Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
dextuar написа:Ти сега го направи звезда.
Значи, ако мислиш и не свириш и светкаш, може и с 250км/ч+![]()
БТВ: Може ли да го питаш какъв радар детектор използва, явно работи доста добре
Нищо не правя, просто казах, че целта на клипа беше друга, а даже аз не пуснах този клип, а колегата.
Относно четене на морал, хайде няма нужда. Не всеки иска да кара 20-ка с ограниченията, макар да сме се нагледали на всякакви летящи кочини, коя пред разпад, коя пътуваща директно за желязо, но с 200. Човекът му е мания, купил си е кола, която прави кеф и си го прави когато прецени и го има за разумно с оглед възможностите си и тези на колата. Оправете другите по пътя, че тогава се занимавайте с него.
Целта пак казвам беше друга и относно махането на клипа на бай ти Илия.

Иначе за радара какво да го питам, малко ли съм го ползвал и в моя и в негови коли, Snooper 3 zero.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Човекът му е мания
Нищо лично и да не звучи, като заяждане, ама маниаците купуват М-ки, Алпини и т.н., не нафталин пауър

Top Gun Maverick написа:...и си го прави когато прецени и го има за разумно с оглед възможностите си и тези на колата....
Да бе ясно, те всички размазани по принцип, ако си ги питал предварително, всичките карат разумно с оглед възможностите си и тези на колата. За съжаление ги виждаме резултатите от правилната самооценка всеки ден в новинарските сайтове.
Top Gun Maverick написа:Относно четене на морал, хайде няма нужда. Не всеки иска да кара 20-ка с ограниченията
Да карат, ако искат с 200 над ограничението, но най-малкото не и през деня, особено в града. Толкова, като искаш да си пробваш нафталина ходи се дърпай вечер, като няма никой. Хем булевардите празни, хем въздуха е по-студен -> печката ще има повече палър. Същото и за магистралите - ходете вечер бре, няма никой. Наскоро зяпах на съфорумец канала в ютуб. Само среднощни гонки на околомръсното.
Забелязвам обаче как, ако е някой друг размазания или причинилия катастрофа или каращия, като луд, хранилката е яка. Ако е форумна звезда или познат обаче е герой

- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
dextuar написа:БТВ: Може ли да го питаш какъв радар детектор използва, явно работи доста добре
http://stealth-radar.eu/view_product.php?pid=10
аз съм с този сега. Български и е направо невероятен. Имах Snooper S Zero и Кобра преди това. Българският е с безплатни ъпдейти и казва къде се крият по храстите - ВНИМАНИЕ възможна полицейска засада

Трябва се кара бавно най-вече заради лошият пример, който се дава на подрастващите. Голяма част от белите се правят от водачи 18-22 и много скоро като влезе Бонус-Малус системата ще трябва колите да са регистрирани на баба, че 600лв гражданска е кофти...и като добавиш 1-2 инцидента ще стане ебаси лукса
"Чемодан, вокзал, Москва"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
madafaka_donkele написа:Top Gun Maverick написа:Човекът му е мания
Нищо лично и да не звучи, като заяждане, ама маниаците купуват М-ки, Алпини и т.н., не нафталин пауърАз лично никога не съм го разбирал, не го разбирам и сега и най-вероятно и за в бъдеще няма да го разбирам да си вземеш печка, да я засилиш и да се гониш или караш бясно, като че си на състезание
Винаги съм мислел, че газьола се взима да ти е евтино или за да теглиш някой голям трейлър с големите нютони, дето ги имат даже и в стоков вариант
![]()
Робуваш на стереотипи, затова не го разбираш.

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Всеки си има предпочитания и джоб... Колко ще бръкне и за какво всеки си преценя... Важното е е да си доволен
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Ако минеш с 250 покрай камера, тя не успява да те снима - остава празна снимката.dextuar написа:БТВ: Може ли да го питаш какъв радар детектор използва, явно работи доста добре
(затова и снимките от камерите за скорост, с рекорди от магистрала Тракия са все под 250 км.ч.)
edit: https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgari ... ite-379814
Последна промяна dreadx на 14 Май 2017, 16:35, променена общо 1 път
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
това е мит
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Абсолютен и то. Тя и статията е вече към митологията, от 2012-та е.
Не съм сигурен, но мисля бяха писали някъде, че камерите за скорост хващали до към 450 спокойно.
Лично според мен реално няма да ги бърка и с хиляда да те хванат ако става дума за лазерните камери.
Та успех на пробващите с 251.

Не съм сигурен, но мисля бяха писали някъде, че камерите за скорост хващали до към 450 спокойно.

Та успех на пробващите с 251.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
madafaka_donkele написа:Top Gun Maverick написа:Човекът му е мания
Нищо лично и да не звучи, като заяждане, ама маниаците купуват М-ки, Алпини и т.н., не нафталин пауърАз лично никога не съм го разбирал, не го разбирам и сега и най-вероятно и за в бъдеще няма да го разбирам да си вземеш печка, да я засилиш и да се гониш или караш бясно, като че си на състезание
Винаги съм мислел, че газьола се взима да ти е евтино или за да теглиш някой голям трейлър с големите нютони, дето ги имат даже и в стоков вариант
![]()
No smoке no fun

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Ей, не ме дразни, че ме засича - това го очаквам. Дразни ме как вдига ръце и вика "К'во бе, к'во?

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
dextuar написа:Ей, не ме дразни, че ме засича - това го очаквам. Дразни ме как вдига ръце и вика "К'во бе, к'во?![]()
Много се впрягаш, можеше спокойно да си минеш покрай него
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
adovet написа:dextuar написа:Ей, не ме дразни, че ме засича - това го очаквам. Дразни ме как вдига ръце и вика "К'во бе, к'во?![]()
Така вече съм го играл и не си правя експерименти... Пак казвам, не е проблем, че ме засича, проблем е последвала реакция...
adovet написа:dextuar написа:Ей, не ме дразни, че ме засича - това го очаквам. Дразни ме как вдига ръце и вика "К'во бе, к'во?![]()

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Top Gun Maverick написа:Оправете другите по пътя, че тогава се занимавайте с него.
На Ганьо все другите са му виновни

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
МигачУ още никой не го е открил, ебаси потайния покемон 
Пп: по темата за засичанията и отнемането на предимство - сутринта един циганин от Йелоу, направо на абордаж искаше да ме взима. Едвам спрях и успях да се прибера максимално вдясно за да не го събера. Сега обаче им пръсвам мозъците в централата за опасно шофиране - там знам, че дълбоко им бъркат в джобовете

Пп: по темата за засичанията и отнемането на предимство - сутринта един циганин от Йелоу, направо на абордаж искаше да ме взима. Едвам спрях и успях да се прибера максимално вдясно за да не го събера. Сега обаче им пръсвам мозъците в централата за опасно шофиране - там знам, че дълбоко им бъркат в джобовете