Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Re: Киномания

Мнение от ивчо » 21 Фев 2015, 0:42

Изображение

Мииииии :no:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 21 Фев 2015, 0:52

B U L L I написа:нещо доста нестандартно,далеч от американското кино,
бразилски е и единственото което не ми допадна бе да ми джомолят на бразил :mhihi:
поучителна история
Заснемане.PNG

:clap: :clap: :clap: много ама наистина много як филм! Готино е отвреме на време човек да разпуска от шитнята, която се лее от киноекраните в последно време :banghead:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 22 Фев 2015, 12:27

Изображение

И докато тийновете се бутаха за нюансите, ние избрахме премиерата на Reach Your Limits и определено си заслужаваше всяка минута. Препоръчвам на всички любители на планинарството и екстремното. Дори и само защото е нова българска продукция.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 23 Фев 2015, 18:20

ивчо написа:Изображение

Ивчо, кое не му хареса на филма? Много истина има в него, според мен чичо Клинт се е справил много добре с представянето на войната през погледа на войник участващ в нея
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 23 Фев 2015, 20:07

Don_Diego написа:
ивчо написа:Изображение

Ивчо, кое не му хареса на филма? Много истина има в него, според мен чичо Клинт се е справил много добре с представянето на войната през погледа на войник участващ в нея

Аз съм доволен от филма. Надолу ще опиша какво повече можеше да пипнат от съжета.

Да добавя и аз за снайпера! Аз съм доволен, но самото сюжетиране ми беше малко странно и набързо претупано. Как от каубой стана военен! Как веднага го пратиха на мисии. След това времето между мисиите не беше много добре провлачено, защото реално 4-те мисии са били от 2003 до 2012, а промяна почти не се усети. Сцената с брат му в началото беше силна з това как го е защитил в училище, а след това при смъртта му момента не беше много силен. Историят обаче ми хареса. Актьорскта игра също. Накрая като разбрах, че е умрял по толкова дебилен начин и някой недооценен ветеран го е убил ми стана ужасно гадно, защото и не знех че е по действителен случай.
Последна промяна speeder88 на 23 Фев 2015, 22:06, променена общо 1 път
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 23 Фев 2015, 21:33

Малко да понапиша :

Ебати якото филмче - съсипах се от смях . Дори май преживях уродливия образ на Гру с крака като пинсети и нос кат пергел - сериозно , кой го нарисува тоя :kuku:
Изображение

За разлика от това :
Изображение

тоя филм е болезнено тъп, дори за екшън на Жан Клод от 80те :banghead: Накратко - има един образ - Джооооон Уик ! Всек изрича името на 50 годишния кокал със страх и той без да се церемони тръгва на война със най-големия мафиот, защото .... са му отркаднали стария мустанг и са му убили кученцето, което било спомен от жена му. Следствие на това той избива около 200 човека, а може би повече . Изобщо не ме интересува че пускам спойлер, тоя шитак не заслужава грам внимание :no: :no: :no:

А това ме изненада приятно :
Изображение

На фона на тоталните оксиморони в първите 2 части, тук доста са се постарали да има логично развитие ... само че лакомията си е лакомия. Филма свършва точно по средата и уж трябва да се чака 1 година , да се види края ... малко странно за филм час и половина . Лична оценка 6,5/10 ... и все пак доста добре като за фантастичен филм .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 23 Фев 2015, 21:35

Изображение
Този филм за пореден път доказва, че на рейтинга в imdb не може да се вярва!
8,1 от 10 с гласове на 155 000 човека, за филм в който нищо не се случва. :shock:
Просто съм потресен. :no:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 23 Фев 2015, 21:40

speeder88 написа:....

Е може ли да сте такива егоисти и малко поне да не се сетите, че това като е тема за филми , не означава че всички са гледали този за когото коментирате. Аз сега го чаках тоя филм с нетърпение и докато ви чета мненията ми се уби тръпката. Визирам теб и още един форумец по нагоре. Малко се съобразявайте. Поне един (спойлер) да бяхте си сложили пред мнението, аман! :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 23 Фев 2015, 22:05

Fixxxer написа:

Е може ли да сте такива егоисти и малко поне да не се сетите, че това като е тема за филми , не означава че всички са гледали този за когото коментирате. Аз сега го чаках тоя филм с нетърпение и докато ви чета мненията ми се уби тръпката. Визирам теб и още един форумец по нагоре. Малко се съобразявайте. Поне един (спойлер) да бяхте си сложили пред мнението, аман! :banghead:

Извинявай колега, въобще не съобразих, наистина, че не всеки може да е гледал филма. Още веднъж извинявай! Ще едитна мнението, за да няма още такива колеги.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 23 Фев 2015, 23:43

Fixxxer написа:

За джон уик - един поглед на трейлъра и ти е ясно какво ще стане до края, без абсолютно никакви изненади ...

Потребител
Аватар
Кара: E39
Мечтае да кара: м-ка

Мнение от DAF » 24 Фев 2015, 2:09

alozavar написа:http://www.imdb.com/title/tt0485947/ - Филмът!!!! Който не го е гледал- задължително да го направи! След третото гледане вчера съм още по-впечатлен, а със сигурност ще има и още :shock:

:shock: до 31-вата минута стигнах и не можах да издържа повече..
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 24 Фев 2015, 8:28

speeder88 написа:...

И аз се извинявам колега/и, ако тонът ми е бил по-груб, изпуснах се и благодаря за взетата бележка. :bchug:
По темата :
The Judge - много добър филм, много добра актьорска игра за мен, бях със занижени очаквания, но филма си заслужава. :wave:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 24 Фев 2015, 9:04

Don_Diego написа:Много истина има в него, според мен чичо Клинт се е справил много добре с представянето на войната през погледа на войник участващ в нея

Малко в повече ми дойде "We love America" :mhihi:
Иначе че всички изперкват там е факт :no:
Американците най-много :mhihi:

Вчера гледах това най-накрая :

Изображение

Невероятна игра на Еди ! Даже ми се прииска да му дам и аз един Оскар ! :yes:
Филмът показва мноооооого неща !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 04 Мар 2015, 0:12

Някой гледал ли е българския филм ''Код червено'' ? Гледам, че прилича много на "Заразно зло" :paranoid:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 04 Мар 2015, 19:52

M-coupe написа:Някой гледал ли е българския филм ''Код червено'' ? Гледам, че прилича много на "Заразно зло" :paranoid:

Аз го гледах преди време...не си го спомням много добре вече,но си спомням кофти усещането което ми е оставил :mhihi: (нестава).

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата