Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от bai_ILIA » 13 Май 2017, 21:06

никой няма право да се гаври с М-ки :yes: факт е, че и двамата сме за фишчета по 600-700лв, но аз имам златен талон и нямам нарушения 9 години, така че по-скоро не :mhihi:
"Чемодан, вокзал, Москва"

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 13 Май 2017, 21:25

Аз съм имал случай на тунела да спрат колата пред мен (показа му с ръка да отбие вдясно) и тоя да СПРЕ в лявата лента, чак полицая се хвана за главата и се размаха да тръгва
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bai_ILIA » 13 Май 2017, 21:49

спират ме през ден, но нищо интересно. ОБРАЗЦОВ водач със златен талон...Губят ми 30 секунди от времето и чао. Редовно проверяват дали колата е крадена. Даже на Тунела веднъж ми вика дай документите, но не му дадох талона и вика тази кола твоя ли е :shock: В 2 през нощта си е резонен въпрос. Викам да бе и той е що няма ключ на таблото. В джоба е - дай да видя да не си я крал и аз му викам, колега ако я бях крал щях ли да спра да си приказваме и се смее :driving:

(bubsa) написа:А дали ако спреш да изпреварваш в тунела няма да спрът да те спират? :roll:

прав си колега. правех го, че да не ме спират и всеки път без този минаваше номера, но подраних. като съм близо отзад, излизам и мекия. това заради тъмните стъкла. разсипаха ме от проверки и ги намалих на по-малко тъмни само 30% и за мое учудване вършат чудесна рабоа на слънце. Не ми отива и без това на положението да съм с тъмни стъкла, нито съм бизнесмен, нито съм "бандит", просто колата имаше страхотна визия. Хората в БГ са предубедени и има за какво - масово утайки карат с тъмни стъкла и 99% от куките :no: Един полицай даже ми викаше - грехота е такава кола без въмни стъкла, много ясно и мойта е с тъмни стъкла ай бегай нема се праим на интересни 8)
Последна промяна bai_ILIA на 13 Май 2017, 21:56, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Dextuar » 13 Май 2017, 21:54

Хаха, бях гледал за някакви крадци, крадат колата, ама на булеварда изгасва. Слиза единия джамбаз, отива до патрулката и ги моли да го бутнат. Та случаи всякакви :ok:

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

ентусиаст
Аватар

Мнение от bai_ILIA » 13 Май 2017, 21:57

Куките са пичове. Мен са ме спирали през нощта в Пловдив на входа на Карловско шосе и единия вика върви ли и аз е много ясно, нищо че е дизел :mhihi: Дай да видим колко върви - правих му 0-160км/ч без блокажи. Хора са, душа носят, скука по цяла нощ, що да не ги вдигна малко :driving:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 13 Май 2017, 22:01

:mhihi: E що махнА клипа сега :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bai_ILIA » 13 Май 2017, 22:38

madafaka_donkele написа::mhihi: E що махнА клипа сега :mhihi:

ами щото се вижда как някво момче с Е46 М3 го разминават като спрял по баирите на магистралата и това не е толкова лошо колкото факта, че кара със 190-200км/ч при ограничение 140км/ч. Откъде се е взел клипа, кой снимал, кой карал не се знае, но да не го вкараме в беля колегата...

ей тука е адския джигитлък - с Ринг Такси F10 M5 и професионален пилот: https://youtu.be/u5K7O39QN0o Признавам си такъв страх не съм брал никога д.йба и ринга. Бях на задна дясна седалка и не е много забавно като под гъза ти пищят гумите и идва завоя със 180км/ч, а мантинелата е бая далече - 1-1.5м на някои места :ok: Бай немец му викам що отпред Пилот Супер Спорт, а отзад тоя Ханкуук? Ами бързо свършват задните гуми за 50 обиколки има няма 1000 км :driving:

Силно препоръчвам на всеки. 250 ойро за обиколка не е малко, но е нещо, което се помни дълго...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Май 2017, 23:56

Меган РС имал иначе. :mhihi: Но не изглеждаше страшно, на места си кара цивилно дори и не говоря за флаговете там или трафик като има голям. Адски е досадно, че има всякакви трошки на тоя ринг и реално не може да се кара както искаш и можеш.

Айде стига сега де, сложи го, махна го, после пак го върна, после пак го махна, че да не го вкарваш в беля. В никаква беля не може да го вкараш, дори да искаш вече. Минало е прекалено много време, да не говорим пък друг да го вкарва в беля, сякаш в нета не блика от клипове с къде, къде по-фрапиращи неща. Един мой приятел всеки ден ходи на работа с колата си, която е като твоята, ама фейс с чипче(но ДПФ-а си е там)и редовно на ограничение 90 си кара с 250 и си слага клиповете в тубата. Проблем никакъв. Имаше клип и с една патрулка по БТВ даже го пуснаха като я размина с 200+, но никой нищо не може да направи по въпроса.
Ето ти едно сутрешно ходене на работа, ГПС показва към 243 ли беше, но имай предвид, че с тази му камера нещо изостава, тоест със сигурност е минал 250 и отгоре, но ако върне газта(както става тук)то не отчита минаването на съответната скорост. На всичко отгоре не е и много сухо, сутрешно(към 8 часа трябва да е по принцип, че не видях)мартенско(тоест не много топъл асфалт)гумите са на едно лято, Конти спорт 5, сега ще слага ПСС, че дойдоха и просто сваля на цяло тези. :mhihi:
https://www.youtube.com/watch?v=pft3VLPvVFo
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 14 Май 2017, 0:21

Колеги от кога е забранено да изпреварваш в тунел ако си ограничението? Колкото да колегата горе, дано не ми изкочи нищо от тия храсти, че кучета, заици, лисици и други животни е пълно...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: Не и БМВ

Мнение от Hater » 14 Май 2017, 1:58

Top Gun Maverick написа:Меган РС имал иначе. :mhihi: Но не изглеждаше страшно, на места си кара цивилно дори и не говоря за флаговете там или трафик като има голям. Адски е досадно, че има всякакви трошки на тоя ринг и реално не може да се кара както искаш и можеш.

Айде стига сега де, сложи го, махна го, после пак го върна, после пак го махна, че да не го вкарваш в беля. В никаква беля не може да го вкараш, дори да искаш вече. Минало е прекалено много време, да не говорим пък друг да го вкарва в беля, сякаш в нета не блика от клипове с къде, къде по-фрапиращи неща. Един мой приятел всеки ден ходи на работа с колата си, която е като твоята, ама фейс с чипче(но ДПФ-а си е там)и редовно на ограничение 90 си кара с 250 и си слага клиповете в тубата. Проблем никакъв. Имаше клип и с една патрулка по БТВ даже го пуснаха като я размина с 200+, но никой нищо не може да направи по въпроса.
Ето ти едно сутрешно ходене на работа, ГПС показва към 243 ли беше, но имай предвид, че с тази му камера нещо изостава, тоест със сигурност е минал 250 и отгоре, но ако върне газта(както става тук)то не отчита минаването на съответната скорост. На всичко отгоре не е и много сухо, сутрешно(към 8 часа трябва да е по принцип, че не видях)мартенско(тоест не много топъл асфалт)гумите са на едно лято, Конти спорт 5, сега ще слага ПСС, че дойдоха и просто сваля на цяло тези. :mhihi:

Надявам се само, че ако му се случи нещо, детето му няма да е в колата с него(https://www.youtube.com/watch?v=Ve4VfPMR-TU) или просто да не го засичам никога по пътищата, защото не искам да стана невинна жертва на такъв малоумник.
Минавам само, за да хейтя в "Извън темата".

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 14 Май 2017, 2:22

Момчета и момичета, влизаме в ново измерение с рушветите:
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/m ... ia-2023312
Вече няма да е нужно да се носят по 10-20 в документите, направо с дебитната ще цъкат :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e61 530d LCI
Мечтае да кара: X6 M50d

Мнение от banan4i » 14 Май 2017, 2:32

Да не съдя книгата по корицата, ама не ми се струва най-правилния момент за 190км/ч, пътувайки с детето :conf:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Май 2017, 5:25

Не мисля, че ще има някакво отношение към подкупите изобщо. Дори съм малко озадачен как това ще подобри събираемостта също... каква ще е мотивацията на някой, който по принцип не иска да плаща глоби, да си плати на място. Според мен никаква.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Май 2017, 6:11

Hater написа:
Top Gun Maverick написа:Меган РС имал иначе. :mhihi: Но не изглеждаше страшно, на места си кара цивилно дори и не говоря за флаговете там или трафик като има голям. Адски е досадно, че има всякакви трошки на тоя ринг и реално не може да се кара както искаш и можеш.

Надявам се само, че ако му се случи нещо, детето му няма да е в колата с него(https://www.youtube.com/watch?v=Ve4VfPMR-TU) или просто да не го засичам никога по пътищата, защото не искам да стана невинна жертва на такъв малоумник.

Ами редовно СА с него, но той не дава много газ тогава. В този клип няма нещо кой знае какво, хубава видимост, даде на два пъти газ, нито свети на някой или свири(никога не го прави)нито нищо. Съвсем леко се базикнаха с мотора. Виж ако беше на извънградски път и без децата, щеше да е съвсем друга работата. 40-годишен е, отдавна мисли, усеща и кара, не мисли, че е на магия. Бивш моторист е, а откакто слезна от пистаците кара само дизелови БМВ-та, в смисъл хем знае как да пази мотористите, хем знае как да кара тая кола, сраснал се е с нея, колата е мощна, нова, поддържана само с части без компромиси въпреки, че накладките литват на 15 000, има уникално добро чувство за сцепление. Просто едни имат едни страсти, други имат други. Инциденти засега няма, нито някакви фрапиращи случки да застрашава някой, да понякога кара малко повече от разбираемото за страничните наблюдатели, но знае какво прави. Не беше целта да се коментира това и да се чете морал(макар редовно пускащи клипчета хора във форума да се поспряха и заради това)даже показах съвсем друг клип, а че с подобни видеа не може да се навреди на никой. Това дори не бе интересен клип.
Последна промяна Top Gun Maverick на 14 Май 2017, 10:29, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 14 Май 2017, 10:29

Top Gun Maverick написа:
Hater написа:

Ами редовно е СА с него, но той не дава много газ тогава. В този клип няма нещо кой знае какво, хубава видимост, даде на два пъти газ, нито свети на някой или свири(никога не го прави)нито нищо. Съвсем леко се базикнаха с мотора. Виж ако беше на извънградски път и без децата, щеше да е съвсем друга работата. 40-годишен е, отдавна мисли, усеща и кара, не мисли, че е на магия. Просто едни имат едни страсти, други имат други. Инциденти засега няма, нито някакви фрапиращи случки да застрашава някой. Не беше целта да се коментира това, а че с подобни клипове не може да се навреди на никой. Това дори не бе интересен клип.
Ти сега го направи звезда.
Значи, ако мислиш и не свириш и светкаш, може и с 250км/ч+ :yes:
БТВ: Може ли да го питаш какъв радар детектор използва, явно работи доста добре :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата