СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от driver69 » 19 Май 2026, 13:24

това за Филип Киркоров не знам, но за мен е озадачаващо какво е попречило на нашите нови братя от украйна да гласуват за нашето момиче...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 19 Май 2026, 13:48

Нали уточняваме, че ниския вот на украинците е при вота на журито, каквото и да представлява то - а най-вероятно силно политизирана шайка. При вота на публиката са ни класирали 7 ако не бъркам.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 19 Май 2026, 13:58

3186 написа:Нали уточняваме, че ниския вот на украинците е при вота на журито, каквото и да представлява то - а най-вероятно силно политизирана шайка. При вота на публиката са ни класирали 7 ако не бъркам.

Ще е интересно да се види, разбира се.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 19 Май 2026, 14:12

3186 написа:Нали уточняваме, че ниския вот на украинците е при вота на журито, каквото и да представлява то - а най-вероятно силно политизирана шайка. При вота на публиката са ни класирали 7 ако не бъркам.

:mhihi: Бъркаш, нагледно кой какво е дал. Шайката и промитите мозъци се вижда какво са дали. В синьо е вота на журитата, в червено вота на публиката:
1.jpg

2.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 19 Май 2026, 14:28

не.
не виждам къде украинците като народ и нови наши братя ни подкрепят.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 19 Май 2026, 17:11

4 точки ни дава публиката, което е 6-то или 7-мо място и да кажем е адекватно. Журито им обаче не ни класира и в топ 10, което и на мен ми направи лошо впечатление. Дори и да не са я харесали, няма как да й дадеш 0. Не са шедьовър след шедьовър тия песни, та да е нямало как да хвърлят някоя точка и на Дара, при положение че и е от фаворитите.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Май 2026, 17:30

steeN написа:
Възраждане – Варна с нов озадачаващ пост в социалната мрежа.

Ето какво пише Коста Стоянов:

„Честито Варна! Честито България!

С песен на Филип Киркоров от Варна, изпълнена от Дара от Варна, България спечели Евровизия!“

Преди участието на Дара от Възраждане Варна написаха възмутен пост срещу Дара.

„От „Една българска роза“
до BANGARANGA?!
Какво се случи с българската култура и музикално творчество?“

Така става като закъснеят факсовете. :angel: Минете на телеграми, че голяма излагация.

Яхват вълната. :mhihi: Ама не виждаш ли прилика с недействителни лица и действителни събития тук? :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 19 Май 2026, 19:33

Superexstatic написа:4 точки ни дава публиката, което е 6-то или 7-мо място и да кажем е адекватно. Журито им обаче не ни класира и в топ 10, което и на мен ми направи лошо впечатление. Дори и да не са я харесали, няма как да й дадеш 0. Не са шедьовър след шедьовър тия песни, та да е нямало как да хвърлят някоя точка и на Дара, при положение че и е от фаворитите.

6 или 7 от колко ?
да не се окаже, че новите ни братя за благодарност ни класират почти последни? за справка - малта...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Май 2026, 19:54

Какви "последин " На конкурса „Евровизия 2026“ националното професионално жури на Украйна присъди 0 точки на България. 4 точки от публиката и 0 от журито . Тия не трябва да получат нито една точка на евровизия 2027г нито от българската публика нито от журито .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Предишна

Назад към Извън Темата