Избор на радар-детектор

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E92 335xi
Мечтае да кара: BMW E92 M3 / BMW M2 Competition

Re: Избор на радар-детектор

Мнение от dpopov » 26 Май 2017, 11:53

Въпрос към колегите с V1 : Все още ли го ползвате, доволни ли сте от него в БГ?

Прочетох мненията от 2014 и 2015г., но от тогава си е минало цифра време, та затова питам дали още сте доволни.

Някой с V1 с най-новата версия на софтуера? Гледам ,че има вече Junk K Fighter, който не писука като мине някоя нова Мазда, Инфинити или нещо подобно.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car,
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Май 2017, 13:52

http://stealth-radar.eu/view_product.php?pid=10

А мнение за този ? Колегата бай Илиа в друга тема спомена, че е доволен. А от клипчетата му, които съм гледал, съм останал с впечатление, че е бързолетящ джигит :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 02 Юни 2017, 12:04

Колеги понеже чета, че отново щели да пускат полицаите из храсталаците и без табели ще взема да си монтирам пак радарчето :mhihi: Махнах го преди години понеже стойката на която се хваща за стъколото (или по-точно силиконовите тапи) от слънцето се изпече и почна много често да пада. Търсих такива силиконови тапички за стъкло, но не успях да намеря със същия размер, намерих по-големи от аксесоарите за баня но не стават.
Та някой има ли си на идея от къде мога да си поръчам такива или пък да измисля нещо алтернативно, предполагам са стандартни от радарите, но ако трябва вечерта ще ги снимам :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от FmX » 02 Юни 2017, 12:06

Моя е кобра и на мен ми се прецакаха тапите и от левчето имаше такива за кърпи и с малко преправяне стана чудно. За 3 месеца един път падна само.

Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21 с помощта на Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от don_gori » 02 Юни 2017, 12:14

И аз бях взел такива, но моята стойка радара е Whistler е с по-късо разстояние между двете дупки, където влизат тапите, а самите тапи са с по-голям диаметър и се припокриват една с друга. Докато оригиналните издържаха 2 години без нито веднъж да се отлепят, но просто слънцето ги изпече и всичко приключи :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от FmX » 02 Юни 2017, 12:17

Трябва да му измислиш някакъв захват. На 36цата преди бях махнал тапите и го бях подпъхнал под тавана и с малко черен кабел от сенника го подпирах отпред и не падаше грам. Ама всичко си зависи каква е стойката.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 02 Юни 2017, 12:21

Всеки път ли ги слагате и съответно махате като паркирате? Аз не бих издържал да го правя постоянно, а те вече в града доволно си снимат...

Потребител
Аватар

Мнение от FmX » 02 Юни 2017, 12:22

Моя е горе при сенника и не се вижда даже с взиране през предното стъкло. Изобщо не го свалям. И видеорегистратора и него не го пипам също.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от don_gori » 02 Юни 2017, 12:37

Моя винаги съм го монтирал над огледалото за обратно виждане, така хем се подпира и е устойчив, хем и ми е удобно като карам. Аз моя откакто го купих не съм го свалял, докато не падна де, сега като го сложа пак няма да го барам.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 14 Юни 2017, 11:16

Момчета, Valentine one все още ли е най-добрия за нашата страна?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 14 Юни 2017, 12:23

Аз си взех и втори V1. С последните софтуери не пищи от системите на новите коли.
Градско изключвам К-банд, защото не се търпи, а камерите си ги знам къде са. Извънградско го пускам на всички честоти. Лови всички стационарни камери и всички мобилни.
Минус на V1 e, че няма GPS, но аз предпочитам така, защото тези с GPSите и POI-та писукат прекалено много.
I love the sound of V8 in the morning...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 14 Юни 2017, 12:35

Тъй като често прелитал ниско доста често смятам да се обновява с Snooper 4Zero, 3zero се представяше доста добре, новия модел го водят доста по-усъвършенстван, модерен и умен. Ценово също е доста добре - 179£
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 14 Юни 2017, 12:58

msi200 написа:Аз си взех и втори V1. С последните софтуери не пищи от системите на новите коли.
Градско изключвам К-банд, защото не се търпи, а камерите си ги знам къде са. Извънградско го пускам на всички честоти. Лови всички стационарни камери и всички мобилни.
Минус на V1 e, че няма GPS, но аз предпочитам така, защото тези с GPSите и POI-та писукат прекалено много.

От къде си го закупил, какво включва комплекта и т.н. ?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 14 Юни 2017, 13:17

Това се купува само от ebay, още повече курса е нисък сега и може да дойде за под 1к .. и внимавайте на какви коли го слагате. На е65цата не хваща добре колкото на е39 заради предния джамец ... има едно куцо място само за монтаж на стъклото на седмицата горе зад огледалото ама V1 не се събира там.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E92 335xi
Мечтае да кара: BMW E92 M3 / BMW M2 Competition

Мнение от dpopov » 14 Юни 2017, 13:19

Аз бих поръчал V1 само от официалния им сайт, така и направих де ;)
Understeer is when you hit the wall with the front of the car,
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата