Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Май 2017, 10:35

dextuar написа:Ти сега го направи звезда.
Значи, ако мислиш и не свириш и светкаш, може и с 250км/ч+ :yes:
БТВ: Може ли да го питаш какъв радар детектор използва, явно работи доста добре :mhihi:

Нищо не правя, просто казах, че целта на клипа беше друга, а даже аз не пуснах този клип, а колегата.
Относно четене на морал, хайде няма нужда. Не всеки иска да кара 20-ка с ограниченията, макар да сме се нагледали на всякакви летящи кочини, коя пред разпад, коя пътуваща директно за желязо, но с 200. Човекът му е мания, купил си е кола, която прави кеф и си го прави когато прецени и го има за разумно с оглед възможностите си и тези на колата. Оправете другите по пътя, че тогава се занимавайте с него.
Целта пак казвам беше друга и относно махането на клипа на бай ти Илия. :mhihi:
Иначе за радара какво да го питам, малко ли съм го ползвал и в моя и в негови коли, Snooper 3 zero. :mhihi: Работи супер, аз го бях писал в някоя тема за радари някъде из форума. Кофти е само ако полицая си е спрял радара и те чака да се покажеш и тогава като те види, че летиш или чуе, да го пусне точно като се появиш защото докато намалиш може да е късно. :mhihi: Но засега тоз радар детектор си изби парите много пъти.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 14 Май 2017, 11:09

Top Gun Maverick написа:Човекът му е мания

Нищо лично и да не звучи, като заяждане, ама маниаците купуват М-ки, Алпини и т.н., не нафталин пауър :mhihi: Аз лично никога не съм го разбирал, не го разбирам и сега и най-вероятно и за в бъдеще няма да го разбирам да си вземеш печка, да я засилиш и да се гониш или караш бясно, като че си на състезание :dunno: Винаги съм мислел, че газьола се взима да ти е евтино или за да теглиш някой голям трейлър с големите нютони, дето ги имат даже и в стоков вариант :dunno:

Top Gun Maverick написа:...и си го прави когато прецени и го има за разумно с оглед възможностите си и тези на колата....

Да бе ясно, те всички размазани по принцип, ако си ги питал предварително, всичките карат разумно с оглед възможностите си и тези на колата. За съжаление ги виждаме резултатите от правилната самооценка всеки ден в новинарските сайтове.

Top Gun Maverick написа:Относно четене на морал, хайде няма нужда. Не всеки иска да кара 20-ка с ограниченията

Да карат, ако искат с 200 над ограничението, но най-малкото не и през деня, особено в града. Толкова, като искаш да си пробваш нафталина ходи се дърпай вечер, като няма никой. Хем булевардите празни, хем въздуха е по-студен -> печката ще има повече палър. Същото и за магистралите - ходете вечер бре, няма никой. Наскоро зяпах на съфорумец канала в ютуб. Само среднощни гонки на околомръсното.

Забелязвам обаче как, ако е някой друг размазания или причинилия катастрофа или каращия, като луд, хранилката е яка. Ако е форумна звезда или познат обаче е герой :mhihi: Слочаенос :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 14 Май 2017, 11:28

dextuar написа:БТВ: Може ли да го питаш какъв радар детектор използва, явно работи доста добре :mhihi:

http://stealth-radar.eu/view_product.php?pid=10

аз съм с този сега. Български и е направо невероятен. Имах Snooper S Zero и Кобра преди това. Българският е с безплатни ъпдейти и казва къде се крият по храстите - ВНИМАНИЕ възможна полицейска засада :mhihi: Също така ако днес сложат нова стационарна камера утре я има в базата данни с GPS координати :yes: Радар-детекторът е задължителен особено с тези солени глоби. Да, най-добре е да се спазват ограниченията и няма нужда, но знаем как човек може да се отпусне за момент и тогава някой да скокне от храстите :dunno:

Трябва се кара бавно най-вече заради лошият пример, който се дава на подрастващите. Голяма част от белите се правят от водачи 18-22 и много скоро като влезе Бонус-Малус системата ще трябва колите да са регистрирани на баба, че 600лв гражданска е кофти...и като добавиш 1-2 инцидента ще стане ебаси лукса
"Чемодан, вокзал, Москва"

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Май 2017, 12:13

madafaka_donkele написа:

Нищо лично и да не звучи, като заяждане, ама маниаците купуват М-ки, Алпини и т.н., не нафталин пауър :mhihi: Аз лично никога не съм го разбирал, не го разбирам и сега и най-вероятно и за в бъдеще няма да го разбирам да си вземеш печка, да я засилиш и да се гониш или караш бясно, като че си на състезание :dunno: Винаги съм мислел, че газьола се взима да ти е евтино или за да теглиш някой голям трейлър с големите нютони, дето ги имат даже и в стоков вариант :dunno:

Робуваш на стереотипи, затова не го разбираш.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 14 Май 2017, 14:19

Всеки си има предпочитания и джоб... Колко ще бръкне и за какво всеки си преценя... Важното е е да си доволен

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 14 Май 2017, 15:43

dextuar написа:БТВ: Може ли да го питаш какъв радар детектор използва, явно работи доста добре :mhihi:
Ако минеш с 250 покрай камера, тя не успява да те снима - остава празна снимката.
(затова и снимките от камерите за скорост, с рекорди от магистрала Тракия са все под 250 км.ч.)

edit: https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgari ... ite-379814
Последна промяна dreadx на 14 Май 2017, 16:35, променена общо 1 път
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

Аватар

Мнение от Хаос » 14 Май 2017, 16:05

това е мит
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Май 2017, 17:09

Абсолютен и то. Тя и статията е вече към митологията, от 2012-та е. :mhihi:
Не съм сигурен, но мисля бяха писали някъде, че камерите за скорост хващали до към 450 спокойно. :mhihi: Лично според мен реално няма да ги бърка и с хиляда да те хванат ако става дума за лазерните камери. :yes:
Та успех на пробващите с 251. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 14 Май 2017, 22:45

madafaka_donkele написа:

No smoке no fun :mhihi: такива са ми любими :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 15 Май 2017, 8:10

Ей, не ме дразни, че ме засича - това го очаквам. Дразни ме как вдига ръце и вика "К'во бе, к'во? :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 15 Май 2017, 9:22

dextuar написа:Ей, не ме дразни, че ме засича - това го очаквам. Дразни ме как вдига ръце и вика "К'во бе, к'во? :banghead:

Много се впрягаш, можеше спокойно да си минеш покрай него

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 15 Май 2017, 9:23

adovet написа:
dextuar написа:Ей, не ме дразни, че ме засича - това го очаквам. Дразни ме как вдига ръце и вика "К'во бе, к'во? :banghead:

Така вече съм го играл и не си правя експерименти... Пак казвам, не е проблем, че ме засича, проблем е последвала реакция...

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330xd

Мнение от Kurtov » 15 Май 2017, 12:26

adovet написа:

:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 15 Май 2017, 12:57

Top Gun Maverick написа:Оправете другите по пътя, че тогава се занимавайте с него.

На Ганьо все другите са му виновни :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 15 Май 2017, 14:24

МигачУ още никой не го е открил, ебаси потайния покемон :banghead:

Пп: по темата за засичанията и отнемането на предимство - сутринта един циганин от Йелоу, направо на абордаж искаше да ме взима. Едвам спрях и успях да се прибера максимално вдясно за да не го събера. Сега обаче им пръсвам мозъците в централата за опасно шофиране - там знам, че дълбоко им бъркат в джобовете :clap:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата