Под Прикритие - български криминален сериал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Re: Под Прикритие - български криминален сериал

Мнение от HeBePeH » 11 Фев 2014, 15:58

Така е напълно съгласен съм с Бубса и за филма и за каренцата от пловдив :mhihi:
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 / e46

Мнение от cocosas » 11 Фев 2014, 19:19

Филма е супер. Аз гледам всички БГ сериали без Домашен арест и Етажна собственост. Единствено не ми допада това, че сериите са прекалено малко в сравнение с тураките серяли, които ежедневно дават по две серии.

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 11 Фев 2014, 22:19

На мен нещо сериалът почва да ми затъпява. Ако не са Михаил Билалов, Захари Бахаров и Владо Пенев ще е кръгла нула.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 11 Фев 2014, 23:05

rve написа:На мен нещо сериалът почва да ми затъпява. Ако не са Михаил Билалов, Захари Бахаров и Владо Пенев ще е кръгла нула.

Комисар Попов и той издиша напоследък, взе да прекалява със стойките. Само Иво и Джаро крепят положението към момента. :D

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 11 Фев 2014, 23:07

Само на мен ли ми прави впечатление, че този другия манекен дето играе дясната ръка на Иво, ония касапина, го имитира зверски по произношение на репликите? Чак е смешно :D
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 12 Фев 2014, 2:31

Сериала отиде яко надолу :no: тоя епизод ми беше ултра тъп...а тоя ТопоФ какво се прави на Харабейшио незнам :kuku: чак взе да ме дразни
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 12 Фев 2014, 21:17

Много започнахте да се дразните ми се струва . Вие след тази голяма пауза какво очаквахте някакъв супер уникален сезон , който ще се хареса на всеки ли , е такъв НЯ-МА .Не може всеки следващ сезон да е по силен от предишния или поне не за всеки вкусове най-различни .Аз го гледам с удоволствие и не дебна за някоя изцепка , която да побързам да я постна тук. Ако не ви кефи гледайте Север и Юг и там има лафчета свежарски
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 12 Фев 2014, 21:30

Аз пък незнам к'во толкова се палите като се коментират някой от очевадните гафове?! Ми ще се коментират разбира се то темата е за мнение,критика и т.н.. Щом се критикува значи се гледа,а щом се гледа значи има защо! :!:
За съжеление този сезон издиша още в началото...ясно е че до края ще има силни епизоди,ясно е че ще има лафчета който ще си скъсате фейсдодука да ги поствате,ясно е че ще се случи нещо неочаквано,просто се изкриви първоначалната идея на филма,и тоя пед@л мартин отдавна трябваше да го няма,просто този човек по-добре да сваля кифлите в плаза а не да се прави на тегав в под прикритие... :kuku:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
Мечтае да кара: E46 M3 Csl
Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)

Мнение от Akyosev » 13 Фев 2014, 14:51

xerial написа:
iskrenchyy написа:Я сега си кажете на кой е М5-цата? :ok:

На Цокера :mhihi:

От форума е :yes:

Колата е :bowdown:

:driving: :drink:

След неделната серия ще се продава.
Приемам всякакви неприлично високи оферти. :mrgreen:
Карана от Куката, возила Джаро и Андонов в багажника.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 13 Фев 2014, 14:57

Akyosev написа:
xerial написа:
iskrenchyy написа:Я сега си кажете на кой е М5-цата? :ok:

На Цокера :mhihi:

От форума е :yes:

Колата е :bowdown:

:driving: :drink:

След неделната серия ще се продава.
Приемам всякакви неприлично високи оферти. :mrgreen:
Карана от Куката, возила Джаро и Андонов в багажника.

Верно ли бе :shock:

Е46 330Д кара ли ти се :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Фев 2014, 23:28

Ако някой е гледал "Господари на ефира" тази вечер, бая разочарован ще остане от сериала. А аз си мислех, че ние тука хващаме всички повечето гафове, ама те били безброй. Явно наистина хващаме такива очеизбождащи, които няма как да подминем, а по принцип си гледаме филма и останалите ни убягват.
Нямам думи, а върха на простотията е тия продуцентите с големите претенции да снимат апартамента на Иво, който е един и същ с този в някакъв сериал по ТВ 7 Секс, лъжи и нещо си там още беше. Уникален сезон наистина ни обещаха и го получаваме - нямат пари да наемат някой друг апартамент или да потрошат някоя кола, която не е взета на килограм от близката морга. :banghead:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 14 Фев 2014, 1:00

BMW Power ACM написа:Ако някой е гледал "Господари на ефира" тази вечер, бая разочарован ще остане от сериала. А аз си мислех, че ние тука хващаме всички повечето гафове, ама те били безброй. Явно наистина хващаме такива очеизбождащи, които няма как да подминем, а по принцип си гледаме филма и останалите ни убягват.
Нямам думи, а върха на простотията е тия продуцентите с големите претенции да снимат апартамента на Иво, който е един и същ с този в някакъв сериал по ТВ 7 Секс, лъжи и нещо си там още беше. Уникален сезон наистина ни обещаха и го получаваме - нямат пари да наемат някой друг апартамент или да потрошат някоя кола, която не е взета на килограм от близката морга. :banghead:

Амииииииииии, бъркаш са :mhihi:

Тва па за колите остави където чупях абортирали каручки ама поне мафията да караше Бентли, Ролс, Порше, Ламбо и Феррари знаеш ли колко аудитория още тук и по света щеше да събере само от каляските....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 14 Фев 2014, 9:28

Някой има ли представа колко ще е застраховката на тия ферарита и бентлита, за да се ползват в сериала? Защото на аудитата ги плаща рекламодателя или си поема риска да ги счупят. И кой раздава ей така коли за по половин милион да ги ръчкат каскадьори, да окачат камери и микрофони по тях, да снимат преследвания. Появи се един ГТР и той направи точно 50м без до него да се приближи друга кола. Или викате екшън и добро снимане може и да няма, ако се мотаят бентлита... Гафовете не са дразнещо очевадни. Особено като се снимат екшън сцени с лимитиран бюджет, прави се един дубъл, в редки случаи два, ако са предвидени достатъчно коли и пиро-ефекти и после на монтажа се прави най-доброто от наличния материал. Затова е много важен екипа, с който работиш, а в Под прикритие той е на ниво. Гледам на практика всички американски сериали и са пълни с гафове в екшън-сцените, само че унищожават малко по-скъпи коли и пиро-ефекти.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 14 Фев 2014, 9:51

Абе тъпо си е да гледаш 405-ци, половери и разни други бараки да се "гонят". Сега застраховки, мастраховки и т.н. мен не ме интересуват. Но понеже сериала по принцип ми харесва ги отминавам тези недостатъци с насмешка. Въпреки, че все си мисля могат да издействат и разбият някоя и друга "по-лачена" кола. Като се замисля, чак се учудвам как разбиха маздата на Покойна Русева :mhihi: в епизода, къде я убиваха.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 14 Фев 2014, 11:29

Ами точно това е,че не разбиха маздата,а доколкото си спомням беше сангйонг
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата