Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: iOS тема
Само на 5s ли го има този бъг ?
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
за кой бъг говориш? моят постоянно е на вибрация и като звъни трябва да не вибрира за да вдигна, сигурно е това, но моята версия все още е 8.1
Какъв бъг?
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Има го и на 4S.
Става дума за забавянето след плъзването за отговор и началото на разговора.
Става дума за забавянето след плъзването за отговор и началото на разговора.

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Колеги - от скоро на 4s-ката viber-а е много зле . Бави , не мога да прочета съобщението , "изхвърля" ме.
Един приятел с 5 се оплака от абсолютно същите проблеми . Иначе телефоните си работят съвсем нормално с всички други програми.
Интересно ,че на жената 6-цата няма такъв проблем.
Един приятел с 5 се оплака от абсолютно същите проблеми . Иначе телефоните си работят съвсем нормално с всички други програми.
Интересно ,че на жената 6-цата няма такъв проблем.
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
На мен messanger-a ми го направи същия номер преди 10 дена някъде. Инсталирах го наново и се оправи. Пробвай по този начин

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
doomy525 написа:На мен messanger-a ми го направи същия номер преди 10 дена някъде. Инсталирах го наново и се оправи. Пробвай по този начин

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Viber-a е най-бъгавото приложение изобщо. На мен ми е правил проблеми на iPhone-а, на андроида и на компютъра. В повечето случаи решението е ъпдейт. За преинсталирането - след като я изтриеш, рестартирай телефона. Тогава пак инсталирай.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И аз общо взето. Но както 1-2 месеца си бачка без проблем, после за 1 седмица е направо неизползваем 

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Здравейте, колеги.
От вчера зарязах HTC-то и минах на iphone 6, първите ми впечатления са много добри в полза на iphone
Мъчи ме, обаче, един проблем и от 1 час откачам вече:
Синхронизирах си от HTC-то контактите на gmail acc-то и после си го setup-нах на iphone, появиха си се, НО когато ми звънят не ми излисва caller-a, а само неговия номер.
Контакта го има, пробвах да му вкарам номера в различен формат(с тирета, с +359) и т.н., но това не оправя проблема.
Когато натисна на "info" иконката в recent и от там ръчно го добавя се оправя, но в контакт листата вече имам 2 човека с едно и също име + един и същ телефон
Освен това, като от contacts набера някого, той после в recent си седи само номера.
Предполагам, че е някаква дребна тъпотия, но имате ли идея как се оправя? Не ми се преправят ръчно 300+ контакта
От вчера зарязах HTC-то и минах на iphone 6, първите ми впечатления са много добри в полза на iphone

Мъчи ме, обаче, един проблем и от 1 час откачам вече:
Синхронизирах си от HTC-то контактите на gmail acc-то и после си го setup-нах на iphone, появиха си се, НО когато ми звънят не ми излисва caller-a, а само неговия номер.
Контакта го има, пробвах да му вкарам номера в различен формат(с тирета, с +359) и т.н., но това не оправя проблема.
Когато натисна на "info" иконката в recent и от там ръчно го добавя се оправя, но в контакт листата вече имам 2 човека с едно и също име + един и същ телефон

Предполагам, че е някаква дребна тъпотия, но имате ли идея как се оправя? Не ми се преправят ръчно 300+ контакта

аз когато минавах от служебния андриод към айфон 6 и аз синхронизирах с гугъл акаунт, обаче забележки нямах
сигурно в хтц-то ти полето с името на контакта не е е същия формат/позиция
сигурно в хтц-то ти полето с името на контакта не е е същия формат/позиция
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
предполагам нещо в настройките - да използва само google акаунта или нещо подобно. Не съм имал подобни проблеми при преминаването, а използвам само гугъгл акаунт и в момента
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Xaoc написа:сигурно в хтц-то ти полето с името на контакта не е е същия формат/позиция
Ами нали идеята на google acc-to е да уеднакви данните. Съответно да си трансформира слотовете/форматите през някакъв стандарт подобен на xml, от където вече различните платформи да четат.
Прави ми впечатление, че когато добавя ръчно телефон през iphone-a после в gmail контактите излиза в "други резултати", а сегашните ми контакти са в "лични резултати". По-скоро съм склонен да мисля, че някак си HTC-то ги import-ва в друга група(лични резултати), до която iPhone-a няма достъп и аз или трябва да му дам достъп по някакъв начин или да ги export-на от лични резултати в други резултати. Излизам да върша дела, като се прибера ще чета.
Дали мисля в правилна посока?
Изглежда, че май ще се наложи да си оставя телефона за няколко седмици и да ми го подменят с нов..
появи се пукане в часта на дисплея точно където е бутона за намаляване на звука..не го прави постоянно и не мога да разбера какво го предизвиква, но знам само, че не е нормално. Как да подходя, че да ми одобрят гаранцията и да го подменят? В петък се бях наканил да ида до глобул, но малко преди да влеза в магазина реших да проверя дали пука отново и естествено по закона на мърфи нямаше и следа от него
и прецених, че ако влеза и кажа, че има нещо, което не е както трябва и съответно не се прояви, ще гледат малко по-скептично на мен и ще има разправии, които искам да избегна. Отделно, че като "тръскам" телефона нагоре-надолу/напред-назад се чува едно цъкане точно от там, където се чува и пукането на дисплея. Не е изтърван, няма и следи от употреба даже, но искам да попитам като го оставя и евентуално го заменят с нов какво става със снимките, песните, контактите и т.н. от телефона ми? За пръв път имам айфон и се извинявам, че питам такива глупави въпроси 
появи се пукане в часта на дисплея точно където е бутона за намаляване на звука..не го прави постоянно и не мога да разбера какво го предизвиква, но знам само, че не е нормално. Как да подходя, че да ми одобрят гаранцията и да го подменят? В петък се бях наканил да ида до глобул, но малко преди да влеза в магазина реших да проверя дали пука отново и естествено по закона на мърфи нямаше и следа от него