Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: iOS тема
TNT написа:http://www.mobilebulgaria.com/news/34309/%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%86%D1%8A%D1%84%D1%82%D1%8F%D0%B2%D0%B0
Например в България вече започва официален внос на фабрично обновени смартфони iPhone 5s, които ще се продават на около 30% по-ниска цена от стандартната.
Някой по-запознат
Ето ти пример http://www.technomarket.bg/products/091 ... -rfb-white
За 5s не знам, ама като гледам 5ците как са 30% надолу, неискам да си представям цената на 5s каква ще е. Явно тия 30% не отиват при крайния клиент ми при търговеца

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Има ли програмка, която да записва входящи/изходящи обаждания във .wav или .mp3 файлове?
Питам, защото на предния телефон (android система) имах такава и ги записваше в муз. плеър и можеше по всяко време да си ги преслушваш
Питам, защото на предния телефон (android система) имах такава и ги записваше в муз. плеър и можеше по всяко време да си ги преслушваш

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Знам, че са платени, но предполагам става въпрос за 1-2 евро. /и да е повече, важното е да работи, че ще ме е яд да си дам парите за шитни, а приложението е специфично/. Трябва ми такава, която просто записва файловете в отделна папка и по всяко време можеш да влезеш да си ги преслушаш.
Най-вече за входящите става въпрос и да си върши работата. Пробвах една две ама греда..

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
doomy525 написа:Знам, че са платени, но предполагам става въпрос за 1-2 евро. /и да е повече, важното е да работи, че ще ме е яд да си дам парите за шитни, а приложението е специфично/. Трябва ми такава, която просто записва файловете в отделна папка и по всяко време можеш да влезеш да си ги преслушаш.Най-вече за входящите става въпрос и да си върши работата. Пробвах една две ама греда..
Няма лесно и безплатно приложение, те дори тия платените са куца работа и записват на външни сървъри през интернет. Едно време нокиата ми само цъках един бутон и записваше разговора в папката, ама в САЩ е незаконно да записваш без разрешение и нарочно са го ограничили и няма функционалност в iphone.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз преди ползвах някаква "call recorder" от Сидия и е перфектна програмата. Има звук при начало на записа, но може и да се изключва. Записва бързо, директно на телефона. Ако го джейлна някога пак ще е заради нея, защото да имаш записани разговори си е безкрайно полезно понякога.
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
CallRecoder-а си работи перфвктно от сидия след последния ъпдейт записва и от Skype и Viber.
Винаги съм чувал за тоя джейлбрейк ама какво точно представлява? И един път направиш ли го няма връщане така ли?
Това ли е единственият начин да се сдобиеш с качествена програма за запис на разговори?
Гледах в нета, че ако не е джейлбрейкнат няма начин да инсталираш сидия? Какво се ще се изгуби ако се джейлбрейкне освен ъпдейтите?
Другото, което ме възмущава е едно нещо предлагано от операторите и е напълно против всякакви морални принципи - услугата за скриване на номер
попитах ги преди доста време "Има ли начин да се разбере някой, който ми е звънял и не съм вдигнал ама няма номер и пише privacy number или no caller id"; " не няма. нас ни интересуват само изходящите обаждания, за да се следи трафика направен от телефона"
ми то по тая логика активираш си я тази услуга /преди време ставаше с #31# ама сега е услуга и трябва специално активиране, което става от оператор/ и звъниш на който си искаш и никога няма да разбере кой му се е обадил
каква е логиката и защо го допускат това нещо?

Гледах в нета, че ако не е джейлбрейкнат няма начин да инсталираш сидия? Какво се ще се изгуби ако се джейлбрейкне освен ъпдейтите?
Другото, което ме възмущава е едно нещо предлагано от операторите и е напълно против всякакви морални принципи - услугата за скриване на номер

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
преди време бях гледал един филм (мисля, че с Mark Wahlberg), където натисна и задържа иконката за телефона/разговорите и започна да записва разговора - викам баси ето как било, и тва са го измислили, ама греда. 

- TNT
- младши ентусиаст
-
В 5-6 клас беше вървежно да звъним така със скрит номер на даскалките в час
Иначе има смисъл. При мен примерно в една дискотечка са ми записали номера, като съм правил резервация... и изядох баси тормоза после със СМС-и за промоции от поне 40-50 различни номера. Един ден обаче ми писна и си играх 20-25мин. да ги блок-вам. Сега 1-2 пъти месечно се случва от някой нов да ми пратят 

Аз на скрити номера не вдигам. Направо побеснявам като ми звъннат и за това по-добре е да не вдигам
Е случва се да не вдигна на някой полицай или банка, но какво от това - и без това няма да ме търсят за хубаво.
Колкото до джейлбрейка - не губиш абсолютно нищо. Според мен само печелиш повече свобода, с която ако не прекаляваш ще си много доволен. Може да си ъпдейтнеш когато поискаш, само трябва да внимаваш да е излязъл следващия джейл, че иначе ще ти се стори, че се връщаш назад вместо да вървиш напред с ъпдейтите. Освен това има разлика от руутването при андроид - там риска си е голям, тук всичко е канализирано, с програма и става общо взето за секунди. Почти няма какво да се обърка. Най-голямата разлика спрямо андроид е че дори нелегалните приложения може да са платени - още не мога да го проумея това
ps и аз инсталирах тази програмка callrecorder и съм много доволен. Записва с бутон по време на разговор или автоматично - може да запишеш тел. или нещо важно само с едно докосване

Колкото до джейлбрейка - не губиш абсолютно нищо. Според мен само печелиш повече свобода, с която ако не прекаляваш ще си много доволен. Може да си ъпдейтнеш когато поискаш, само трябва да внимаваш да е излязъл следващия джейл, че иначе ще ти се стори, че се връщаш назад вместо да вървиш напред с ъпдейтите. Освен това има разлика от руутването при андроид - там риска си е голям, тук всичко е канализирано, с програма и става общо взето за секунди. Почти няма какво да се обърка. Най-голямата разлика спрямо андроид е че дори нелегалните приложения може да са платени - още не мога да го проумея това

ps и аз инсталирах тази програмка callrecorder и съм много доволен. Записва с бутон по време на разговор или автоматично - може да запишеш тел. или нещо важно само с едно докосване
На 8.1.3 не може да се свалят торенти..до 8.1.2 приложението от iemulator работи..някой да знае друг вариант?