Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от Mollov » 18 Яну 2011, 13:54

20гр на ден? Дай пари :D :D :D

Иначе - аз от толкова много пиене на протеинови шейкове, сега не мога да ги помириша даже... писнало ми е на гъз@... трябва да си намеря някоя вкусотия, че да имам някакво желание да го пия...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Яну 2011, 13:57

По малко от 20гр ми се вижда безпредметно и за сваляне и при качване. Пил съм преди и разни дози 5-10гр на 80кг тегло изобщо не ми действат. С 20гр определено си има смисъл.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 18 Яну 2011, 13:59

Пробвай да пиеш една седмица от протеините на Пикко
и после дори най-евтиния вносен протеин ще ти се стори вкусотия :)

Иначе големите разфасофки на сайтек или праймафорсе Бцаа не излизат чак толкова скъпо.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 18 Яну 2011, 14:00

Не може да кажеш, че ако пиеш под 20гр. на ден и е безсмислено... най-малкото звучи нелогично... и 5гр. да пиеш, пак са 5гр. BCAA... все едно дали няма да ги пиеш изобщо, или ще са 10гр. е едно и също.... недей така... ;)

kriso85 написа:Пробвай да пиеш една седмица от протеините на Пикко
и после дори най-евтиния вносен протеин ще ти се стори вкусотия :)

Аз направи грешката известно време да пия 100% Whey Gold.... така ме разлигави, че сега другите ми се струват като помия...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 18 Яну 2011, 14:14

Просто няма видим ефект, на мисля, че си заслужава парите под тази граница. А БСАА има много и евтини ако не го купуваш от тук.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 18 Яну 2011, 18:29

димитър_81 написа:За интра продукт доста хвалят IntrAbolic напоследък, и аз съм му хвърлил око, ама ще видя кога ще го пробвам.

В момента пия продукта.Не го усещам по никакъв начин.Взимам го 2 месеца почти,не съм усещал и прословутите бодлички от бета аланина.Хвалят го много(затова го взех),но близо 100 кинта е така......Пия една доза по време на тренировка(13грама),не си взимай леден цитрус.За около 75лв се сдобих с no-xplode avpt,който ми даде доста енергия,фокус и зверско напомпване,но силата почти не мръдна.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318is;Е36 328i;Е46 330i;E60 530d

Мнение от димитър_81 » 18 Яну 2011, 20:50

White 1913 Power написа:
димитър_81 написа:За интра продукт доста хвалят IntrAbolic напоследък, и аз съм му хвърлил око, ама ще видя кога ще го пробвам.

В момента пия продукта.Не го усещам по никакъв начин.Взимам го 2 месеца почти,не съм усещал и прословутите бодлички от бета аланина.Хвалят го много(затова го взех),но близо 100 кинта е така......Пия една доза по време на тренировка(13грама),не си взимай леден цитрус.За около 75лв се сдобих с no-xplode avpt,който ми даде доста енергия,фокус и зверско напомпване,но силата почти не мръдна.

И аз сега пия no-xplode и да ти кажа честно не го усещам много, може би очаквах повече, а за IntrAbolic защо не пробваш с по голяма доза
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 19 Яну 2011, 11:39

BSN-а е добре да стакнеш трите продукта - NO-E, Nitrix и Cellmass... аз от тая комбинация съм обикалял безпредметно и са ми идвали разни идеи от рода на "да се разтичам около залата...", "да взема да направя едни 30-40 лицеви опори" и т.н.... това докато съм в залата и тренирам... напомпването беше ударно и бях като някъв вманиачен психопат... гледаш концентрирано и ти иде да носиш железа из цялата зала... просто ей така...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 19 Яну 2011, 12:27

Колеги февруари смятам пак да почвам да хода на фитнес да се оформя малко за бала.. ама съм станал 70 кг и искъм да кача малко поне 75 да стана кажете нещо. Благодаря предварително :yes:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Мнение от Красимир! » 19 Яну 2011, 21:04

White 1913 Power написа:

Колега, една доза е малко. Вкарай две и го пробвай в зверски и много тежки тренировки и пак ще си говорим. Твоето мнение е първото негативно, което виждам за продукта.

Относно БЦАА-то, ако е по - малко от 0.4 х активни килограми човешко тегло, а не общата маса ( тежите 80 кг, адекватната за вас доза е 25-30 грама ) , няма кой знае какъв смисъл да се приема. Страшно важно е при сваляне, доста важно е при качване.
Последна промяна Красимир! на 19 Яну 2011, 22:39, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 19 Яну 2011, 21:23

:shock: Аз по тая логика за БЦАА-то трябва да пия по 45г на ден - една кутия от 70лв. за 10 дни :kuku: - добреее, то ясно, че искате да си развивате бизнеса, ама айде по-лекичко с изказванията де :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Мнение от Красимир! » 19 Яну 2011, 22:35

Хаххахаах, колега, ти си луд, ако си мислиш, че това ми е целта. Пийте по 4-5 грама на ден и си мислете, че има ефект. Вземи малко попрочети чужда литература, а не само да си драскаме.

Колега, точно от пестене, голяма част от хората си викат, че добавките нямат ефект.

Същото е и за Л-Карнитина, всички си мислят, че от грам-два дневно ще видят ефект.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 19 Яну 2011, 22:49

Аз съм 80 кила и взимам 20 грама, наистина по-добре някаква ефективна доза, отколкото незначителна, която кажи-речи няма никаква стойност. Сега пия NOW и е малко по-скъп, преди взимах един Саи фит май беше и е на много добра цена. Не от Бг разбира се, тук са баси кожодерите. Всичките енергетици, стакове и т.н. ги отказах. Миналата година изпих огромни количества и в резултат лятото бях в най-лошата форма в живота си- много силен, но отвратително мазен и с некъв гаден корем. Сега само 20г БСАА, 5 грама вит Ц, 15г глутамин (който като свърша може би няма да взимам повече, не съм много убеден в ефекта).
За L-карнитина ще ти дам жокер обаче. Дали пиеш 1 грам или 1 кило на ден разлика няма :mhihi: Т.е. ефекта е 0
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от White 1913 Power » 20 Яну 2011, 0:04

димитър_81 написа:
White 1913 Power написа:

И аз сега пия no-xplode и да ти кажа честно не го усещам много, може би очаквах повече, а за IntrAbolic защо не пробваш с по голяма доза

No-xplode се взима двойна доза след първата седмица(предполагам знаеш),интра продукта навсякъде има препоръчителен прием от 1 доза и в бб-тийм наистина около 10,15 човека го хвалят,но те не го пият в 2 дози.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от White 1913 Power » 20 Яну 2011, 0:28

Красимир! написа:
White 1913 Power написа:

Колега, една доза е малко. Вкарай две и го пробвай в зверски и много тежки тренировки и пак ще си говорим. Твоето мнение е първото негативно, което виждам за продукта.

Относно БЦАА-то, ако е по - малко от 0.4 х активни килограми човешко тегло, а не общата маса ( тежите 80 кг, адекватната за вас доза е 25-30 грама ) , няма кой знае какъв смисъл да се приема. Страшно важно е при сваляне, доста важно е при качване.

Колега,адски много личи стремежа за целенасочено въздействие във вашите постове.Целта на темата в самото й начало беше друга и друг е подфорума за скрита и нескрита реклама.Не се заяждам.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата