Задно предаване - през зимата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: Задно предаване - през зимата?

Мнение от ///peter » 20 Дек 2009, 18:42

ivan1590 написа:То предното предаване е като да ходиш на ръце, не че не става, ама си е глупава работа :mhihi:
И какво му е по-доброто на сняг на предното, че завиваш на ляво, а колата върви направо ли?
До тук в темата не видях един смислен аргумент в полза на предното, а от личния си опит мога да кажа, че кола с предно не е кола за мен, нито зимата нито когато и да е .
А като цяло темата за мен няма смисъл- предното предаване е техническа недоумица и не виждам смисъл да се коментира изобщо.Това е ниско бюджетно производство без никакви ползи и лишено от всякакво удоволствие при експлоатация.Ако на някой му харесва , да си го кара със здраве, негова си работа. :mhihi:

Колега прав си на 100%, именно заради това е измислено предното... по-евтино е ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nov » 20 Дек 2009, 18:46

Твърдо подкрепям и аз колегата за казаното.RWD Rulezzzzzzzz :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 20 Дек 2009, 19:17

слагаш 4 торби цимент в багажника и няма проблем :mhihi: :mhihi: :mhihi:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 20 Дек 2009, 19:51

Mollov написа:Стига се карахте, че ще съсипете темата... :cop:

Кво да не се караме, като либерализма във форума прелива отвсякъде, всяка нова тема свързана с БМВ се оплюва от потребители на форума каращи в 90% от случаите друга марка автомобил, а админите и модовете викат требва да сме по либерални.
Е ок, демокрация е, но ако искам да чета как някой невежа в карането неможе да си изкара колата със задно от заснежения паркинг, ще влезна във форума на друга автомобилна марка където предното е номер 1, ако искам да чета, че Порше са по добри от БМВ, ще отида във форума на Порше и т.н. Но все пак това е БМВ форум и тук на почит са най-добрите автомобили в света!!! За нас е това! Тези които мислят, че не е така според мен е крайно време да си ходят във форумите на марките на които симпатизират.
Призовавам, пак казвам ПРИЗОВАВАМ, а НЕ упреквам модераторите и админите да наложат малко по строг контрол относно правилата във форума. Омръзна ми да чета теми от типа предно или задно (разбира се че задно), редови или V6 (на 100% V6 :mhihi: ) и т.н. Дразнещо е, а все пак сме БМВ форум, може да сме сектанти или заблудени или каквито и да е, но именно това е общото заради което е форума, а не за да идват разни дразнители и да се опитват да хранят бълвайки глупост след глупост!

За колегата Димитров:

Супер смешно е да излагаш твърдения които неможеш да покриеш с реални факти. Тва дето ти бил казал комшията е вярно и наистина точната дума е ТРУДНО, демек по трудно е за управление в зимни условия особено за неопитни шофьори. За проходимост проумей най-накрая, че с еднакви гуми няма разлика освен ако не си 4х4.
Освен това незнам как неможеш да излезеш от паркинга и какви са ти гумите, но мога да ти демонстрирам как с моята кола РИНА неотъпкан сняг с височина на лайсните на бронята (е36). Така че причината да неможеш да си изкараш колата е или че неможеш да караш кола със задно или че са те преебали с гумите!
Тва което казах в предното мнение е на база на това, че се нагледах на всякакви кошници с предно които едвам кретаха в снега, а ти ми викаш предното било по добре за зимата.
По въпроса за S класата съм карал всяка без последната, като преди 2 дни една даже я теглих, но не защото е със задно, а защото "умния" и собственик я беше подкарал с Гудиър Игъл Ф1 с 1мм грайфер.
Дали ние сме заблудени или ти е въпрос на гледна точка, но ти пожелавам някой ден да видиш истината и да разбереш колко си бъркал в преценката си!

П.С. Проходимост на автомобила като цяло не се определя само от фактора задно или предно, а също от гуми, окачване, разпределение на масата, дължина на междуосит, клиренс и какво ли още не.

За феновете на 4х4 имам една навара с гуми за мъгла и се обзалагам че на 4х4 няма да си помисли да отиде там където аз с БМВ-то, което е поредното доказателство, че гумите са решаващ фактор.
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 20 Дек 2009, 19:52

hoolie написа:За млад шофЕр не е много подходящо задно зимно време с квито и да е гуми

аз като млад шофер с практика 1 месец

Като оставин на страна че карам с летни гуми

бегасте нанякъде бе, от 1 месец кара, па и зимата с летни гуми, ебати терминатора, чак мнение дава
ти гледай да лашнеш някого така на пътя, ще си хапнеш книжката докато дойде КАТ...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 20 Дек 2009, 20:13

абе вие па тоя не може да кара оня не може да кара, то като че тва задно през зимата е голяма философия... много се превземате.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Дек 2009, 20:16

Айде стига ви толкоз...

Предишна

Назад към Извън Темата