Протестите в Европа, Турция и малко по-далеч

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Протестите в Европа, Турция и малко по-далеч

Мнение от steeN » 21 Мар 2026, 20:59

https://www.segabg.com/hot/category-for ... shtu-orban

Руската Служба за външно разузнаване (СВР) е предложила да бъде инсценирано покушение срещу министър-председателя на Унгария Виктор Орбан, за да се повиши изборният му рейтинг в навечерието на априлските избори. Това съобщава The Washington Post, позовавайки се на документи.

Паниканци.
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Re: Протестите в Европа, Турция и малко по-далеч

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Мар 2026, 22:52

В момента партията на основния опонент на Виктор Орбан - Петер Мадяр - се смята за фаворит в надпреварата, а повече от половината жители на Унгария са недоволни от ситуацията в страната, се казва в доклада на СВР.

На който и да кажа, че този е пътник, все не ми вярват от точно една определена част. Същите тези хора ми обясняват колко хубаво е в Унгария за живеене и какъв пример са те за ЕС, като направо ми я изкарват новата Полша. Да, ама не. Все някакви други неща излизат и все така страната си върви на зле. Ще тръгне на добре, като се отървем всички от троянския кон. Онова повече с психопатската физиономия пък Ванс щял да ходи да заявява подкрепата си за него. Не ги вълнува, че една руска матрьошка ще остане в ЕС, вълнува ги само как щом е топкоблизец на Тръмп, трябва да се подкрепи, пък нека да е русофил дори с мераци за диктатор. Диктаторите много обичат да се подкрепят един друг, дори и тези които са само уонаби диктатори. Колкото и да си им се иска на такива, народите им отдавна са избрали курса те просто могат само да го забавят леко, но това е просто шум. Унгария се надявам като разкара този трол да и писне да потъва в инфлация и да приеме еврото, че не е ок да се чудиш там как да не се набутваш само заради скапаната им валута.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Предишна

Назад към Извън Темата