СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: вара, каравара...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Моджо » 10 Юни 2026, 17:34

Моджо написа:.....Поръчах си пелети......

Ами...и тая работа я свършихме за тая година, в петък ще дойдат. 1 ден по-късно съм ги поръчал сравнено с лани :)))
Хм,хм...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Юни 2026, 17:43

Енигмата, колко карти на Коско хакнаха последния път?

Да сте видяли списъка с рождениците днес?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Simson S51
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 10 Юни 2026, 20:00

Жив и здрав, Кроки!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 11 Юни 2026, 6:47

BMW_POWER написа:Енигмата, колко карти на Коско хакнаха последния път?

Да сте видяли списъка с рождениците днес?

Абе много си в час със скамерите, я ме свържи с някой … че аз както знаеш жена ми прибира парите и държи всичко под ключ, да измислим нещо :mrgreen:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 11 Юни 2026, 15:26

Тука няма много ВАГ-аджии, ама аз да питам нормално ли е при тези. Колежката е много убедена, че са купили кола на реални километри, ама на 108к хвърли турбо, са на 115-125к едната дюза измяукала уж :lol: По симптоми... на такова приличат ремонтите, ама мен лично много ме съмнява дали не са взели 4 годишна кола врътнати с black friday -50% на километрите :dunno: Чак па толко ли да са кекави тея Аудита :dunno: То ако не бяха години, щеше да е гаранционна. Q5 2-ка дизелче :dunno: Аз вече леко я бъзикам да ми го даде, да го покарам малко като БМВ :mhihi: и да му наместя перките, да отпуши дюзите, ама честно казано за кола за толкова пари, години и километри... не е смешно :no:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 11 Юни 2026, 15:54

С риск да ме нахейтите, ама после що бягаме от двг-тата. Еми щото описаното все повече не е изключение...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 11 Юни 2026, 15:55

Ся не ме карай да търся пост за електрички великите батерии дето надживяват колата колко хора са ги сменили преди 200к км :dunno: От тея дни по електрическите групи.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Юни 2026, 17:21

TNT написа:Ся не ме карай да търся пост за електрички великите батерии дето надживяват колата колко хора са ги сменили преди 200к км :dunno: От тея дни по електрическите групи.

Ти нали знаеш, че тесла имат гаранция на батерията до 120к мили? … и като си говорих със един в сервиза и го питах за надеждността им той ми каза, че общо взето много рядко виждат кола със проблемна батерия и то само ако е била тормозена постоянно- зареждане и разреждане до край… каза че за 10тина години които той е работил там са сменили сигурно 50 батерии общо… което отнесено към броя на електрички е нищо.

От друга страна като отида в местния сервиз на Тойота и винаги има по 1-2 мотора извадени и разглобени…
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 11 Юни 2026, 17:33

Само Тесла ли правят електрички?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Юни 2026, 17:45

ildivvy написа:Само Тесла ли правят електрички?

Ми… от практичните- да, що питаш? (Като имаш напредвид, че съм ги карал всичките и притежавал някои от по- сериозните)…
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 11 Юни 2026, 17:48

А-а-а ... за нищо! Извинявам се за въпроса! Не съм разбрал добре колегата за кои говори...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 11 Юни 2026, 17:56

alx написа:

Ми… от практичните- да, що питаш? (Като имаш напредвид, че съм ги карал всичките и притежавал някои от по- сериозните)…

Не бъди краен, хюндай/киа правят смислени електрички. Volvo/Zeekr/Geely също, моделите от 2026 на БВМ и Мерцедес са вече на ниво. Електрическия Кайен също чувам, че е много добра кола. VW id серията също е що годе сполучлива, като за ваг :lol: Все повече стават добрите ЕВ-та, даже бих казал че някои надминават тесла и скоро ще започнат да изостават, ако не обновят напълно моделите, но все пак нали 3 и У за автомобили на 6-7 години с леки подобрения.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 11 Юни 2026, 18:14

Миналата седмица карах 1000 км с една 3 на 330К км. Не съм виждал ДВГ рентакар на херц на над 50К км, теслите явно ги изстискват до край. Ми колата беше в доста добро състояние за тия километри, правеше 300км на зареждане и едва ли са и сменяли батерията. Нова е трябвало около 400км да прави.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Юни 2026, 19:41

b_u_b_o написа:
alx написа:

Не бъди краен, хюндай/киа правят смислени електрички. Volvo/Zeekr/Geely също, моделите от 2026 на БВМ и Мерцедес са вече на ниво. Електрическия Кайен също чувам, че е много добра кола. VW id серията също е що годе сполучлива, като за ваг :lol: Все повече стават добрите ЕВ-та, даже бих казал че някои надминават тесла и скоро ще започнат да изостават, ако не обновят напълно моделите, но все пак нали 3 и У за автомобили на 6-7 години с леки подобрения.

Говоря като практическа кола- това което другите нямат е нейтив интеграция със суперчердж мрежата. Да, можеш да си заредиш не- теслата на суперчаеджър, но само на ген 2 колонки и понякога не се “разбират” и увисваш. Не мерси. Аз друга електричка освен Тесла за ежедневка не бих си взел само е защото при тесла отпада мисленето къде как ще заредя. Знам, че в родината тоя момент го няма щото нямате много суперчаджъри ама при нас това е основен аргумент.

Иначе да- има и други смислени електрички. На хартия.
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Юни 2026, 3:47

enigma написа:
BMW_POWER написа:Енигмата, колко карти на Коско хакнаха последния път?

Абе много си в час със скамерите, я ме свържи с някой … че аз както знаеш жена ми прибира парите и държи всичко под ключ, да измислим нещо :mrgreen:

Имам няколко въпроса и отговори.

В: Къде са най-много скамаджиите?
О: В Индия.
В: Кое животно е свещенно в Индия?
О: Кравата
В: Кого го е гонила крава?
....
Усещаш ли връзката, дето леко пълзи в сюжета 8)
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата