Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Toя ужас трябва да спре! С колко ли е карала шматката... 

- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
Да... Поредната повярвала си "шоферка" куха лейка. При положение, че точно там бе пълно с хора, полиция, наспирали по булеварда коли, какво въобще си е мислила тая хвърчейки между лентите с "жиба". Съвсем изгуби връзка с реалността този народ.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Май не е карала много бързо, по радиото говориха за 70км/ч, което пак е над разрешеното, но по-скоро е спала или си е бъркала някъде или е говорила по телефона..
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
там е 3 ленти все едно си на бул. България в София, но е 50.
"По първоначални данни полицаят е подал сигнал на друг автомобил да спре, като движещият се зад него джип не е успял да намали своевременно скоростта, отклонил се е, за да избегне катастрофа, но блъска и убива на място полицейския служител."
знаем как понякога полицаите скачат пред кола да спрат някой. не знам дали е било така на 100%, но явно този който са искали да спират нацепил спирачките и каката е щяла да го лепне щото кара бързо без дистанция. другото е ясно...
мен така са ме пробвали магистрална да спирам в лява лента ама няма как да стане тая работа: https://youtu.be/ZyP4MdnenYI
звъннах на 112 и викам абе тука едни полицаи ме карат да спирам в лява лента на магистрала и...не спрях
лелята вика господине, 112 е ако е застрашен човешки живот не щото вие не спирате на полицията
моят живот е застрашен госпожо понеже АЗ НЯМА ДА СПРА В ЛЯВА ЛЕНТА НА МАГИСТРАЛА. и така - по-добре джигит, отколкото размазан от заспал турски ТИР...
"По първоначални данни полицаят е подал сигнал на друг автомобил да спре, като движещият се зад него джип не е успял да намали своевременно скоростта, отклонил се е, за да избегне катастрофа, но блъска и убива на място полицейския служител."
знаем как понякога полицаите скачат пред кола да спрат някой. не знам дали е било така на 100%, но явно този който са искали да спират нацепил спирачките и каката е щяла да го лепне щото кара бързо без дистанция. другото е ясно...
мен така са ме пробвали магистрална да спирам в лява лента ама няма как да стане тая работа: https://youtu.be/ZyP4MdnenYI
звъннах на 112 и викам абе тука едни полицаи ме карат да спирам в лява лента на магистрала и...не спрях

"Чемодан, вокзал, Москва"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Щом не са докладвали и не им се е занимавало, значи си ок. Иначе спокойно може да останеш без книжка защото ще го водят просто не спиране на стоп палка, а това за лявата лента, просто ще ти кажат, че е трябвало да се изнесеш бавно надясно или като си намалил, или като леко ги подминеш и дори да си по-напред, просто или униформения ще дойде, или ще ти метне ти да дадеш задна леко. Все щеше да е в тяхна полза, че е можело да намалиш и да се престроиш, абе каквото се сетиш там.
Още повече, че той ясно ти посочва къде да спреш вдясно и е заел дясната пътна лента, тоест ти осигурява зона. Но във всеки случай, книжката на трупчета. Обаче те са искали друго и не им е било за цел да пишат акт, а в твоя случай, докладни и куп неща.

Последна промяна Top Gun Maverick на 13 Май 2017, 20:14, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Е в крайна сметка абсолютно нищо не стана или ?bai_ILIA написа:там е 3 ленти все едно си на бул. България в София, но е 50.
звъннах на 112 и викам абе тука едни полицаи ме карат да спирам в лява лента на магистрала и...не спряхлелята вика господине, 112 е ако е застрашен човешки живот не щото вие не спирате на полицията
моят живот е застрашен госпожо понеже АЗ НЯМА ДА СПРА В ЛЯВА ЛЕНТА НА МАГИСТРАЛА. и така - по-добре джигит, отколкото размазан от заспал турски ТИР...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
не, няма проблеми. имат 24ч да те намерят ако имат претенци. с този клип, едва ли ще искаха много да се заяждат понеже е супер незаконно. там са ме спирали 20 пъти в аварийната лента и всеки път като кажа е сега тука в тази аварийна лента да умираме за глупости ли, законно ли е, защо трябва да си рискуваме живота и т.н. - взимай си документите и тръгвай
всички знаем, че е супер незаконно...
@dextuar - кво да стане, те ме спират сума ти пъти и ме познават. следващия път ме спря същия колега и му се карах даже. супер опасно е в аварийна лента на магистрала - това го има само в БГ...
https://youtu.be/g4QjkrpWNBU
Е46 я знаеха в тъмното даже - яка стойка имаше
всеки път ме карат да им казвам мачове да залагат 

@dextuar - кво да стане, те ме спират сума ти пъти и ме познават. следващия път ме спря същия колега и му се карах даже. супер опасно е в аварийна лента на магистрала - това го има само в БГ...

Последна промяна bai_ILIA на 13 Май 2017, 20:20, променена общо 1 път
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
бтв това сериозно пише ли го някъде къде има/няма право да те спира КАТ, че не помня такъв въпрос от листовкитеbai_ILIA написа:не, няма проблеми. имат 24ч да те намерят ако имат претенци. с този клип, едва ли ще искаха много да се заяждат понеже е супер незаконно. там са ме спирали 20 пъти в аварийната лента и всеки път като кажа е сега тука в тази аварийна лента да умираме за глупости ли, законно ли е, защо трябва да си рискуваме живота и т.н. - взимай си документите и тръгвайвсички знаем, че е супер незаконно...
@dextuar - кво да стане, те ме спират сума ти пъти и ме познават. следващия път ме спря същия колега и му се карах даже. супер опасно е в аварийна лента на магистрала - това го има само в БГ.

- bai_ILIA
- ентусиаст
-
както и да е. давах пример, че понякога спиранията им са меко казано рисковани
човека оставя две деца сирачета, майната им на аварийните ленти. мен ще ме спрат там още 50 пъти и аз всеки път ще се заяждам за това!

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И пак за Пловдив
http://www.plovdivnews.bg/obshtestvo/it ... t-na-patya

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
А дали ако спреш да изпреварваш в тунела няма да спрът да те спират? 

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
bai_ILIA написа:...знаем как понякога полицаите скачат пред кола да спрат някой...
Тц, не изкачат, просто вие си карате, като луди и ви се струва, че изскачат. Предполагам и овцата ще се опита да изкара полицая виновен. Иначе евала, канала ти кърти мивки, лепи плочки, гоУем карач си, Ф1 пилотите могат само да ти завиждат за всичките изпълнения от клиповете

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Бай Илия ми е идол на мен :bow: Винаги ме е кефило как само създателя на клипа излиза виновен, все едно този с М-ката караше в ограничението...