Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Сефте чувам за проблем като нямаш ръкавици. Щом са ми висвали 240 кила на ръцете без ръкавици и фитили значи може, въпрос на желание 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Ми някои могат повече, други могат по-малко... за някои 130 кила на лежанка не са нищо работа, за мен 80-90 са си тежест.
Si non confectus, non reficiat.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
bum_bum написа:Сефте чувам за проблем като нямаш ръкавици. Щом са ми висвали 240 кила на ръцете без ръкавици и фитили значи може, въпрос на желание
Не е така... при мен на скрипеца и на лежанка ми се получава затискане на кожата в началото на пръстите... и така се намачква и притиска, че болката е повече от поносима..
Абе и при мен се притиска кожата ама стискаш зъби и помпиш все пак е само няколко секунди, не часове 
П.П никога не съм ползвал ръкавици, колан, фитили .. просто смятам, че са ми излишни.

П.П никога не съм ползвал ръкавици, колан, фитили .. просто смятам, че са ми излишни.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Mollov написа:bum_bum написа:Сефте чувам за проблем като нямаш ръкавици. Щом са ми висвали 240 кила на ръцете без ръкавици и фитили значи може, въпрос на желание
Не е така... при мен на скрипеца и на лежанка ми се получава затискане на кожата в началото на пръстите... и така се намачква и притиска, че болката е повече от поносима..
Земи 2х32 или 40кг пудовки да ги поразмяташ малко да видиш кво е затискане и кво е болка

- Mollov
- Мародератор
-
Правил съм преди флайсове с 2х40... там е различно... тежеста ми идва по към палеца.. и мога и без ръкавици/дунапрени..
latrel, не виждам причина да търпя тая болка, вместо да търпя болката от няколко добре изпълнени повторения на лег или на скрипеца... всеки сам си преценява за себе си...
latrel, не виждам причина да търпя тая болка, вместо да търпя болката от няколко добре изпълнени повторения на лег или на скрипеца... всеки сам си преценява за себе си...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
из форумите този гейнер най-много го хвалят какво ще кажете ?
Ultimate Nutrition Muscle Juice Revolution 11.1lbs
http://myfitness-bg.com/show.php?pr=2059
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Добър е, други добри, който заслужават един поглед сa:
BSN True-Mass
Dymatize - Hi Protein Mega Gainer
BSN True-Mass
Dymatize - Hi Protein Mega Gainer
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Scitec Jumbo и PVL Mutant mass също са добри. Горе изброените също.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- mom4eto
- Потребител
-
- Кара: e34 525tds
- Мечтае да кара: m5 e60
ditko1 написа:из форумите този гейнер най-много го хвалят какво ще кажете ?
По-добре тоя гейнер не го купувай , добави някой лев и вземи съроватъчен , въглехидратите от гейнъра лесно се заместват с ядене , а за бързите въглехидрати след тренировка можеш глукоза да пиеш или локумени вафли да хапваш

Coulthard написа:БМВ са ненадминати в умението да създават буквално интимна връзка между колата и шофьора (май съм за лекар)
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
големият въпрос... яйцата със жълтъците или без трябва да се ядат
?

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Mollov
- Мародератор
-
Някои хора буат яко жълтъци, та им пукат ушаците и нищо им нема... но според мен не трябва да се ядат повече от 2-3 жълтъка на ден...
Mollov написа:Някои хора буат яко жълтъци, та им пукат ушаците и нищо им нема... но според мен не трябва да се ядат повече от 2-3 жълтъка на ден...
Много внимателно с яйцата!!! Преди 10-11 години като студент бухах яко яйца (то само белтъците как да е, жълтъците са проблема). Получих натравяне и трайни алергии, които продължават и до днес. Преди това като тийн никога не съм имал проблеми с кожата, но след тоя случай нещата се промениха. В момента не мога да припаря освен до жълтъци, също така и до никакви цитруси. Години наред сред храните ми табу са били също и шоколад (какао), червено вино, риба, а ужасно ги обичам. Отвратително е това, пазете се да не ви дойде до главата!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Годишно изяждам над 1000 жълтъка и не съм преритал още