СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Z3 1.9, C32AMG, CLS55AMG,XF SV8
- Мечтае да кара: 612
Re: СПАМ ТЕМА
SK написа:Понеже въпроса си е яко СПАМ, какво ви е мнението за мерцедес с117, или накратко CLA първо поколение. Трябва ми нещо за градско, но все пак и да става да излезеш извън града с него, тоест не търсим хюндай и10, не скъпо за каране и поддръжка и що годе да има някаква интересн форма. Модела е cla200, с мерцедес двигател 2.1д 136кс. Ясно че пряк конкурент от към цена е ф30 320д, но малко ми е дървена. Никога не съм имал мерцедес, то и това не е точно мерцедес но....
Като кола е ужасен ужас, а и прекият конкурент е 2ра серия. Признавам обаче, че на външен вид са ги направили привлекателни.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
ivanski_2 написа:theraven_nz написа:ivanski_2 написа:Някой да знае къде ( в София от големите вериги) има наличен айфон 18 про Бордо , проверих няколко айстайл и Технополис/маркет но нямат точно такива
Sent from my iPhone using Tapatalk
звънни на gsmstudio.eu 0883 356 304
не ги рекламирам, миналата седмица взех 18 про, само че син. имат наличности. дадоха писмена гаранция с касова бележка. калъф и скриин протектор подарък. взех го на място, физически магазин, на симеон и борис.
Мерси, но търся бордо и от голяма верига, че другите нещата са малко под въпрос ако се стигне до гаранция 2-рата година
А от оператор пробва ли ? Обикновено могат да ти кажат къде какъв цвят има. За предния така звънях и ми изброиха къде има нормални цветове.
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Нали сме БМВ форум, да питам какво му е на Е91 примерно, че разни Бенцове се обсъждат като евридейки 
Такава карам като всекидневна и съм супер доволен. С М47 и автоматик е практична, икономична, здрава на куче и непретенциозна. Може и на сватба да отидеш с нея, и ракията да свариш

Такава карам като всекидневна и съм супер доволен. С М47 и автоматик е практична, икономична, здрава на куче и непретенциозна. Може и на сватба да отидеш с нея, и ракията да свариш
mr_petroff написа:Нали сме БМВ форум, да питам какво му е на Е91 примерно, че разни Бенцове се обсъждат като евридейки
Доста години разлика във възрастта, иначе е супер
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
mr_petroff написа:разни Бенцове се обсъждат като евридейки
При това за „не скъпо за каране и поддръжка“ евридейка, което е крайно несъвместимо с Мерцедес като марка.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
В събота правихме педала на съединителя на една CLC220d , че се беше счупила оста към педала на главния цилиндър на съединителя... Това, ако го правят в сервиз, ще е доста часове и манги за малоумното им конструктивно решение...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
TNT написа:ivanski_2 написа:theraven_nz написа:ivanski_2 написа:Някой да знае къде ( в София от големите вериги) има наличен айфон 18 про Бордо , проверих няколко айстайл и Технополис/маркет но нямат точно такива
Sent from my iPhone using Tapatalk
звънни на gsmstudio.eu 0883 356 304
не ги рекламирам, миналата седмица взех 18 про, само че син. имат наличности. дадоха писмена гаранция с касова бележка. калъф и скриин протектор подарък. взех го на място, физически магазин, на симеон и борис.
Мерси, но търся бордо и от голяма верига, че другите нещата са малко под въпрос ако се стигне до гаранция 2-рата година
А от оператор пробва ли ? Обикновено могат да ти кажат къде какъв цвят има. За предния така звънях и ми изброиха къде има нормални цветове.
добра идея ще звънна утре, мерси
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
KoolyO написа:SK написа:Понеже въпроса си е яко СПАМ, какво ви е мнението за мерцедес с117, или накратко CLA първо поколение. Трябва ми нещо за градско, но все пак и да става да излезеш извън града с него, тоест не търсим хюндай и10, не скъпо за каране и поддръжка и що годе да има някаква интересн форма. Модела е cla200, с мерцедес двигател 2.1д 136кс. Ясно че пряк конкурент от към цена е ф30 320д, но малко ми е дървена. Никога не съм имал мерцедес, то и това не е точно мерцедес но....
Като кола е ужасен ужас, а и прекият конкурент е 2ра серия. Признавам обаче, че на външен вид са ги направили привлекателни.
Аз по низвергнат Мерцедес не знам. Интериора му е като на Додж. Евтино изглеждащ, пластмасов и не ергономичен. Отвън е приятен, но си е иконокашон отвсякъде. Никога не бих карал такова недоразумение. Ако трябва да избирам между примерно друг подобен като Тойота Корола и цла- мятам се на Королата със чиста съвест. Ако ще карам анемична пластмасовка- Королата е в пъти повече кола. Хем не обичам Тойоти. Ако трябва да е подобен Бенц- потърси някоя ц-класа от тези години.
А за новите айфони- вифи 7 ама 2х2. Баси …нали ми ги дават служебно- поиграх си малко с него- разлика от моя 14 про макс не видях. Имал по- хубава камера… ми хуу.. моята ми върши работа. Подарих го новия (пак) на еднс от секретарките и така. $1200 за телефон… Луди хора…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
ivanski_2 написа:Някой да знае къде ( в София от големите вериги) има наличен айфон 18 про Бордо …..
Миналата седмица в Yettel в МОЛ Пловдив имаха.
Сигурен съм щот ония там ме навиваше да не съм се прецаквал със синия и да взема бордото.
Та може да ти трансферират от други магазини, където искаш.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330d Individual, JGC, MT-09
- Мечтае да кара: Mustang GT
alx написа:...Подарих го новия (пак) на еднс от секретарките и така...
Дано и двамата да сте останали доволни
dhtj написа:alx написа:...Подарих го новия (пак) на еднс от секретарките и така...
А, тя една закръглена лелка сладурана ама гърмян заек и знае как да ми менажира времето и да ми защитава интересите и затова много си я тача… пък и както казах - аз нямам нито нужда нито желание да имам “последния айфон”.
Пък и дори да ставаше- желязно правило е, че където ядеш не си слага оная раота. Това никой мъж не трябва да го забравя. Като се случи, може да е фън отначало но стратегически полезни ходове няма в дългосрочен план и -винаги- нещата се изе*ават… друга тема
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Някой знае ли къде мога да хвърля стари гуми в южната част на София? Преди имаше пунктове -с ега не откривам нищо.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Увеличи ѝ заплатата, какви са тия подаръци code of conduct немате ли, с голяма заплата сама ще си го купи.alx написа:dhtj написа:alx написа:...Подарих го новия (пак) на еднс от секретарките и така...
А, тя една закръглена лелка сладурана ама гърмян заек и знае как да ми менажира времето и да ми защитава интересите и затова много си я тача… пък и както казах - аз нямам нито нужда нито желание да имам “последния айфон”.
Пък и дори да ставаше- желязно правило е, че където ядеш не си слага оная раота. Това никой мъж не трябва да го забравя. Като се случи, може да е фън отначало но стратегически полезни ходове няма в дългосрочен план и -винаги- нещата се изе*ават… друга тема
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Ant0n написа:Някой знае ли къде мога да хвърля стари гуми в южната част на София? Преди имаше пунктове -с ега не откривам нищо.
По-лесно ще е да ги метнеш при някоя гумаджийница, но имай предвид че може да ти искат такса на брой гума
Преди ги взимаха безплатно
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
carmanf1 написа:ivanski_2 написа:Някой да знае къде ( в София от големите вериги) има наличен айфон 18 про Бордо …..
Миналата седмица в Yettel в МОЛ Пловдив имаха.
Сигурен съм щот ония там ме навиваше да не съм се прецаквал със синия и да взема бордото.
Та може да ти трансферират от други магазини, където искаш.
Във виваком нямат.
В София отворих сайта, и гледам имат в дъмол, отивам- нямат, имали ама били запазени, но ги пише в сайта, нямат телефоните самите те и не мога да звънна да питам къде има и трябва физически да ходя
За издърпване се чакало 6-12 дни , технополис/маркет също като там имало и списък записани
Още малко ще потърся и просто ще си остана със стария айфон и без това нямам някаква сериозна причина да го сменям.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours...