Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
И аз гледам да не се впечатлявам, че ме е засякъл някой, гледам да се пазя, но когато даже и не усещат какво се случва и ръкомахат се нервя. Вчера една тъпа овца с алфа ме засече като идвах от подлеза на Подуяне по "бул. Мадрид", а овцътъ от дясно по "Боян Магесник" от Слатина. Това, че идея си нямаше ОК, ама селяка на дясната седалка взе да ръкомаха, явно си помисли, че от скоро съм дошъл от село с тази регистрация, но най-ме доядя, че тъпъя регистратор точно тогава е решил да си форматира картата.
- damian2112
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G05 LCI xDrive40i
Миналата седмица навъртях около 900км в Италия... и бедна ви е фантазията за какво става въпрос там - като се върнах в София, ми беше едно такова спокойно, толерантно... абе изобщо в БГ не сме толкова лоши шофьори 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
damian2112 написа:Миналата седмица навъртях около 900км в Италия... и бедна ви е фантазията за какво става въпрос там - като се върнах в София, ми беше едно такова спокойно, толерантно... абе изобщо в БГ не сме толкова лоши шофьори
Така е, жабарите са уникални и нямат равни в Европа
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Оффф, дано декстъра не ходи на там,
че ше му свърши лентата от толко терористи
че ше му свърши лентата от толко терористи

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- BeTaTesTeR
- Потребител
-
Aйде и аз да се оплача от един недостоен представител на марката. Това са от най-долните типове отрепки по пътищата. Едвам се влачи, прави тапи и колони зад него и щом минеш пред него изведнъж се възбужда, почва да настъпва, да те гони, да засича.
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=tSr6wXhM8ss&][/youtube]
Последна промяна BeTaTesTeR на 16 Май 2017, 7:38, променена общо 1 път
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Миии нз от кво беше провокирана другата кола...аз нищо не видях да е направил снимащия.
Нз такива индивиди да се трепят ли искат какво... Освен да си го засякал като влезе пред Тира ама нз.
Чувстват се не наказани, после що биели, скачали и т.н. Реално за това поведение никакви мерки няма.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Нз такива индивиди да се трепят ли искат какво... Освен да си го засякал като влезе пред Тира ама нз.
Чувстват се не наказани, после що биели, скачали и т.н. Реално за това поведение никакви мерки няма.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
BeTaTesTeR написа:Aйде и аз да се оплача от един недостоен представител на марката. Това са от най-долните типове отрепки по пътищата. Едвам се влачи, прави тапи и колони зад него и щом минеш пред него изведнъж се възбужда, почва да настъпва, да те гони, да засича.
когато те накаже х3-ка 20d

п.с. слушай жена си... не ти мисли лошото

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- BeTaTesTeR
- Потребител
-
host написа:Миии нз от кво беше провокирана другата кола...аз нищо не видях да е направил снимащия.
Не съм го засякъл. Виждах му цялата предница в огледалото, а при моите огледала щом виждаш фаровете на задната кола има място да влезеш. Ако се загледаш по към началото на клипа се вижда как едно друго джипче също влезе пред него. Та освен да се е изнервил как толкова коли минават пред него.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
BeTaTesTeR написа:Aйде и аз да се оплача от един недостоен представител на марката. Това са от най-долните типове отрепки по пътищата. Едвам се влачи, прави тапи и колони зад него и щом минеш пред него изведнъж се възбужда, почва да настъпва, да те гони, да засича.
https://www.youtube.com/watch?v=tSr6wXhM8ss&
Предполагам знаеш, че там където изпреварва в локалното е една лента?
Иб@ тая 20-ка, много върви

- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
От какво се оплакваш??? Набутваш се между него и тира и набиваш спирачки.
и тук ще те цитирам по твой адрес "Това са от най-долните типове отрепки по пътищата"
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
И аз се чудя от какво се оплакваш?!?Нито в кръговото знаеш как се кара,нито след това...
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
- host
- старши ентусиаст
-
Еми място имаше пред ТИР-а... Ама може на камерата да заблуждава.
twin spark написа:BeTaTesTeR написа:Aйде и аз да се оплача от един недостоен представител на марката. Това са от най-долните типове отрепки по пътищата. Едвам се влачи, прави тапи и колони зад него и щом минеш пред него изведнъж се възбужда, почва да настъпва, да те гони, да засича.
От какво се оплакваш??? Набутваш се между него и тира и набиваш спирачки.
и тук ще те цитирам по твой адрес "Това са от най-долните типове отрепки по пътищата"
Определено заради това че се набутваш между него и тира.А и ти щом ще сменяш платна ,защо го изпреварваш ?
- host
- старши ентусиаст
-
https://www.youtube.com/watch?v=jyBDeUj ... e=youtu.be
вело алеи направиха в Плодвив ... уж кмета и той фен на велосипедистите ... аз гледам да не ги газя и т.н. ама мислите ли, че някой друг би си гледал огледалата и би го пуснал да влезе така пред него ... после да гледа дали "водача" на велосипеда ще продъжли на дясно или направо ?!
не ми пречи, пак ще внимавам ... ама някоя госпожа с джип ... може да го пусне по вестниците с некоролог
(да не си помислите, че се ебавам, на същия път но в другата посока ИМА велоалея
... ама човека си кара, кой съм аз да му казвам къде да кара >>> тука още я изграждаха ама е готова от година някъде
https://www.google.bg/maps/@42.1576659, ... 6656?hl=bg )
вело алеи направиха в Плодвив ... уж кмета и той фен на велосипедистите ... аз гледам да не ги газя и т.н. ама мислите ли, че някой друг би си гледал огледалата и би го пуснал да влезе така пред него ... после да гледа дали "водача" на велосипеда ще продъжли на дясно или направо ?!
не ми пречи, пак ще внимавам ... ама някоя госпожа с джип ... може да го пусне по вестниците с некоролог
(да не си помислите, че се ебавам, на същия път но в другата посока ИМА велоалея

Последна промяна host на 16 Май 2017, 12:38, променена общо 1 път