ХИМН НА ВАШИЯТ КЛУБ ОТ БАТЕ САШО (ИДЕЯ)
Модератор: Общи модератори
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: ХИМН НА ВАШИЯТ КЛУБ ОТ БАТЕ САШО (ИДЕЯ)
Чорний бумер
http://www.youtube.com/watch?v=5hRC3C1nKgY
Колега, поздравявам те за това, че си се вдъхновил и написал песен за нашата любима марка автомобили.
Все пак трябва да чуя крайния резултат, за да изкажа крайното си мнение.

http://www.youtube.com/watch?v=5hRC3C1nKgY

Колега, поздравявам те за това, че си се вдъхновил и написал песен за нашата любима марка автомобили.
Все пак трябва да чуя крайния резултат, за да изкажа крайното си мнение.
- Божил|Божилов
- кандидат ентусиаст
-
Нещо ме кара да си мисля, че никога няма да чуете песента, а още нещо ме кара да мисля, че всичко беше с комерсиална цел и пари ще се леят, няма нужда да се самозалъгваме, всеки от нас тук работи за пари!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Верно к'во стана.. ? 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
batesasho написа:Трака е готов! Демо няма да дам тъй като ще изтече веднага! За мой нови песни хората ровят всеки час, тъй като кътам яко за албума всичко и не съм давал нищо ново от месеци!
Трака ме кефи как стана и есте ще намери своето достойно място в новият ми албум, който ще излезне до два месеца живот и здраве
Май четете през редовете

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
sean-john написа:batesasho написа:Трака е готов! Демо няма да дам тъй като ще изтече веднага! За мой нови песни хората ровят всеки час, тъй като кътам яко за албума всичко и не съм давал нищо ново от месеци!
Трака ме кефи как стана и есте ще намери своето достойно място в новият ми албум, който ще излезне до два месеца живот и здраве
Май четете през редовете

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ако не друго то поне човека си направи хубава реклама, защото аз не го бях чувал преди
иначе интересно стана, запали ни фитила тука и сега хайде да почакаме още няколко месеца за да чуем песента
п.п. ех тоя стар дизеляк ти-ди-ес.. сега вече и песен за него.. този двигател ще остане незабравим

п.п. ех тоя стар дизеляк ти-ди-ес.. сега вече и песен за него.. този двигател ще остане незабравим

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
Витанов написа:Ако не друго то поне човека си направи хубава реклама
Абе май по скоро лоша реклама си направи

www.bmwпрофесори-bg.net
Мрън, мрън..
Вие сте много интересни.. аз доколкото си спомням темата бе пyсната не за да давате акъл за мyзика и текст на автора, а с цел да се направи някъв готин клип с БМВ-та и набиране на yчастници в него
Вие сте много интересни.. аз доколкото си спомням темата бе пyсната не за да давате акъл за мyзика и текст на автора, а с цел да се направи някъв готин клип с БМВ-та и набиране на yчастници в него

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
krystal написа:Мрън, мрън..
май си нещо в грешка

emiliqn.gqurov написа:май си нещо в грешка
Така ли, поясни моля?

Тъй като нямам никакви официални контакти с представителите на тази марка за България предлагам, ако ви хареса идеята ми чисто като музика и текст, да дойда на някоя от големите ви сбирки в София и да поснимаме малко на фона на музиката! Едно готино барнато видео за нета ще се хареса на всички почитатели на БМВ, а и отделно мисля че музиката, която съм подготвил, ще е идеален тест за аудио системите във вашите любими коли! Нямам големи бюджети, но ако някой от вас има идея как да го направим по лъскаво или яко съм навит!
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
krystal написа:emiliqn.gqurov написа:май си нещо в грешка
Така ли, поясни моля?
Тъй като нямам никакви официални контакти с представителите на тази марка за България предлагам, ако ви хареса идеята ми чисто като музика и текст, да дойда на някоя от големите ви сбирки в София и да поснимаме малко на фона на музиката! Едно готино барнато видео за нета ще се хареса на всички почитатели на БМВ, а и отделно мисля че музиката, която съм подготвил, ще е идеален тест за аудио системите във вашите любими коли! Нямам големи бюджети, но ако някой от вас има идея как да го направим по лъскаво или яко съм навит!

Няма за какво да се извиняваш, тя темата отдавна се разми и загyби смисъл, но ми направи впечатление, че масово мненията, нямат нищо общо с идеята заради, която бе пyсната. 

гледам на много хора им хареса текстаако ви хареса идеята ми чисто като музика и текст

www.bmwпрофесори-bg.net
^ Ем нали в началото ревнахте "истинските ендусиасти не могат да си позволят шестици, пей за 20г. БМВта, дето те са истинската мания"
Са като сложи ТеДеЕса дето е само за "ценители" и пак не ви харесва, не мож' ви се угоди.

Са като сложи ТеДеЕса дето е само за "ценители" и пак не ви харесва, не мож' ви се угоди.