СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от TNT » 02 Окт 2026, 11:33

Сигурно не са се впечатлили от сцеплението на Линглонг-а, който е сложил :mhihi: :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Окт 2026, 13:31

TNT написа:То тая мода с "не знам колко струва" яко е почнала и при колите втора ръка. Г20 и Г30 на по над 200к км се продават на цени... буквално няколко пъти отварям мобиле.де да сравня и ще е яко най-скъпата обява, ако я пуснат там :lol: То не говорим за 1-2-3к евро разлики, а за по 5-10-15к евро :mhihi: Или за същите пари има нещо на 90к км, а не на 191к :lol: Тея коли като станат на 280к км, не знам кой дава 28к евро за тях :lol:

Don_Diego написа:Нищо не разбираш :mhihi:

Хората знаят какво продават и няма да приемат "ниски топки" и да им се губи времето :mhihi: . Скоро някакъв ревеше в Редит, че 6 месеца никой не идвал да му гледа бялото 330i дето било като ново :mhihi:

И аз скоро установих, че втора ръка БМВ Г30, било то и дизел, не мога да си купя защото те на някакви стотин хиляди километра искат майка си и баща си, а като знам какви ремонти може да излезнат...

А тука също са скъпи подобни защото автокъщите ги дават на лизинг нали, това е мега модата, купуваш си втора ръка кола на изплащане. :dunno: На запад поне са скъпи тези на малко километри, които са и с екстри. Тука постна, убита от каране и ти иска пари все едно я купуваш на 2 години и 100000 км.
Затова няколко, които си бях отбелязал гледах стояха мнооого време и после спрях да ги следя даже. Щом има хора с пари, които им се дават или такива да се заробват с лизинги, нека си ги купуват.
Още малко като се накупуват корейци и всякакви евтини нови, като тръгнат после да се продават втора ръка, ще се чудят нашите защо никой не дава двойно и тройно за премиум кола от светата троица на много километри. Стояла му половин година на този 330-ката, вероятно защото много евтино я е пуснал, ама като намали цената, поне някой може да мине да я погледне. :dunno:
Всъщност при Ф10 пък за какви гробове съм виждал да искат някакви ненормални суми...трагедия.

Та както и при жилищата, даването на кредит играе огромна роля тук, само където едното е необходимост, а другото не съвсем в този си вариант.
Последна промяна Top Gun Maverick на 02 Окт 2026, 21:06, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 02 Окт 2026, 17:18

Ще станете като тесладжиите дето ходят на сервиз в Солун и Букурещ и всички им се смеят :mhihi: Само дето при тях докато ти изтече гаранцията я отидеш един път до сервиз я не.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 02 Окт 2026, 17:21

Aма отидеш ли...колата седи до края на гаранцията :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 02 Окт 2026, 17:22

Е толко :mhihi: При по-екзотичните марки за електрички дори обява съм виждал "колата е в Мото-пфое от няколко месеца, не се знае кога ще я оправят" :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Окт 2026, 17:24

b_u_b_o написа:Ще станете като тесладжиите дето ходят на сервиз в Солун и Букурещ и всички им се смеят :mhihi: Само дето при тях докато ти изтече гаранцията я отидеш един път до сервиз я не.

Моля, моля, аз докато бяха гаранция ходих два пъти- първия път на 5000 мили примерно да ми сменят предните полуоски (бебешка болест) и втория път щото ми се запали еърбег лампата за една от задните седалки… иначе буквално гуми и течност за чистачките. И така вече 70к мили.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 02 Окт 2026, 18:20

TNT написа:Е толко :mhihi: При по-екзотичните марки за електрички дори обява съм виждал "колата е в Мото-пфое от няколко месеца, не се знае кога ще я оправят" :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Абе какво по екзотично, наскоро един пич във фейсбука обясняваше как стои 4-6 месеца за някаква дребна част на някакъв обикновен скапан форд :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 02 Окт 2026, 19:16

То вече почти всички марки имат електрички, ама при някои продажбите са “екзотика”, “ексклузивно”, “хомеопатично” . Купил си си ти и още двама.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 02 Окт 2026, 19:50

https://www.youtube.com/watch?v=wQcgpRxTnTc

Тоя човек е като енциклопедия на марката, а и не само. На мен поне ми беше доста интересно видеото.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 04 Окт 2026, 20:59

Някой да знае къде ( в София от големите вериги) има наличен айфон 18 про Бордо , проверих няколко айстайл и Технополис/маркет но нямат точно такива

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 / E92 M3

Мнение от theraven_nz » 04 Окт 2026, 21:44

ivanski_2 написа:Някой да знае къде ( в София от големите вериги) има наличен айфон 18 про Бордо , проверих няколко айстайл и Технополис/маркет но нямат точно такива

звънни на gsmstudio.eu 0883 356 304

не ги рекламирам, миналата седмица взех 18 про, само че син. имат наличности. дадоха писмена гаранция с касова бележка. калъф и скриин протектор подарък. взех го на място, физически магазин, на симеон и борис.
---

Потребител
Аватар

Мнение от SK » 04 Окт 2026, 22:59

Понеже въпроса си е яко СПАМ, какво ви е мнението за мерцедес с117, или накратко CLA първо поколение. Трябва ми нещо за градско, но все пак и да става да излезеш извън града с него, тоест не търсим хюндай и10, не скъпо за каране и поддръжка и що годе да има някаква интересн форма. Модела е cla200, с мерцедес двигател 2.1д 136кс. Ясно че пряк конкурент от към цена е ф30 320д, но малко ми е дървена. Никога не съм имал мерцедес, то и това не е точно мерцедес но....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: Skoda oStavia

Мнение от barty » 05 Окт 2026, 6:59

SK написа:Понеже въпроса си е яко СПАМ, какво ви е мнението за мерцедес с117, или накратко CLA първо поколение. Трябва ми нещо за градско, но все пак и да става да излезеш извън града с него, тоест не търсим хюндай и10, не скъпо за каране и поддръжка и що годе да има някаква интересн форма. Модела е cla200, с мерцедес двигател 2.1д 136кс. Ясно че пряк конкурент от към цена е ф30 320д, но малко ми е дървена. Никога не съм имал мерцедес, то и това не е точно мерцедес но....

Вътре е тясна, но все пак зависи колко си голям.
Мотора е ОМ651 за който има противоречиви мнения, явно зависи от км и как е поддържан.
:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 05 Окт 2026, 9:21

Това си е А класа. Т.е. не :lol: Мерцедес поне от Ц нагоре.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 05 Окт 2026, 9:37

theraven_nz написа:
ivanski_2 написа:Някой да знае къде ( в София от големите вериги) има наличен айфон 18 про Бордо , проверих няколко айстайл и Технополис/маркет но нямат точно такива

звънни на gsmstudio.eu 0883 356 304

не ги рекламирам, миналата седмица взех 18 про, само че син. имат наличности. дадоха писмена гаранция с касова бележка. калъф и скриин протектор подарък. взех го на място, физически магазин, на симеон и борис.

Мерси, но търся бордо и от голяма верига, че другите нещата са малко под въпрос ако се стигне до гаранция 2-рата година

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата