментел, че направо ми писна от тия пидрази.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Преди 6 месеца се махнах от Теленор точно заради качеството на услугата. Постоянни проблеми с обхвата и бавен интернет. С Виваком не съм имал сериозни проблеми. Сега уж имало подобрение при Теленор, но някой друг да каже.

- tintirimintiri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M57, N52, S65
Аз не виждам никакво подобрение на теленор, както се спомена по-горе, слаб обхват и бавен интернет
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Аз съм на Теленор и съм доволен. В София и Пловдив интернета е супер и прекъсване на мрежата няма. Вече в другите градове нямам много наблюдения след "подобренията", но примерно на Калояново тази година имах пълен обхват и интернет, докато миналата година в първия ден на събора(ако кажем, че на втория е имало много хора на клетката) нямах почти никакъв.. На едната ми вила(30 км от София на запад) имам пълен обхват и интернет, а селото е сравнително забутано, докато на другата вила(30 км от София на изток) работата е полу-трагична.. Аз съм доволен от тях, а и хубав план ми предложиха на добра цена.
Но пък аз нямам база за сравнение, освен Теленор преди и сега.
Но пък аз нямам база за сравнение, освен Теленор преди и сега.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Това е изненада за мен.
Идва и OS X 10.11... дано са закърпили нещата, че 10.10 беше най-нестабилната до сега (по apple стандарти имам предвид).
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
След Snow Leopard всичко ново не е както трябва ..... като производителност . Дано закърпят нещата , че изобщо не ми се връща на бъгавата боза ... била тя 7 , 8.1 , 10,11,12,13,...... или каквато е там !
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Аз бях на теленор доста години, и като цяло, имаше обхват за разговори, почти навсякъде, обаче интернета беше трагедия общо взето. При Свиваком, където има обхват, интернета е бърз, ама няма ли обхват - баш го няма, и за разговори.
Обаче с тая промоция за 30лв на месец за Net&Call XXL ме спечелиха с тея 2000мин и 10GB, и се метнах. Там, където има баш обхват, интернета е наистина бърз. Само че аз съм си в Габрово, и тук може би ефира е по-разтоварен, от колкото в по-големите градове.

Обаче с тая промоция за 30лв на месец за Net&Call XXL ме спечелиха с тея 2000мин и 10GB, и се метнах. Там, където има баш обхват, интернета е наистина бърз. Само че аз съм си в Габрово, и тук може би ефира е по-разтоварен, от колкото в по-големите градове.

Аз сключвах договор с Глобул преди една година - пълна трагедия, дадоха ми една оферта - в договора пишело друго, въобще не го видях и т.н. проблеми. Много се бях ядосал, писах тук там имейли и "представителя", който се занимаваше с мен като разбра, че съм се оплаквал - ни вест, ни кост. Три - четири дни го търся и не си вдига телефона. Обадих се на кол центъра и след хиляди молби ми го смениха, той свърши работа за момента, но после горе долу нещата се повтаряха. При всяко обаждане на кол центъра ми отговаряха - ние нищо не може да направим, обърнете се към вашия представител. Та така докато беше глобул. Преди два дни ми се наложи да звъня пак на кол центъра, обадих се, чух познатото - свържете се с представителя и затворих. След това обаче ми пращат СМС - доволни ли сте от обслужването което получихте ... само това и чаках
Но тогава започнаха чудесата - след 30 мин. от кол центъра ми звънят и ми казват, че ще проверят дали до 1 час представителя се е свързал с мен
Той разбира се се обади много по-бързо, любезен ... чак да ти стане смешно.
Има промяна при Теленор, но ще ги сменям, най-вече заради обхвата. Виваком като обхват бяха много добре, интернета също им е доста добре, от М тел единствено нямам впечатления.

Има промяна при Теленор, но ще ги сменям, най-вече заради обхвата. Виваком като обхват бяха много добре, интернета също им е доста добре, от М тел единствено нямам впечатления.
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Е те пак, след като ги купиха пообновиха бая мрежата. Тук примерно, сега Теленор, е доста по-добре от преди като беше Глобул. Не знам на ментел как е мрежата