Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
Така е напълно съгласен съм с Бубса и за филма и за каренцата от пловдив 

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
Филма е супер. Аз гледам всички БГ сериали без Домашен арест и Етажна собственост. Единствено не ми допада това, че сериите са прекалено малко в сравнение с тураките серяли, които ежедневно дават по две серии.
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
На мен нещо сериалът почва да ми затъпява. Ако не са Михаил Билалов, Захари Бахаров и Владо Пенев ще е кръгла нула.
rve написа:На мен нещо сериалът почва да ми затъпява. Ако не са Михаил Билалов, Захари Бахаров и Владо Пенев ще е кръгла нула.
Комисар Попов и той издиша напоследък, взе да прекалява със стойките. Само Иво и Джаро крепят положението към момента.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Само на мен ли ми прави впечатление, че този другия манекен дето играе дясната ръка на Иво, ония касапина, го имитира зверски по произношение на репликите? Чак е смешно 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Сериала отиде яко надолу
тоя епизод ми беше ултра тъп...а тоя ТопоФ какво се прави на Харабейшио незнам
чак взе да ме дразни

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Много започнахте да се дразните ми се струва . Вие след тази голяма пауза какво очаквахте някакъв супер уникален сезон , който ще се хареса на всеки ли , е такъв НЯ-МА .Не може всеки следващ сезон да е по силен от предишния или поне не за всеки вкусове най-различни .Аз го гледам с удоволствие и не дебна за някоя изцепка , която да побързам да я постна тук. Ако не ви кефи гледайте Север и Юг и там има лафчета свежарски
Американски форум: питаш и ти отговарят.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Аз пък незнам к'во толкова се палите като се коментират някой от очевадните гафове?! Ми ще се коментират разбира се то темата е за мнение,критика и т.н.. Щом се критикува значи се гледа,а щом се гледа значи има защо!
За съжеление този сезон издиша още в началото...ясно е че до края ще има силни епизоди,ясно е че ще има лафчета който ще си скъсате фейсдодука да ги поствате,ясно е че ще се случи нещо неочаквано,просто се изкриви първоначалната идея на филма,и тоя пед@л мартин отдавна трябваше да го няма,просто този човек по-добре да сваля кифлите в плаза а не да се прави на тегав в под прикритие...

За съжеление този сезон издиша още в началото...ясно е че до края ще има силни епизоди,ясно е че ще има лафчета който ще си скъсате фейсдодука да ги поствате,ясно е че ще се случи нещо неочаквано,просто се изкриви първоначалната идея на филма,и тоя пед@л мартин отдавна трябваше да го няма,просто този човек по-добре да сваля кифлите в плаза а не да се прави на тегав в под прикритие...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
xerial написа:iskrenchyy написа:Я сега си кажете на кой е М5-цата?
На Цокера![]()
От форума е![]()
Колата е

След неделната серия ще се продава.
Приемам всякакви неприлично високи оферти.

Карана от Куката, возила Джаро и Андонов в багажника.

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Akyosev написа:xerial написа:iskrenchyy написа:Я сега си кажете на кой е М5-цата?
На Цокера![]()
От форума е![]()
Колата е
![]()
![]()
След неделната серия ще се продава.
Приемам всякакви неприлично високи оферти.![]()
Карана от Куката, возила Джаро и Андонов в багажника.
Верно ли бе

Е46 330Д кара ли ти се

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Ако някой е гледал "Господари на ефира" тази вечер, бая разочарован ще остане от сериала. А аз си мислех, че ние тука хващаме всички повечето гафове, ама те били безброй. Явно наистина хващаме такива очеизбождащи, които няма как да подминем, а по принцип си гледаме филма и останалите ни убягват.
Нямам думи, а върха на простотията е тия продуцентите с големите претенции да снимат апартамента на Иво, който е един и същ с този в някакъв сериал по ТВ 7 Секс, лъжи и нещо си там още беше. Уникален сезон наистина ни обещаха и го получаваме - нямат пари да наемат някой друг апартамент или да потрошат някоя кола, която не е взета на килограм от близката морга.
Нямам думи, а върха на простотията е тия продуцентите с големите претенции да снимат апартамента на Иво, който е един и същ с този в някакъв сериал по ТВ 7 Секс, лъжи и нещо си там още беше. Уникален сезон наистина ни обещаха и го получаваме - нямат пари да наемат някой друг апартамент или да потрошат някоя кола, която не е взета на килограм от близката морга.

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
BMW Power ACM написа:Ако някой е гледал "Господари на ефира" тази вечер, бая разочарован ще остане от сериала. А аз си мислех, че ние тука хващаме всички повечето гафове, ама те били безброй. Явно наистина хващаме такива очеизбождащи, които няма как да подминем, а по принцип си гледаме филма и останалите ни убягват.
Амииииииииии, бъркаш са

Тва па за колите остави където чупях абортирали каручки ама поне мафията да караше Бентли, Ролс, Порше, Ламбо и Феррари знаеш ли колко аудитория още тук и по света щеше да събере само от каляските....
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Някой има ли представа колко ще е застраховката на тия ферарита и бентлита, за да се ползват в сериала? Защото на аудитата ги плаща рекламодателя или си поема риска да ги счупят. И кой раздава ей така коли за по половин милион да ги ръчкат каскадьори, да окачат камери и микрофони по тях, да снимат преследвания. Появи се един ГТР и той направи точно 50м без до него да се приближи друга кола. Или викате екшън и добро снимане може и да няма, ако се мотаят бентлита... Гафовете не са дразнещо очевадни. Особено като се снимат екшън сцени с лимитиран бюджет, прави се един дубъл, в редки случаи два, ако са предвидени достатъчно коли и пиро-ефекти и после на монтажа се прави най-доброто от наличния материал. Затова е много важен екипа, с който работиш, а в Под прикритие той е на ниво. Гледам на практика всички американски сериали и са пълни с гафове в екшън-сцените, само че унищожават малко по-скъпи коли и пиро-ефекти.
Never mistake motion for action...
Абе тъпо си е да гледаш 405-ци, половери и разни други бараки да се "гонят". Сега застраховки, мастраховки и т.н. мен не ме интересуват. Но понеже сериала по принцип ми харесва ги отминавам тези недостатъци с насмешка. Въпреки, че все си мисля могат да издействат и разбият някоя и друга "по-лачена" кола. Като се замисля, чак се учудвам как разбиха маздата на Покойна Русева
в епизода, къде я убиваха.

Ами точно това е,че не разбиха маздата,а доколкото си спомням беше сангйонг
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!