Момчета вече ни дават по новините + видео :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 320i coupe

Мнение от Simmargal » 13 Юни 2009, 12:26

В интерес на истината, шумът е точно от коли - живея на голяма и сравнително натоварена улица. Обаче прави разлика, ако обичаш, между шум от придвижващи се автомобили и такива, които целенасочено вдигат шум, който е доста по-силен. Толкова ли е трудно да проумеете, че най-малкото пречите на обикновените хора? Да не говорим за опасността да стане някой сакатлък, когато някой "герой", реши да се учи по улиците. :roll:

joepower, много си сладък. :P Трети клас имаш ли завършен, че като ти гледам правописа...

И друг въпрос - защо на улицата, като има достатъчно места, където може да се учиш?

Виж колега, първо спорът, който водим е безмислен. Всеки един е потърпевш от шума. Не казвам, че изцяло бъркаш. Може би грешката е в мен, че съм малко по-свободимслеща и се радвам на нечии умения. И без това животът е достатъчно динамичен и сив, защо да не се радваме на малките неща?! Разбирам те за шума (от части) но той не е всекидневен, нито постоянен. Би ли си дал своето предложение, къде желаещите могат да се съберат без да е на километри от софия, да не пречат на никого и да правят това, което обичат и им харесва. + всичко останало се радваите, че все пак имаме някакво уважение и ако провериш, ще видиш, че всеки ден сбирката е на различно място. Да оспамваме темата е излишно. joepower, а ти наистина си голям сладур :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 13 Юни 2009, 12:32

Усещам новите реклами на дограми как ще са.

"Купете дограма бла бла, дрифта остава отвън"
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Simmargal » 13 Юни 2009, 12:35

Sharo написа:Усещам новите реклами на дограми как ще са.

"Купете дограма бла бла, дрифта остава отвън"
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Тва беше добро :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Давай направо да варяме офис в Дружба, даже ще лепваме по една лепенка на BMW :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 touring
Мечтае да кара: М Power
Детайли за колата: черна , М40Б18

Мнение от joepower » 13 Юни 2009, 12:35

OK, само кажи къде живееш и ще дойда с 2-3ма приятели към 1 през нощта да опъваме пергели

:mhihi: земи и един бус за оркесъра с живата музика и ракията а мезето ше е от мене па после като нараиме гюронтията може да напраиме неколко завоя заедо :winky: или БАТМАН незнае как се кара наврати може да опъва само ластици и да форсра наместо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

нищо лично миротворецо ама нямате ли си нещо като алфа лексус нисан клуб там некаде из интернет пространството та пишете тука еле па оня газара от варна дето цел живот се нови коли е карал и дето нема нищо общо със въпросния софииски "проблем"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Simmargal » 13 Юни 2009, 12:38

СПАЙДЪРМЕН сега поклоните са за теб!!! :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 13 Юни 2009, 12:42

Simmargal написа:Виж колега, първо спорът, който водим е безмислен. Всеки един е потърпевш от шума. Не казвам, че изцяло бъркаш. Може би грешката е в мен, че съм малко по-свободимслеща и се радвам на нечии умения. И без това животът е достатъчно динамичен и сив, защо да не се радваме на малките неща?! Разбирам те за шума (от части) но той не е всекидневен, нито постоянен. Би ли си дал своето предложение, къде желаещите могат да се съберат без да е на километри от софия, да не пречат на никого и да правят това, което обичат и им харесва. + всичко останало се радваите, че все пак имаме някакво уважение и ако провериш, ще видиш, че всеки ден сбирката е на различно място. Да оспамваме темата е излишно. joepower, а ти наистина си голям сладур :D

Ако мислиш, че аз не съм свободомислещ, не се радвам на нечии умения или пък не обичам да си настъпвам колата, много бъркаш. ;)
Въпреки закачката на joepower, мога да ти кажа, че не кисна в този форум, за да се заяждам с BMW феновете, а тъкмо напротив. Тук съм, защото харесвам тази марка, ако и в момента да не карам такава кола. :)
ОБАЧЕ! За това, че въпросните изпълнения, които коментираме в темата са незаконни, нарушават спокойствието и са опасни ДВЕ МНЕНИЯ НЯМА! :!:
Както вече споменаха някои колеги - защо "героите" от клипчето не пробват да си "поиграят" в някой германски град например, да видят какво ще им се случи - има да се чудят откъде име е дошло. :dummy:

Относно събирането на желаещите се сещам за две места на първо четене - едното е в Панчарево, другото е до Битака. :)
И на двете места съм виждал такива изпълнения, като и двете са доста по-подходящи от улиците.

Иначе за това, че няма условия за моторни спортове съм съгласен - няма.
Но въпреки това никой не е ДЛЪЖЕН да ви ги осигурява. :!:

joepower написа: нищо лично миротворецо ама нямате ли си нещо като алфа лексус нисан клуб там некаде из интернет пространството та пишете тука...

Имаме си, пиша си. ;)
Виж какво съм писал по-горе.
Последна промяна Fear на 13 Юни 2009, 12:47, променена общо 2 пъти

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 13 Юни 2009, 12:45

Демирев написа:
BMWfenomen написа:
а в повечето от тез 15-20 че дори и над 25 годишни коли са вкарани пари,части,време и са доста по сигурни на един завои с 15-20 км на врати отколкото една велика 2 годишна корса на правата там :mhihi:

Вкараните пари в 15 годишните Е36 и Е30 за 900 евро са единствено в лепенки и джанти два пъти по-скъпи от целия кошник. :mhihi:

Определено не всички баварци на по 13-15-18 г. са гробници.
7-маците Е38 от 1995 - 1999 г. в по-голямата част са добре поддържани, сигурни и прекрасни возила, също забелязвам и много поддържани в автентичен вид 5-ци Туринг 1999-2000г., но не и Е36 и Е30, за които при 90% от екземплярите се отделя внимание само за о'перничаването им!

Това, че не всички караме коли '09 не значи, че са гробници, зле поддържани, опасни и т.н.. ;)

Не мога да разбера какво се впрягате все едно това го правиме в 12 часа на обяд и все дно дрифтиме с по 120 км/ч.
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 13 Юни 2009, 12:48

Fear написа:Както вече споменаха някои колеги - защо "героите" от клипчето не пробват да си "поиграят" в някой германски град например, да видят какво ще им се случи - има да се чудят откъде име е дошло. :dummy:

Относно събирането на желаещите се сещам за две места на първо четене - едното е в Панчарево, другото е до Битака. :)
И на двете места съм виждал такива изпълнения, като и двете са доста по-подходящи от улиците.

Я па ти земи да отвориш youtube-a и да разгледаш пък германските фенове какви походи правят по улиците на градовете си , а после ходи на направиш 5-6 кръгчета ама така яко на полигона на Панчарево и да видиш как до 5 минутки ладата се е появила,защото от болницата непрекъснато се оплакват ;) Ако мислеш,че не е пробвано навсякъде , където има условия за това жестоко се лъжеш :!:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 13 Юни 2009, 12:56

Абе къде точно го правите това РОДЕО, да дойда да погледам :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 13 Юни 2009, 12:57

bivola написа:Я па ти земи да отвориш youtube-a и да разгледаш пък германските фенове какви походи правят по улиците на градовете си , а после ходи на направиш 5-6 кръгчета ама така яко на полигона на Панчарево и да видиш как до 5 минутки ладата се е появила,защото от болницата непрекъснато се оплакват ;) Ако мислеш,че не е пробвано навсякъде , където има условия за това жестоко се лъжеш :!:

Походи викаш. :)
Аз ти казвам за това, да вземат да се въртят един час, посред нощ под прозорците на някоя къща/блок. ;)

Eто едно клипче, да видиш какво става при една нелегална гонка:
http://www.youtube.com/watch?v=TmXRPtMA1oQ
74 прибрани коли и 190 души арестувани. ;)

Относно това, че е пробвано навсякъде и не става - ами съжалявам, наистина. И на мен ми е криво, както казах аз също съм фен на автомобилите и обичам да карам. Това е положението обаче - България.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от joepower » 13 Юни 2009, 13:08

Не мога да разбера какво се впрягате все едно това го правиме в 12 часа на обяд и все дно дрифтиме с по 120 км/ч

ААААА бате неси прав я го виж Алекс как ги праи високоскоростните дрифтове некой ден като имам 20 000 да си направа и аз една такава "зле" изглеждаща "оперничена" 30-ка ше се радвам да мога и аз така!!! евала на всички занимаващи се и правейки това шоо наречено ДРИФТ :driving: :bowdown:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 13 Юни 2009, 14:07

Fear написа:
bivola написа:Я па ти земи да отвориш youtube-a и да разгледаш пък германските фенове какви походи правят по улиците на градовете си , а после ходи на направиш 5-6 кръгчета ама така яко на полигона на Панчарево и да видиш как до 5 минутки ладата се е появила,защото от болницата непрекъснато се оплакват ;) Ако мислеш,че не е пробвано навсякъде , където има условия за това жестоко се лъжеш :!:

Eто едно клипче, да видиш какво става при една нелегална гонка:
http://www.youtube.com/watch?v=TmXRPtMA1oQ
74 прибрани коли и 190 души арестувани. ;)

Ма нас кво ни интересуват гонките не мога да разбера ?
Tux0 Ca !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от joepower » 13 Юни 2009, 14:17

Спудер брат БАТМАНА джитка на предно с неговата каляската той друго си неможе осфен Драгчета :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 13 Юни 2009, 14:33

joepower написа:Спудер брат БАТМАНА джитка на предно с неговата каляската той друго си неможе осфен Драгчета :winky:

Вече се излагаш, чета ти постовете тука. Защитаваш си гледната точка - ок, ама поне я подкрепи с някакъв правопис бе, да му се невиди.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 13 Юни 2009, 14:36

spdrrk0 написа:Ма нас кво ни интересуват гонките не мога да разбера ?

И двете са еднакво незаконни. Сега ще ме караш да търся полицейска акция след "дрифт" събитие ли? :)
joepower написа:Спудер брат БАТМАНА джитка на предно с неговата каляската той друго си неможе осфен Драгчета :winky:

Драгът също не ме интересува, интересуват ме пистовите състезания, но тъй като не разполагам с необходимата техника предпочитам да ходя на картинг, ако ми се кара чак толкова. ;)

Колата ми на предно е ежедневка. ;)

И хайде стига сме се заяждали, а? За пореден път ще кажа, че нямам лоши чувства към вас и искрено ви съчувствам, че няма къде да се въртите.
Само че това не е оправдание, за това, което правите.

Айде мир, аз отивам на Моторшоу-то, за съжаление обаче, "баварци" няма да има. :censored:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата