Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
steeN написа:тоз фейспалм се едно някой професор по математика го е правил![]()
иначе по темата мен мартин ми харесва как играе. не е нужно да е джеймс бонд за да е там, в крайна сметка.
по-скоро митьо крика очакват да видят сигурно..
не знам, аз съм ОК с мартин, за мен лично той е типичния бияч, а не охранител
вдъхва съобразителност и хладнокръвие
физиката му е на очукан от живота човек, жилав, но сух
No bling at the Ring
jordanov написа:http://www.youtube.com/watch?v=mtrbtUBHvSw
тоя цл като му гледам номерата вече един път е бил краден

No bling at the Ring
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
steeN написа:. не е нужно да е джеймс бонд за да е там, в крайна сметка.
Я кажи само, кой джеймс бонд те кефи повече - пиърс манекенчето или даниел крейг -

Иначе сериала е много добър. Мен ме кефи

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Doberman_vas написа:steeN написа:. не е нужно да е джеймс бонд за да е там, в крайна сметка.
Я кажи само, кой джеймс бонд те кефи повече - пиърс манекенчето или даниел крейг -
Иначе сериала е много добър. Мен ме кефи
а Шон Конъри

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
аз ирастнах с броснан в ролята и за мен той ми се е запечатал като бонд.
шон конъри също е много добър, но той си отговаря образа какъвто е бил подходящ за 60те и 70те.
новите не мога да ги възприема, остарявам май
шон конъри също е много добър, но той си отговаря образа какъвто е бил подходящ за 60те и 70те.
новите не мога да ги възприема, остарявам май

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Бре, Джейсъм Стейтъм, според мен, най-добре добре бе се вързал ролята на Мартин, ама ... 

virtue and tranquillity
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
vladye написа:Бре, Джейсъм Стейтъм, според мен, най-добре добре бе се вързал ролята на Мартин, ама ...
беги, той ще ги ошамари още в първият епизод и ще стане голям сериал 1 серия

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
vladye написа:Бре, Джейсъм Стейтъм, според мен, най-добре добре бе се вързал ролята на Мартин, ама ...
Викаш свеж младок, първа задача и набор 67-ма си пасват идеално. По-скоро вместо Захари Бахаров можеше да го вземат. За Мартин, ей това момче по-долу се връзва перфектно, а бойните сцени щяха да едни...

От тогава русото не е на мода.
outworld написа:Сериалът е супер як, само не ми е ясно как се следят постоянно един друг, карат на 5 метра един зад друг и то с коли, които си ги познават - Аудитата на Джаро примерно, като Мартин следи и не се забелязват
E как да не се забелязват? Последната серия Иво хвана Мартин, че го следи. Аз точно си зададох същия въпрос тогава. Викам си, баси, 2 коли има на пътя, тоя Иво ако не се усети става прекалено нагласено и той се намести на задната седалка : )))
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
pampo написа:outworld написа:Сериалът е супер як, само не ми е ясно как се следят постоянно един друг, карат на 5 метра един зад друг и то с коли, които си ги познават - Аудитата на Джаро примерно, като Мартин следи и не се забелязват
E как да не се забелязват? Последната серия Иво хвана Мартин, че го следи. Аз точно си зададох същия въпрос тогава. Викам си, баси, 2 коли има на пътя, тоя Иво ако не се усети става прекалено нагласено и той се намести на задната седалка : )))
Да, така е ама преди това имаше още 10 проследявания и никой не се усеща а те карат един зад друг 15 километра или е паркирал на 5 метра от него

t060 написа:vladye написа:Бре, Джейсъм Стейтъм, според мен, най-добре добре бе се вързал ролята на Мартин, ама ...
Викаш свеж младок, първа задача и набор 67-ма си пасват идеално. По-скоро вместо Захари Бахаров можеше да го вземат. За Мартин, ей това момче по-долу се връзва перфектно, а бойните сцени щяха да едни...![]()
Е, какво като е по-голям от него...
Ще едитнат малко тоя сценарии заради бате Стейтъм, баси

virtue and tranquillity
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
vladye написа:Ще едитнат малко тоя сценарии заради бате Стейтъм, баси

От тогава русото не е на мода.
t060 написа:vladye написа:Ще едитнат малко тоя сценарии заради бате Стейтъм, баси
Ок. Ти събери парите за хонорара, аз ще убедя сценаристи, режисьори, продуценти и който още трябва. Дето се вика, да подпомогнем филмовата индустрия у нас.
бг филмовата индустрия е на изкуствено дишане в момента
така както преди бяха чейндж бюрата и стройтелния бизнес
No bling at the Ring
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Сериалчето е номер едно
Оня ден гледах първия епизод и снощи по едно време гледах последния за сега
Харесва ми, че няма лигавщини в него, а че има тук таме грешки и слаба игра не обръщам внимание. Все повечето актьори не са известни (поне за мен
) така че и това е фактор, но като цяло оценката ми е 6.
Малко тъпо ми стана, когато Мартин разбра, че някой е примамил Попов при пощенската кутия и се обади на полицията, че тия в голфа продават наркотици. Дават голфа, в същия момент Мартин се обажда на полицаите, а зад голфа ясно се вижда калника на патрулката
Ма карай.. тва да им е кусура. Също така не знам аз ли съм пропуснал някой момент или е някоя недомислица, ама Мартин от къде знаеше кой е човека на Джаро
( за полицая става въпрос)

Малко тъпо ми стана, когато Мартин разбра, че някой е примамил Попов при пощенската кутия и се обади на полицията, че тия в голфа продават наркотици. Дават голфа, в същия момент Мартин се обажда на полицаите, а зад голфа ясно се вижда калника на патрулката