Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Цените на горивата 2015-2016
vvasilev1 написа:Bogat-Beden написа:Аз вдъхновен от тази тема си изкарах чип за намаление на КРУИЗ и от около два месеца зареждам само там .
Мисля,че бензина им е пресен,трошката го харесва по мои наблюдения
Как става?
Зареждаш еднократно за над 50 лв и веднага ти я дават

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Имате огромен Великденски поздрав от другарят Златев - около 18 ч. вчера цената на Лукойл Бъкстон за А-95 вече беше 1.91 лв.
Да Ви е честито другарки и другари, както казваше неговият съселянин Тодор Живков.
Няма да се учудя ако на всяка своя бензиностанция закачи по един транспарант "Ще ми пръднете на .у.о".
Последният съветски ръководител Михаил Горбачов добре казваше - "Днес реалностите са такива....".
Да Ви е честито другарки и другари, както казваше неговият съселянин Тодор Живков.

Няма да се учудя ако на всяка своя бензиностанция закачи по един транспарант "Ще ми пръднете на .у.о".

Последният съветски ръководител Михаил Горбачов добре казваше - "Днес реалностите са такива....".

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Фидел Кастро написа:Имате огромен Великденски поздрав от другарят Златев...
Те, офцете така трябва да се поздравяват.

Само в София цените са такива. Местете се в провинцията, там е доста по-евтино. Скъп град - скъпи горива
- nqmam_bmw
- Потребител
-
© написа:Само в София цените са такива. Местете се в провинцията, там е доста по-евтино. Скъп град - скъпи горива
Да, идете да живеете в гр.Пордим (например), за да Ви е по-евтино.

Избираш едното за сметка на другото. Да кажем, че Варна е частен случай, но Айтос също не е зле 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
© написа:Избираш едното за сметка на другото. Да кажем, че Варна е частен случай, но Айтос също не е зле
Няма корелация м/у стандарта на живот в един град/село/паланка в БГ и цените на горивата там.

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Марешки открива три бензиностанции в Пловдив до края на месеца, разкрива Марица.бг.
Варненският аптекарски бос има бензиностанции ВМ -
във Варна, Айтос, Г.Оряховица, Габрово, Свищов, Севлиево и Пловдив.
В тези градове монополът на горивата е разбит и всички се съобразяват с неговите цени за дизел от 1.58 лв. към 3-ти май 2016г.
Веселин Марешки разкри, че ще направи дизела 90 ст. и средната заплата 2000 лв., ако стане президент на есен.

Варненският аптекарски бос има бензиностанции ВМ -
във Варна, Айтос, Г.Оряховица, Габрово, Свищов, Севлиево и Пловдив.
В тези градове монополът на горивата е разбит и всички се съобразяват с неговите цени за дизел от 1.58 лв. към 3-ти май 2016г.
Веселин Марешки разкри, че ще направи дизела 90 ст. и средната заплата 2000 лв., ако стане президент на есен.

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
То всичко хубаво, ама аз не съм чул особено положителни мнения за качеството на самите горива ... а няколкото положителни, бяха дадени по-скоро от хора ентусиазирали се от самата цена на горивата ... 

- Демирев
- ентусиаст
-
B.Stoimenov написа:То всичко хубаво, ама аз не съм чул особено положителни мнения за качеството на самите горива ... а няколкото положителни, бяха дадени по-скоро от хора ентусиазирали се от самата цена на горивата ...
Дизела му е от Инса Оил - от където всъщност пълнят и цистерните на ОМВ. Тъй че горивото е същото му като на ОМВ.
Вече кой какви добавки слага на място само той си знае.
Хубавото при зараждане от Марешки е че не лъже в количеството. По него сравнявах че ОМВ лъжат със 1.855 литра на резервоар 50 л.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Демирев
- ентусиаст
-
© написа:За 90ст. дизел толкова
1.58 лв. е дизела на Марешки....
ясно е на всеки разумен че 90 стотинки дизел в България на колонка може да стане като открият 1-2 милиарда барела годишно в нефтеното находище край Галата и Шабла от Тотал.
Последна промяна Демирев на 03 Май 2016, 16:31, променена общо 1 път