СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от BMW_POWER » 30 Юли 2026, 20:58

Jordana написа:
Мене ме е страх от височини и катереното със самолета ми е най-неприятната част :mhihi:
Нямате ли хапче против страх , отдавна се ползват в авиацията . Още твоите колеги Fallschirmjäger са имали Stuka-Tabletten против страх , или первитин както е по популярно :mhihi:

Енигмата ми е показвал, какво взима против страх, ама ще му го оставя на него да ти покаже :mhihi: Обикновенно го дават по 50ml (хапчетата де), ама той си има кранче като за наливна бира пред него :mhihi:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 30 Юли 2026, 21:23

Сигурно биволското мляко имаш предвид ? :dunno:

Абе хапчета… аз по случайност съм се озовал там. Отивам с дипломата за разузнаване и наивно си мисля, че ще ме пратят в Швайц - пък те ме натовариха на някаква скрап и ме метнаха от високо :help:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 30 Юли 2026, 21:47

enigma написа:Сигурно биволското мляко имаш предвид ? :dunno:

О, да :yes: Биволското мляко го предлагат наред при нас. Даже успях да науча жената и тя да си взима. Идва сервитьорката и предлага мляко от Шотландия, от Финландия, от Холандия, а жената вика "Аз не пия!" :shock: "Пиеш"- викам, тя "Не"! Ама след кратка обработка пропи, та даже и допълнително си поръчва :bchug:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Предишна

Назад към Извън Темата