Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от Maverick_VS » 20 Яну 2011, 0:30

Абе при мен от 6г. БЦАА + ON 2222 има ефект, представям си, ако пия по 45г. - сигурно ще стана като Арни :mhihi:...или май Кътлър е сега на мода :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Яну 2011, 11:56

Е ти утрепа коча... аз както съм 130 кила.... това са 50гр на ден.... тва излиза по-нерентабилно от анавара бре... нидей така...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Яну 2011, 12:39

Да не си ставал 130 кила :mhihi: За дози 5-10 грама дневно никъде не съм чел, навсякъде говорят за 20-тина грама и нагоре. Наш проблем е вече, че нямаме парЕ, в нормалните страни е 60-70 долара килото, като нямаш и доставка кво те бърка, че си дал днес един долар за 20 грама БСАА?
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 20 Яну 2011, 12:51

Са, 130 кила.... аз и 110 да стана (което целя), пак ще е доста голяма дозата... както написах, по-добре да мина на зоб, еб@си... само че ако пиеш и протеин, май тогава не е зор да бухаш по 50гр. BCAA, щото в пудрата все пак също има... ама... 50гр... по-добре да пия С21Н32N2О (или другото споменато)... представям си как няма да има ефект от 50гр. BCAA...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 20 Яну 2011, 13:00

Е то е все едно някой с м-ка и някой с 16-ка да карат еднакво и да наливат едно и също количество бензин, няма как. Като искаш да си М пауър плащаш, сега дали за 100 октана или нитро ти си знаеш :mhihi: 100- те октана не винаги излиза изгодно ама пази двигателя ;)
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 20 Яну 2011, 13:02

Мен не ми е толкова до парите, колкото до смисъла... да затваряш толкова пари в BCAA...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 20 Яну 2011, 13:13

Аз вече мисля, че има пряко сили 4-5 продукта, които действат правилно. Всичк останало е лъскави опаковки, гръмки заглавия и яко плацебо ефект. От тия така модерни стакове вече една година и кусур не мога да се оправя :banghead:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 20 Яну 2011, 13:38

Спомени ги кои са според теб - би било полезно :winky: . Още повече като гледам имаш доста опит с добавките, така че мнението ти наистина ще е обективно :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 20 Яну 2011, 14:29

Толкова мнг грамаж на ден 50гр за мен абслолютна лудост.

Около 20гр е нормално, но зависи и за какво се ползва и тн. Ако се използва за сваляне на кг съм съгласен, че е нормално, но при качване е безмислено, трябва да се комбинира с нещо друго.

Относно модерните стакове, ами да ви кажа честно имат ефект, зависи как разбира се влия на съответния организъм и тн, не казвам, че при някой ще повлият лошо, при също мин. година едни препарати не бях доволен, но това е пробата, за това има толкова марки и дори някой от тях граничат към забранените съставки, макар и скрити под определени наименования.

Колега няма смисъл да ти ги изброява bum_bum, просто при всеки организъм работят различно, просто слушай организма.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 20 Яну 2011, 14:34

Maverick_VS написа:Спомени ги кои са според теб - би било полезно :winky: . Още повече като гледам имаш доста опит с добавките, така че мнението ти наистина ще е обективно :winky:

БСАА, Вит. С, Омега киселини и може би креатин. Всичко друго ми се вижда абсолютно ненужно харчене на пари.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 20 Яну 2011, 15:03

Maverick_VS написа:Абе при мен от 6г. БЦАА + ON 2222 има ефект, представям си, ако пия по 45г. - сигурно ще стана като Арни :mhihi:...или май Кътлър е сега на мода :mhihi:

Да знаеш , че са малко тия 6 гр.
Махни тоя оптимум 2222 , купи си голяма разфасофка Бцаа и пий поне 3Х5гр. дневно.
Ще ги почувстваш доста по-добре, възстановяват осезаемо :)
Иначе навсякъде дозата бцаа я дават около 20гр. дневно, аз съм пил и по 20гр. и по 5 гр./дневно и да ви кажа усеща се разликата. И се пак аз го ползвам за пазене на мускула в периоди преди качване на маса. Когато качвам минавам на други препарати
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 20 Яну 2011, 15:14

Със какво краката действат върху цялото развитие на мускулите, казах ми че ако не се тренират крака не се развиват добре мускулите.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Го на Ракйя
Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA

Мнение от em1l » 20 Яну 2011, 15:22

И аз много пъти съм си задавал същия въпрос.Чувал съм че като правиш крака се бил отварял и гърба което малко немога да си го обесня и чесно казано не вярвам.Ако някой знае нека ни просветли :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 20 Яну 2011, 15:43

Няма как като тренираш крака да ти порасне осезаемо нещо друго. Освен гъза може би :mhihi: Може да има някакво влияние върху стабилизиращите мускули, но не е нещо кой знае кво, че да спреш чак да растеш ако не правиш крака.
Най-добрата причина да тренираш крака е, че все пак това са ти 50% от тялото и няма по-смешна гледка на света от тая на селския бек-зобач- огромни ръце, виснал сланинест гръб, големи гърди, но с 2 пръста лой върху тях, огромен корем и крака като клечки. Мисля, че всеки посещавал зала някога е срещал подобен тип "атлети". :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 20 Яну 2011, 15:51

kriso85 написа:
Maverick_VS написа:Абе при мен от 6г. БЦАА + ON 2222 има ефект, представям си, ако пия по 45г. - сигурно ще стана като Арни :mhihi:...или май Кътлър е сега на мода :mhihi:

Да знаеш , че са малко тия 6 гр.
Махни тоя оптимум 2222 , купи си голяма разфасофка Бцаа и пий поне 3Х5гр. дневно.
Ще ги почувстваш доста по-добре, възстановяват осезаемо :)
Иначе навсякъде дозата бцаа я дават около 20гр. дневно, аз съм пил и по 20гр. и по 5 гр./дневно и да ви кажа усеща се разликата. И се пак аз го ползвам за пазене на мускула в периоди преди качване на маса. Когато качвам минавам на други препарати

Така и така съм ги купил 2222-то, ще си ги изпия, пък после ще си вземам само БЦАА. Аз като се замисля, ако наистина в 100% whey gold на ON има 5.5г БЦАА, значи поемам повече на ден :confused:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата