Под Прикритие - български криминален сериал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: Под Прикритие - български криминален сериал

Мнение от cod-cdbp » 10 Фев 2014, 15:19

Мен ме подразни, че Попов не си сваля очилата.
Стоят в тъмното мазе - той с очила, отива да купува бижу за 1000лв - пак с очила... пфф :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 10 Фев 2014, 16:08

С какво толкова ви хареса Китодар :dunno: Много е зле.Зъбеше се нещо там и не можеш да разбереш плаче ли,смее ли се.Единствената му добра игра е в скеча за майните и до там.Скучен и еднотипен актьор.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Фев 2014, 16:28

Добро е сериалчето бре момчета,все пак не е имало такъв сериал на български екран.
Просто сме разглезени от многото филми които се правят от големите компании по света и много пъти аз примерно съм гледал филми които са с толкова не сложен сюжет,няма ефекти но е страхотен и си казва човек "добре де,как пък ние не може да направил подобен филм",но толкова си умеем,такава ние школата и артистите,така че това е положението :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 10 Фев 2014, 17:25

Кой е Китадар бре колеги :dunno: :D
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 10 Фев 2014, 17:37

super_mario написа:Кой е Китадар бре колеги :dunno: :D

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0% ... 0%BE%D0%B2

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 10 Фев 2014, 17:41

cod-cdbp написа:Мен ме подразни, че Попов не си сваля очилата.
Стоят в тъмното мазе - той с очила, отива да купува бижу за 1000лв - пак с очила... пфф :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сигурно заради пиенето да не му гледат хората подутата физиономия :lol:

super_mario написа:Кой е Китадар бре колеги :dunno: :D

http://www.vbox7.com/play:8de4c9c00d
/// 6>4
ИзображениеИзображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Фев 2014, 19:42

Bogat-Beden написа:
BMW Power ACM написа:
steeN написа::mhihi:

Ма Хорацио държи поне правилно пистолета ;)

В грешка си. И двамата го държат грешно, а Хорейшио го държи дори по-грешно от Попов.
Даваха кадри сега и от сватбата на Георги и Мария Илиева, 1500 човека. :shock: :mhihi:

Мая, човеко, Мая
:OT: тъкмо се чудех тя с гъза във Севлиево какво общо ще има с тематиката :lol:
На тая сватба присъства почти всичкото уруд дето трови БГ вече четвърт век :shock: Кък е нЕмало един квалитетен афганистански диджей да накара дансинга да избухне,щяхме да сме Швайц на Балканите вече.. :ok:

И аз не знам даже как съм написал Мария(съгражданка ми е г-цата с хубавите зъбки :mhihi: )вместо Мая, ама щом в "Под прикритие" един и същ "фес" слиза 3 пъти от 5 различни ХаЛудита, значи и на мен ми е простено. :mhihi:
Иначе за сватбата си прав вероятно, обаче знаеш ли какъв щеше да е ефекта? Просто други щяха да седнат на масата и познай - нямаше да сме аз и ти. :mhihi: Та не го мисли толкова, все едно е дали е станало или не.
Сериозно, снощи имах усещането, че гледам сериала "открийте разликите". Това като сметнеш, че ИЗОБЩО не ги търся, а в Холивудските филми много рядко ги откривам. Тия нашите просто се оляха. Мазника снощи смени 5 коли, като даже и моделите не бяха еднакви, а държа да отбележа, че на мен всички ХаЛудита са ми еднакви. :banghead: Щом аз съм видял очевадните гафове, както остава за феновете на "Олимпийските" кръгчета. :banghead: За винетките също беше голяма простотия. Едната щайга идва с годишна, а другата с няколко розови. Поне да си бяха направили труда да ги отлепят, по закон трябва да е така. А забравих, те се мъчат да имитират гангстерите, които от куките нямат респект за нищо, пък какво остава за винетките. :mhihi:
Толкова ли им е трудно да правят тези неща с една и съща кола или просто едните снимки са в София, а другите във Варна и за да не се набутват, вземат кола от местния дилър, на другото място друга кола от другия дилър и така. Ужас.
Та не виждам как може да сравнявате някои гафовете в Холивуд с тези в нашия филм, понеже разликата е от тук до небето по издънки. И да не кажете, че ги сравнявам, абсурдно е да се сложат в едно изречение Холивуд и БГ киното, но някои назад го направиха и затова обърнах внимание.
Другият епизод повече.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар

Мнение от iskrenchyy » 10 Фев 2014, 19:47

Я сега си кажете на кой е М5-цата? :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Божил|Божилов » 10 Фев 2014, 20:01

Стига сте се хващали за тези винетки-годишни и седмични :mhihi: Незнам дали някой от вас забеляза винетката на бялата Лада,в която уж изгаря Миронов през 1995г,когато избиха сърбите на гарата :mhihi: А относно полицейските коли с винетки...могат да се видят само по филмите :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 10 Фев 2014, 20:04

Сравнението с Холивуд за мен хич не е абсурдно, защото и там има такива гафове с коли и са също толкова явни като се загледаш. Никва разлика няма. :D
И като всичко вече е заснето ква е ползата от критиката ви?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 10 Фев 2014, 21:33

За най добрият БГ сериал или добро или нищо от тук на сетне :idea:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 10 Фев 2014, 22:10

ау, като кажете Холивудското кино, все едно е манна небесна :mhihi: Аз пък казвам, че да сравняваме Под прикритие с 90% от така нареченото холивудско кино е обидно.. за нашия сериал. Това, че 1 на 100 от тъпите им филми става за нещо не е повод да ги хвалим.

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 11 Фев 2014, 15:36

Кефи ме че в следващия епизод ще има гонка с м5-ца :mhihi: :mhihi: . Най-накрая се сетиха, сериала щеше да е много по-интересен ако беше с баварци от 1-ви сезон. :bang: Също така наскоро загледах един епизод от 1-вия сезон и там Q7-цата беше с бензинов V8 или по скоро бяха сложили звука от такъв мотор, а в последните епизоди гледам само тракат тея дизели все едно мафията няма пари за нещо по-така.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 11 Фев 2014, 15:50

iskrenchyy написа:Я сега си кажете на кой е М5-цата? :ok:

На Цокера :mhihi:

От форума е :yes:

Колата е :bowdown:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 11 Фев 2014, 15:53

ylaine написа:ау, като кажете Холивудското кино, все едно е манна небесна :mhihi: Аз пък казвам, че да сравняваме Под прикритие с 90% от така нареченото холивудско кино е обидно.. за нашия сериал. Това, че 1 на 100 от тъпите им филми става за нещо не е повод да ги хвалим.

Много си прав :yes: Ония тъпунгери бълват по 1000 филма и сериали на година и от тях 2-3 я стават я не,а ние на едничкия си намираме кусури :banghead: А е класи над повечето техни и със мнооого по-малък бюджет :idea:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата