Криминална тема
Модератор: Общи модератори
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Re: Криминална тема
Ами аз нося в кемпера доста сериозни ножове и съм влизал в Гърция не знам си колко пъти
Ама може би то си ми е къща и не важи. Ба ли маа му. 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Всъщност “гръцките” охранители са българи с гръцко гражданство.Top Gun Maverick написа:Въобще не е малоумно, не знам къде го четох това за ножа, ама е идеално. Тука всякакви наркомани носят ножове все едно всяка секунда ще колят някой.
Ще видим ще лежи ли някой, че и там уж няма отърване, ама с упорства и връзки се стига до по-ниска присъда и доизлежаване в БГ затвор. Е, ако умре тоя вярно ще е голямо дървото.
То имало и някакъв незаконен пищов, който обаче не бил използван. Но пак ще влезе като плюсче. Гръцките двама охранители още се издирват.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Да де, пропуснах това да кажа пък си го казаха хората.
Пуснали ги от ареста тримата задържани, ще се види тя.
Това с ножа в "къщата" май наистина ще си е като с пълномощното.
Гърците имат готини закони, не може да носиш дрога(в смисъл сурово наказват)и не може да пушиш в кола с дете. Ей, това си е топ закона, наистина голямо браво!

Пуснали ги от ареста тримата задържани, ще се види тя.
Това с ножа в "къщата" май наистина ще си е като с пълномощното.

Гърците имат готини закони, не може да носиш дрога(в смисъл сурово наказват)и не може да пушиш в кола с дете. Ей, това си е топ закона, наистина голямо браво!
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Еее, аз пък не вярвам кемпер в Гърция да е влязъл без ножове, то аз и вилици имам в кемпера, и харпун, че и чук нося. Един приятел носи и лопата. Как сме отървали затвора досега 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Антъни, нож беше разрешено бре. Ма такъв, кухненски, малък. Имаше до колко см острие може.
Хм,хм...
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Никакво не може. Сега, в кемпер или вкъщи е съвсем друго. В колата и в джоба не става, заключват те. Ако е някое швейцарско ножче, надали ще се заяждат, но ти за да стигнеш до такава проверка въобще, трябва да има причина и тогава става кофти. Никой няма да те спре на улицата и да ти бърка по джобовете, това не е нашия ушев.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Top Gun Maverick написа: не може да пушиш в кола с дете. Ей, това си е топ закона, наистина голямо браво!
Топ закон е този. Онзи за теглича също го уважавам, тука секви селски идиоти карат с некви стърчащи отзад самоделни железа заварявани на пияно с електрожена на двора и никой не им казва нищо, тва ако стане ситуация и случайно го бутнеш с 15км/ч отзад, вместо две спукани брони ще имаш да правиш три радиатора, кулери, фреони, антифризи, масла...
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Криминална тема
Това за теглича не съм видял някой да го спазва, честно казано. Всеки ръждив пикап е със стърчащ теглич отзад. Ама и гърците не те спират без да си извършил нарушение, тъй че трудно се хващат такива. За червен светофар глобата е ужасна, може и 2000 евро да стигне, свалят ти номерата за няколко месеца също, ама гледам доста гърци си минават на червено, при това на оживени места. Контролът е по-слаб от този у нас, няма работещи камери за скорост, светофарни камери пък да не говорим и пак имат пъти по-малко катастрофи и смъртни случаи от нас. Нямам идея на какво се дължи, щото мигачи не дават, никога няма да те пуснат ако чакаш да се включиш отнякъде и т.н. Може би причината е, че коли над 90 к.с. почти няма 

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
За тегличите проблемът не беше ли само ако нямаш нужната правоспособност?
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Това, с неработещите камери за скорост, вярно ли е? Не ми звучи сериозно. Какво има в кутиите по пътищата?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Камери с лента, ама ленти няма от много години.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Да се върнем на темата, това вече е за морската май.
Вълкът го оставят за постоянно в ареста. Брейиии, чак не проумявам как не успя да избяга като други от схемата или като Цветан Василев, който окраде в пъти, пъти, пъти повече. А този заради някакви бъхливи 150млн...дърво.
Дали накрая пък няма прасенцето да изяде вълка и ТНТ да не познае или наистина няма такава приказка на света?

Вълкът го оставят за постоянно в ареста. Брейиии, чак не проумявам как не успя да избяга като други от схемата или като Цветан Василев, който окраде в пъти, пъти, пъти повече. А този заради някакви бъхливи 150млн...дърво.
Дали накрая пък няма прасенцето да изяде вълка и ТНТ да не познае или наистина няма такава приказка на света?

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Тука някой беше написал, че в Гърция било по-зле отколкото в България
Кое е същото, че и по-зле в Гърция:

Кое е същото, че и по-зле в Гърция:
Простреляният в Гърция, убиец на полицай в центъра на София заради забележка за клаксон, има множество тежки въоръжени грабежи и е лежал само няколко месеца в България. С подобни досиета са у други участвали в побоя
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Вчера слушах някакъв живеещ в Гърция по радиото на развален български обясняваше как недоумявал защо има хора с толкова висящи дела и т.н. в този ред на мисли и как такива минимум трябвало да имат забрана да напускат страната. Човекът беше някакъв в Гърция, не чух какъв, но обясняваше за казуса. Сега ще видим там дали ще ги обуят като толкова лесно го правят на теория.
Още двама се издирват, Българи. Смята се, че те да стреляли. Кой ги знае, може вече да са я в Турция, я в България.
Още двама се издирват, Българи. Смята се, че те да стреляли. Кой ги знае, може вече да са я в Турция, я в България.