Киномания
Модератор: Общи модератори
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: Киномания

Мииииии

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
B U L L I написа:нещо доста нестандартно,далеч от американското кино,
бразилски е и единственото което не ми допадна бе да ми джомолят на бразил![]()
поучителна история

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
И докато тийновете се бутаха за нюансите, ние избрахме премиерата на Reach Your Limits и определено си заслужаваше всяка минута. Препоръчвам на всички любители на планинарството и екстремното. Дори и само защото е нова българска продукция.

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
ивчо написа:
Мииииии
Ивчо, кое не му хареса на филма? Много истина има в него, според мен чичо Клинт се е справил много добре с представянето на войната през погледа на войник участващ в нея
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Don_Diego написа:ивчо написа:
Мииииии
Ивчо, кое не му хареса на филма? Много истина има в него, според мен чичо Клинт се е справил много добре с представянето на войната през погледа на войник участващ в нея
Аз съм доволен от филма. Надолу ще опиша какво повече можеше да пипнат от съжета.
Да добавя и аз за снайпера! Аз съм доволен, но самото сюжетиране ми беше малко странно и набързо претупано. Как от каубой стана военен! Как веднага го пратиха на мисии. След това времето между мисиите не беше много добре провлачено, защото реално 4-те мисии са били от 2003 до 2012, а промяна почти не се усети. Сцената с брат му в началото беше силна з това как го е защитил в училище, а след това при смъртта му момента не беше много силен. Историят обаче ми хареса. Актьорскта игра също. Накрая като разбрах, че е умрял по толкова дебилен начин и някой недооценен ветеран го е убил ми стана ужасно гадно, защото и не знех че е по действителен случай.
Последна промяна speeder88 на 23 Фев 2015, 22:06, променена общо 1 път

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Малко да понапиша :
Ебати якото филмче - съсипах се от смях . Дори май преживях уродливия образ на Гру с крака като пинсети и нос кат пергел - сериозно , кой го нарисува тоя

За разлика от това :

тоя филм е болезнено тъп, дори за екшън на Жан Клод от 80те
Накратко - има един образ - Джооооон Уик ! Всек изрича името на 50 годишния кокал със страх и той без да се церемони тръгва на война със най-големия мафиот, защото .... са му отркаднали стария мустанг и са му убили кученцето, което било спомен от жена му. Следствие на това той избива около 200 човека, а може би повече . Изобщо не ме интересува че пускам спойлер, тоя шитак не заслужава грам внимание
А това ме изненада приятно :

На фона на тоталните оксиморони в първите 2 части, тук доста са се постарали да има логично развитие ... само че лакомията си е лакомия. Филма свършва точно по средата и уж трябва да се чака 1 година , да се види края ... малко странно за филм час и половина . Лична оценка 6,5/10 ... и все пак доста добре като за фантастичен филм .
Ебати якото филмче - съсипах се от смях . Дори май преживях уродливия образ на Гру с крака като пинсети и нос кат пергел - сериозно , кой го нарисува тоя

За разлика от това :

тоя филм е болезнено тъп, дори за екшън на Жан Клод от 80те

А това ме изненада приятно :

На фона на тоталните оксиморони в първите 2 части, тук доста са се постарали да има логично развитие ... само че лакомията си е лакомия. Филма свършва точно по средата и уж трябва да се чака 1 година , да се види края ... малко странно за филм час и половина . Лична оценка 6,5/10 ... и все пак доста добре като за фантастичен филм .
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!

Този филм за пореден път доказва, че на рейтинга в imdb не може да се вярва!
8,1 от 10 с гласове на 155 000 човека, за филм в който нищо не се случва.

Просто съм потресен.

speeder88 написа:....
Е може ли да сте такива егоисти и малко поне да не се сетите, че това като е тема за филми , не означава че всички са гледали този за когото коментирате. Аз сега го чаках тоя филм с нетърпение и докато ви чета мненията ми се уби тръпката. Визирам теб и още един форумец по нагоре. Малко се съобразявайте. Поне един (спойлер) да бяхте си сложили пред мнението, аман!

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Fixxxer написа:speeder88 написа:....
Е може ли да сте такива егоисти и малко поне да не се сетите, че това като е тема за филми , не означава че всички са гледали този за когото коментирате. Аз сега го чаках тоя филм с нетърпение и докато ви чета мненията ми се уби тръпката. Визирам теб и още един форумец по нагоре. Малко се съобразявайте. Поне един (спойлер) да бяхте си сложили пред мнението, аман!
Извинявай колега, въобще не съобразих, наистина, че не всеки може да е гледал филма. Още веднъж извинявай! Ще едитна мнението, за да няма още такива колеги.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Fixxxer написа:speeder88 написа:....
За джон уик - един поглед на трейлъра и ти е ясно какво ще стане до края, без абсолютно никакви изненади ...
- DAF
- Потребител
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: м-ка
alozavar написа:http://www.imdb.com/title/tt0485947/ - Филмът!!!! Който не го е гледал- задължително да го направи! След третото гледане вчера съм още по-впечатлен, а със сигурност ще има и още

ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА
speeder88 написа:...
И аз се извинявам колега/и, ако тонът ми е бил по-груб, изпуснах се и благодаря за взетата бележка.

По темата :
The Judge - много добър филм, много добра актьорска игра за мен, бях със занижени очаквания, но филма си заслужава.

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Don_Diego написа:Много истина има в него, според мен чичо Клинт се е справил много добре с представянето на войната през погледа на войник участващ в нея
Малко в повече ми дойде "We love America"

Иначе че всички изперкват там е факт

Американците най-много

Вчера гледах това най-накрая :

Невероятна игра на Еди ! Даже ми се прииска да му дам и аз един Оскар !

Филмът показва мноооооого неща !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Някой гледал ли е българския филм ''Код червено'' ? Гледам, че прилича много на "Заразно зло" 

..Bayerische Motoren Werke..

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
M-coupe написа:Някой гледал ли е българския филм ''Код червено'' ? Гледам, че прилича много на "Заразно зло"
Аз го гледах преди време...не си го спомням много добре вече,но си спомням кофти усещането което ми е оставил