Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
Мен ме подразни, че Попов не си сваля очилата.
Стоят в тъмното мазе - той с очила, отива да купува бижу за 1000лв - пак с очила... пфф

Стоят в тъмното мазе - той с очила, отива да купува бижу за 1000лв - пак с очила... пфф

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
С какво толкова ви хареса Китодар
Много е зле.Зъбеше се нещо там и не можеш да разбереш плаче ли,смее ли се.Единствената му добра игра е в скеча за майните и до там.Скучен и еднотипен актьор.
Много е зле.Зъбеше се нещо там и не можеш да разбереш плаче ли,смее ли се.Единствената му добра игра е в скеча за майните и до там.Скучен и еднотипен актьор.- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Добро е сериалчето бре момчета,все пак не е имало такъв сериал на български екран.
Просто сме разглезени от многото филми които се правят от големите компании по света и много пъти аз примерно съм гледал филми които са с толкова не сложен сюжет,няма ефекти но е страхотен и си казва човек "добре де,как пък ние не може да направил подобен филм",но толкова си умеем,такава ние школата и артистите,така че това е положението
Просто сме разглезени от многото филми които се правят от големите компании по света и много пъти аз примерно съм гледал филми които са с толкова не сложен сюжет,няма ефекти но е страхотен и си казва човек "добре де,как пък ние не може да направил подобен филм",но толкова си умеем,такава ние школата и артистите,така че това е положението
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Кой е Китадар бре колеги

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
cod-cdbp написа:Мен ме подразни, че Попов не си сваля очилата.
Стоят в тъмното мазе - той с очила, отива да купува бижу за 1000лв - пак с очила... пфф![]()
![]()
Сигурно заради пиенето да не му гледат хората подутата физиономия
super_mario написа:Кой е Китадар бре колеги![]()
http://www.vbox7.com/play:8de4c9c00d
/// 6>4

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Bogat-Beden написа:BMW Power ACM написа:steeN написа::mhihi:
Ма Хорацио държи поне правилно пистолета
В грешка си. И двамата го държат грешно, а Хорейшио го държи дори по-грешно от Попов.
Даваха кадри сега и от сватбата на Георги и Мария Илиева, 1500 човека.![]()
Мая, човеко, Мая
тъкмо се чудех тя с гъза във Севлиево какво общо ще има с тематиката
![]()
На тая сватба присъства почти всичкото уруд дето трови БГ вече четвърт векКък е нЕмало един квалитетен афганистански диджей да накара дансинга да избухне,щяхме да сме Швайц на Балканите вече..
И аз не знам даже как съм написал Мария(съгражданка ми е г-цата с хубавите зъбки
Иначе за сватбата си прав вероятно, обаче знаеш ли какъв щеше да е ефекта? Просто други щяха да седнат на масата и познай - нямаше да сме аз и ти.
Сериозно, снощи имах усещането, че гледам сериала "открийте разликите". Това като сметнеш, че ИЗОБЩО не ги търся, а в Холивудските филми много рядко ги откривам. Тия нашите просто се оляха. Мазника снощи смени 5 коли, като даже и моделите не бяха еднакви, а държа да отбележа, че на мен всички ХаЛудита са ми еднакви.
Щом аз съм видял очевадните гафове, както остава за феновете на "Олимпийските" кръгчета.
За винетките също беше голяма простотия. Едната щайга идва с годишна, а другата с няколко розови. Поне да си бяха направили труда да ги отлепят, по закон трябва да е така. А забравих, те се мъчат да имитират гангстерите, които от куките нямат респект за нищо, пък какво остава за винетките. Толкова ли им е трудно да правят тези неща с една и съща кола или просто едните снимки са в София, а другите във Варна и за да не се набутват, вземат кола от местния дилър, на другото място друга кола от другия дилър и така. Ужас.
Та не виждам как може да сравнявате някои гафовете в Холивуд с тези в нашия филм, понеже разликата е от тук до небето по издънки. И да не кажете, че ги сравнявам, абсурдно е да се сложат в едно изречение Холивуд и БГ киното, но някои назад го направиха и затова обърнах внимание.
Другият епизод повече.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- iskrenchyy
- Потребител
-
Я сега си кажете на кой е М5-цата? 

- Божил|Божилов
- кандидат ентусиаст
-
Стига сте се хващали за тези винетки-годишни и седмични
Незнам дали някой от вас забеляза винетката на бялата Лада,в която уж изгаря Миронов през 1995г,когато избиха сърбите на гарата
А относно полицейските коли с винетки...могат да се видят само по филмите

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Сравнението с Холивуд за мен хич не е абсурдно, защото и там има такива гафове с коли и са също толкова явни като се загледаш. Никва разлика няма. 
И като всичко вече е заснето ква е ползата от критиката ви?
И като всичко вече е заснето ква е ползата от критиката ви?

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
За най добрият БГ сериал или добро или нищо от тук на сетне 
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
ау, като кажете Холивудското кино, все едно е манна небесна
Аз пък казвам, че да сравняваме Под прикритие с 90% от така нареченото холивудско кино е обидно.. за нашия сериал. Това, че 1 на 100 от тъпите им филми става за нещо не е повод да ги хвалим.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Кефи ме че в следващия епизод ще има гонка с м5-ца
. Най-накрая се сетиха, сериала щеше да е много по-интересен ако беше с баварци от 1-ви сезон.
Също така наскоро загледах един епизод от 1-вия сезон и там Q7-цата беше с бензинов V8 или по скоро бяха сложили звука от такъв мотор, а в последните епизоди гледам само тракат тея дизели все едно мафията няма пари за нещо по-така.
Също така наскоро загледах един епизод от 1-вия сезон и там Q7-цата беше с бензинов V8 или по скоро бяха сложили звука от такъв мотор, а в последните епизоди гледам само тракат тея дизели все едно мафията няма пари за нещо по-така.- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
iskrenchyy написа:Я сега си кажете на кой е М5-цата?
На Цокера
От форума е
Колата е

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
ylaine написа:ау, като кажете Холивудското кино, все едно е манна небеснаАз пък казвам, че да сравняваме Под прикритие с 90% от така нареченото холивудско кино е обидно.. за нашия сериал. Това, че 1 на 100 от тъпите им филми става за нещо не е повод да ги хвалим.
Много си прав
А е класи над повечето техни и със мнооого по-малък бюджет Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot]

тъкмо се чудех тя с гъза във Севлиево какво общо ще има с тематиката