Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
20гр на ден? Дай пари

Иначе - аз от толкова много пиене на протеинови шейкове, сега не мога да ги помириша даже... писнало ми е на гъз@... трябва да си намеря някоя вкусотия, че да имам някакво желание да го пия...

Иначе - аз от толкова много пиене на протеинови шейкове, сега не мога да ги помириша даже... писнало ми е на гъз@... трябва да си намеря някоя вкусотия, че да имам някакво желание да го пия...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
По малко от 20гр ми се вижда безпредметно и за сваляне и при качване. Пил съм преди и разни дози 5-10гр на 80кг тегло изобщо не ми действат. С 20гр определено си има смисъл.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Пробвай да пиеш една седмица от протеините на Пикко
и после дори най-евтиния вносен протеин ще ти се стори вкусотия
Иначе големите разфасофки на сайтек или праймафорсе Бцаа не излизат чак толкова скъпо.

Иначе големите разфасофки на сайтек или праймафорсе Бцаа не излизат чак толкова скъпо.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Mollov
- Мародератор
-
Не може да кажеш, че ако пиеш под 20гр. на ден и е безсмислено... най-малкото звучи нелогично... и 5гр. да пиеш, пак са 5гр. BCAA... все едно дали няма да ги пиеш изобщо, или ще са 10гр. е едно и също.... недей така... 
Аз направи грешката известно време да пия 100% Whey Gold.... така ме разлигави, че сега другите ми се струват като помия...

kriso85 написа:Пробвай да пиеш една седмица от протеините на Пикко
Аз направи грешката известно време да пия 100% Whey Gold.... така ме разлигави, че сега другите ми се струват като помия...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Просто няма видим ефект, на мисля, че си заслужава парите под тази граница. А БСАА има много и евтини ако не го купуваш от тук.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
димитър_81 написа:За интра продукт доста хвалят IntrAbolic напоследък, и аз съм му хвърлил око, ама ще видя кога ще го пробвам.
В момента пия продукта.Не го усещам по никакъв начин.Взимам го 2 месеца почти,не съм усещал и прословутите бодлички от бета аланина.Хвалят го много(затова го взех),но близо 100 кинта е така......Пия една доза по време на тренировка(13грама),не си взимай леден цитрус.За около 75лв се сдобих с no-xplode avpt,който ми даде доста енергия,фокус и зверско напомпване,но силата почти не мръдна.
- димитър_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318is;Е36 328i;Е46 330i;E60 530d
White 1913 Power написа:димитър_81 написа:За интра продукт доста хвалят IntrAbolic напоследък, и аз съм му хвърлил око, ама ще видя кога ще го пробвам.
В момента пия продукта.Не го усещам по никакъв начин.Взимам го 2 месеца почти,не съм усещал и прословутите бодлички от бета аланина.Хвалят го много(затова го взех),но близо 100 кинта е така......Пия една доза по време на тренировка(13грама),не си взимай леден цитрус.За около 75лв се сдобих с no-xplode avpt,който ми даде доста енергия,фокус и зверско напомпване,но силата почти не мръдна.
И аз сега пия no-xplode и да ти кажа честно не го усещам много, може би очаквах повече, а за IntrAbolic защо не пробваш с по голяма доза

- Mollov
- Мародератор
-
BSN-а е добре да стакнеш трите продукта - NO-E, Nitrix и Cellmass... аз от тая комбинация съм обикалял безпредметно и са ми идвали разни идеи от рода на "да се разтичам около залата...", "да взема да направя едни 30-40 лицеви опори" и т.н.... това докато съм в залата и тренирам... напомпването беше ударно и бях като някъв вманиачен психопат... гледаш концентрирано и ти иде да носиш железа из цялата зала... просто ей така...
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Колеги февруари смятам пак да почвам да хода на фитнес да се оформя малко за бала.. ама съм станал 70 кг и искъм да кача малко поне 75 да стана кажете нещо. Благодаря предварително 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
White 1913 Power написа:димитър_81 написа:За интра продукт доста хвалят IntrAbolic напоследък, и аз съм му хвърлил око, ама ще видя кога ще го пробвам.
Колега, една доза е малко. Вкарай две и го пробвай в зверски и много тежки тренировки и пак ще си говорим. Твоето мнение е първото негативно, което виждам за продукта.
Относно БЦАА-то, ако е по - малко от 0.4 х активни килограми човешко тегло, а не общата маса ( тежите 80 кг, адекватната за вас доза е 25-30 грама ) , няма кой знае какъв смисъл да се приема. Страшно важно е при сваляне, доста важно е при качване.
Последна промяна Красимир! на 19 Яну 2011, 22:39, променена общо 1 път
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Хаххахаах, колега, ти си луд, ако си мислиш, че това ми е целта. Пийте по 4-5 грама на ден и си мислете, че има ефект. Вземи малко попрочети чужда литература, а не само да си драскаме.
Колега, точно от пестене, голяма част от хората си викат, че добавките нямат ефект.
Същото е и за Л-Карнитина, всички си мислят, че от грам-два дневно ще видят ефект.
Колега, точно от пестене, голяма част от хората си викат, че добавките нямат ефект.
Същото е и за Л-Карнитина, всички си мислят, че от грам-два дневно ще видят ефект.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз съм 80 кила и взимам 20 грама, наистина по-добре някаква ефективна доза, отколкото незначителна, която кажи-речи няма никаква стойност. Сега пия NOW и е малко по-скъп, преди взимах един Саи фит май беше и е на много добра цена. Не от Бг разбира се, тук са баси кожодерите. Всичките енергетици, стакове и т.н. ги отказах. Миналата година изпих огромни количества и в резултат лятото бях в най-лошата форма в живота си- много силен, но отвратително мазен и с некъв гаден корем. Сега само 20г БСАА, 5 грама вит Ц, 15г глутамин (който като свърша може би няма да взимам повече, не съм много убеден в ефекта).
За L-карнитина ще ти дам жокер обаче. Дали пиеш 1 грам или 1 кило на ден разлика няма
Т.е. ефекта е 0
За L-карнитина ще ти дам жокер обаче. Дали пиеш 1 грам или 1 кило на ден разлика няма

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
димитър_81 написа:White 1913 Power написа:димитър_81 написа:За интра продукт доста хвалят IntrAbolic напоследък, и аз съм му хвърлил око, ама ще видя кога ще го пробвам.
И аз сега пия no-xplode и да ти кажа честно не го усещам много, може би очаквах повече, а за IntrAbolic защо не пробваш с по голяма доза
No-xplode се взима двойна доза след първата седмица(предполагам знаеш),интра продукта навсякъде има препоръчителен прием от 1 доза и в бб-тийм наистина около 10,15 човека го хвалят,но те не го пият в 2 дози.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
Красимир! написа:White 1913 Power написа:димитър_81 написа:За интра продукт доста хвалят IntrAbolic напоследък, и аз съм му хвърлил око, ама ще видя кога ще го пробвам.
Колега, една доза е малко. Вкарай две и го пробвай в зверски и много тежки тренировки и пак ще си говорим. Твоето мнение е първото негативно, което виждам за продукта.
Относно БЦАА-то, ако е по - малко от 0.4 х активни килограми човешко тегло, а не общата маса ( тежите 80 кг, адекватната за вас доза е 25-30 грама ) , няма кой знае какъв смисъл да се приема. Страшно важно е при сваляне, доста важно е при качване.
Колега,адски много личи стремежа за целенасочено въздействие във вашите постове.Целта на темата в самото й начало беше друга и друг е подфорума за скрита и нескрита реклама.Не се заяждам.