Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Киномания

Мнение от acho.rs » 08 Мар 2015, 21:02

Както казах и по-назад, справили са се прекрасно със задачата. Това е.

- справили са се прекрасно с- режисурата, кастинга, ефектите (доколкото ги има), озвучаването, саундтрака... Натам - почти нищо не е изяснено напълно, включително основното във филма - защо и как подявилите всичко тъне в пепел и как така немогат да се справят с това . След това , точно когато очакваш развръзка и Кристофър Нолан да се разгърне , получаваш най-застреляния завършек , евър . Да, може би на любители на мистерията (филми в които нищо няма логика, и това уж е страхотно) са се изкефили, но ... един Генезис, макар и не по-малко измислен , беше в пъти по-добър .
Дразни - прехвалването на филма, трейлъра който загатва коренно различен филм и тн ... поне на оскарите справедливо го пратиха в 3та глуха с единствената награда, която донякъде заслужаваше .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 09 Мар 2015, 2:07

И все пак филма не е изграден изцяло върху догадки - http://youtu.be/6c_CW3Iv6j4 На всички ни е ясно докъде се простират възможностите на съвременната наука и никой от екипа не твърди, че ако влезнеш в черна дупка няма да станеш на спагети... Затова във филма се споменава, че точно тази дупка може би е изкуствено създадена от хората в бъдещето. Поправете ме, ако греша (мина доста време откакто го гледах).
На мен лично ми хареса и не намирам неизяснени неща! Наблюдавам, че тези, на които не им харесва, са или малоумни, или са се настроили за лесно смилаем, динамичен филм. Много хора също са очаквали подобие на Генезис... сори, нямат нищо общо!

Лична оценка 7,5/10

п.с. Преди време се говореше, че черните дупки едва ли не ще погълнат цялата вселена :mhihi: сега излиза, че всяка галактика си има една, без която не може :paranoid: Ще видим след време какво ще се окаже :D

Потребител
Аватар
Кара: E39
Мечтае да кара: м-ка

Мнение от DAF » 09 Мар 2015, 5:32

ryan83 написа:
Bogat-Beden написа:Banshee -лудият сериал, голяма зарибявка, горещо препоръчвам

Изображение

В момента го гледам и съм накрая вече..много добър :yes:

Пичове, да знаете, че след надписите има пак част от филма. Така, че гледайте и след надписите. :mhihi: Иначе току що изгледах първият сезон. Сериалът си заслужава. :yes:
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d sedan '04
Мечтае да кара: e46 CSL

Мнение от hotride » 09 Мар 2015, 17:32

DAF написа:
ryan83 написа:

Изображение

Пичове, да знаете, че след надписите има пак част от филма. Така, че гледайте и след надписите. :mhihi: Иначе току що изгледах първият сезон. Сериалът си заслужава. :yes:

Отдавна не бях гледал филм, който да ми хареса толко много. Сега догледах 2ри сезон и направо тия 5-6 сериала дето ги следя може би няма да ги гледам повече никога, ебати бозите са сравнени с Банши. Добре, че чат пат отварям тук и го видях, че го препоръчвате... :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mit-kong » 09 Мар 2015, 17:56

Гледах вчера последния Хобит, че най-накрая излезна с хубаво качество и мога да кажа, че очаквах повече. Определено не е лош, но има много грешки и недоразумения. И като цяло мога да преразкажа филма в 4-5 изречения. :conf:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 09 Мар 2015, 22:40

hotride написа:
DAF написа:
ryan83 написа:

Изображение

Отдавна не бях гледал филм, който да ми хареса толко много. Сега догледах 2ри сезон и направо тия 5-6 сериала дето ги следя може би няма да ги гледам повече никога, ебати бозите са сравнени с Банши. Добре, че чат пат отварям тук и го видях, че го препоръчвате... :bchug:

Кажете няколко изречения повече за сериала - за какво става на въпрос :roll:

alX3m написа:И все пак филма не е изграден изцяло върху догадки - http://youtu.be/6c_CW3Iv6j4 На всички ни е ясно докъде се простират възможностите на съвременната наука и никой от екипа не твърди, че ако влезнеш в черна дупка няма да станеш на спагети... Затова във филма се споменава, че точно тази дупка може би е изкуствено създадена от хората в бъдещето. Поправете ме, ако греша (мина доста време откакто го гледах).
На мен лично ми хареса и не намирам неизяснени неща! Наблюдавам, че тези, на които не им харесва, са или малоумни, или са се настроили за лесно смилаем, динамичен филм. Много хора също са очаквали подобие на Генезис... сори, нямат нищо общо!

Лична оценка 7,5/10

п.с. Преди време се говореше, че черните дупки едва ли не ще погълнат цялата вселена :mhihi: сега излиза, че всяка галактика си има една, без която не може :paranoid: Ще видим след време какво ще се окаже :D

Когато чакаш филм на Ридли Скот или Нолан , се пренавиваш малко или много . За това е и хейта срещу Прометей , който си беше супер добър филм, но просто не беше това което се чакаше от създателя на Пришълеца . Нолан направи от трагикомичните филми за Батман , един от най-сериозните екшън-трилъри евър. . . и за тва мненията за Интерстелар са толкова поляризирани .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 11 Мар 2015, 12:10

Сериала Банши е лудница наистина !!!
Изгледах първия сезон за ден и половина и наистина е готин.
Малко побоищата ми идват в повече и тоя с кви здрави зъби и кости е нямам думи.
А тая амишката Ребека я сънувам, уникална е !

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 11 Мар 2015, 12:12

DAF написа:
ryan83 написа:

Изображение

ся ще трябва 5 епизода да ги гледам от след надписа :lol:
благодаря, че каза. :yes:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d sedan '04
Мечтае да кара: e46 CSL

Мнение от hotride » 12 Мар 2015, 8:32

Наистина боищата са уникални, яко обръщат внимание на детайлите... Хууд колко бой изяде, тоя би трябвало да няма здрава костица по него от толко бой. Вчера четох че ще има и 4ти сезон от 8 епизода, така че ще го погледаме още малко :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Мар 2015, 10:00

Всички някакси пропускате и (според мен) основният момент в сериала "Банши" , а той е че има изобилие от гола женска гръд, което го качва доста стъпала над други Тв. сериали :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Мар 2015, 13:22

Е.Димитров написа:Всички някакси пропускате и (според мен) основният момент в сериала "Банши" , а той е че има изобилие от гола женска гръд, което го качва доста стъпала над други Тв. сериали :mhihi:

To само от това да имаше изобилие,що кръв се пролива :help:

@аcho.rs -Трудно е да се сравни сериалчето с друг,но със сигурност ще ти допадне,стигат ти първите 10-15 минути да смотриш на 1ва серия и си закачен

Брутален и натуралистичен като Спартак (аз още не мога да преживея силната лицева прилика на главния герой със Иван и Андрей) :lol:

Изображение vs Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 14 Мар 2015, 12:41

enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 15 Мар 2015, 21:39

Bogat-Beden написа:
Е.Димитров написа:Всички някакси пропускате и (според мен) основният момент в сериала "Банши" , а той е че има изобилие от гола женска гръд, което го качва доста стъпала над други Тв. сериали :mhihi:

To само от това да имаше изобилие,що кръв се пролива :help:

@аcho.rs -Трудно е да се сравни сериалчето с друг,но със сигурност ще ти допадне,стигат ти първите 10-15 минути да смотриш на 1ва серия и си закачен

Брутален и натуралистичен като Спартак (аз още не мога да преживея силната лицева прилика на главния герой със Иван и Андрей) :lol:

Изображение vs Изображение

:yes:
Като свърша 2рия сезон на Черни Платна , ще погледна това . . . А сами я Black Sails е УНИКАЛЕН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 16 Мар 2015, 23:44

Изгледах целия Banshee и го препоръчвам на всички !
Незнам дали ще излиза 4-ти сезон и кога да го очаквам, но наистина сериала е много добър :clap:

Предложете други такива, изгледал съм Prison Break почти за седмица без спиране и него го препоръчвам на всяка цена да се гледа !

Чакам предложения за подобни сериали :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 17 Мар 2015, 11:21

BaDxBoY написа:Изгледах целия Banshee и го препоръчвам на всички !
Незнам дали ще излиза 4-ти сезон и кога да го очаквам, но наистина сериала е много добър :clap:

Предложете други такива, изгледал съм Prison Break почти за седмица без спиране и него го препоръчвам на всяка цена да се гледа !

Чакам предложения за подобни сериали :help:

Дръпни си "Elementary" (На български има и с дублаж на първи сезон и според мен много качествено и се подвизава под името "Елементарно Уотсън").
Изключително забавен и приятен филм/сериал, главният герой е гении от рода на Д-р Хаус , но не толкова циничен, с изключително дедуктивни качества, партнира му Луси Лиу в ролята на доктор Уотсън.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата