Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Recreate, eто я и нея, че тя не може да се обясни, но продукта е много добър, определено.
Иначе, при завръщане в залата, OEP определено помага.
Иначе, при завръщане в залата, OEP определено помага.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ех, ама умираш да даваш линкове от твоя магазин 
Иначе това OXY го хвалят така, както преди 5 години пишеха за Lipo6... от онова тогава видях малък ефект, това сега уж е без синефрин, с други съставки... ше го провериме...

Иначе това OXY го хвалят така, както преди 5 години пишеха за Lipo6... от онова тогава видях малък ефект, това сега уж е без синефрин, с други съставки... ше го провериме...
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
Давам линкове, откъдето най - изчерпателно е обяснено и информацията е възможно най - много. Ако ми покажеш по - добър източник, ще сменя линковете.
Ти, кое Lipo си пробвал Lipo 6 или Lipo 6x, понеже ако е първото, е нормално да не си видял ефект, но второто е доказал се във времето продукт.
Ти, кое Lipo си пробвал Lipo 6 или Lipo 6x, понеже ако е първото, е нормално да не си видял ефект, но второто е доказал се във времето продукт.

- Mollov
- Мародератор
-
Въпросът е, че си правиш реклама... независимо дали е най-изчерпателно инфо или не... щото и на сайта на производителя е изчерпателно инфото, ама не го даваш него... нали? 
Иначе - пробвал съм само Lipo 6.... до 6Х така и не стигнах...

Иначе - пробвал съм само Lipo 6.... до 6Х така и не стигнах...

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
Доста често в тази индустрия се среща в сайта на производителя да няма кой знае каква изчерпателна информация, а и не е на достъпен език. Както и да е, казах, че по твое усмотрение може да ги махнеш.
Определено Lipo 6X-са е много по - добър, може и него да пробваш, но на този етап няма какво да събори OEP. Може да се комбинира и с Modern BCAA, Xtend или Purple Wraath/InTrain по време на кардио тренировката.
Определено Lipo 6X-са е много по - добър, може и него да пробваш, но на този етап няма какво да събори OEP. Може да се комбинира и с Modern BCAA, Xtend или Purple Wraath/InTrain по време на кардио тренировката.
- Mollov
- Мародератор
-
Аз BCAA, че ще добавя, това е ясно... явно и OEP-то... и вероятно и Rеcreate... да видим какво ще се получи... 

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
Ако ще стакваш OEP + Recreate, ми драсни после на лично, мога да ти предложа три варианта на прием специално за тази комбинация, и трите са изпипани, и трите са препоръчани директно от USP labs : )
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
На това чудо Purple Wraath му се каня отдавна, ама много скъп продукт. 120 лв. за 20 дни
Изчел съм почти всичко за него, само суперлативи навсякъде...
Иначе аз БЦАА пийвам на Сайтек и съм доволен, като се има предвид че се подготвям за истинския "стак" след месец.
Изчел съм почти всичко за него, само суперлативи навсякъде...
Иначе аз БЦАА пийвам на Сайтек и съм доволен, като се има предвид че се подготвям за истинския "стак" след месец.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
Защо го смяташ за 20 дни, стига за доста повече, имаш две дози на тренировка, това са ти 45 дни поне, през почивните може обикновено БЦАА, то това - смисъл няма.
Колега, драсни ми едно ЛС и ще ти доставя продукта на доста по - достъпна цена.
Поздрави.
Колега, драсни ми едно ЛС и ще ти доставя продукта на доста по - достъпна цена.
Поздрави.
- димитър_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318is;Е36 328i;Е46 330i;E60 530d
За интра продукт доста хвалят IntrAbolic напоследък, и аз съм му хвърлил око, ама ще видя кога ще го пробвам.

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
Пробвал съм го и мога да заява, че това е най - добрият интрапродукт. Възстановяваш докато тренираш, а с това ще забравиш какво е умора, краш или мускулна треска.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
И аз съм хвърлил окото на IntrAbolic, но нещо не ми е ясно как се пие и по колко? В дните които почиваме, пие ли се, или приема е само преди или по време на тренировка?
имам протеин на Оптимум Нютришън "Gold Standard 100% WHEY" - 24g protein/5.5g BCAA/ 4g glutamine. Горното пише, че се съдържа в една доза 30г.
Отделно имам на DYMATIZE Liquid L-Carnitine 1100
100 килограма съм в момента на 185, нормалното ми тегло е 85 кг.
По колко трябва да го пия този протеин в тренировъчен ден и в НЕ тренировъчен, като се вземе предвид, че отделно си хапвам пържолки, риба и извара? Същия въпрос за L-carnitine - колко време преди тренировка и по колко .
Другият ми въпрос, тъй като искам съответно да свалям килограми. След всяка тренировка правя по 30-40 мин. аеробни упражнения. Кога трябва да го пия протеина. Преди Аеробните или след?
Същи
Отделно имам на DYMATIZE Liquid L-Carnitine 1100
100 килограма съм в момента на 185, нормалното ми тегло е 85 кг.
По колко трябва да го пия този протеин в тренировъчен ден и в НЕ тренировъчен, като се вземе предвид, че отделно си хапвам пържолки, риба и извара? Същия въпрос за L-carnitine - колко време преди тренировка и по колко .
Другият ми въпрос, тъй като искам съответно да свалям килограми. След всяка тренировка правя по 30-40 мин. аеробни упражнения. Кога трябва да го пия протеина. Преди Аеробните или след?
Същи
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Аз съм със същия протеин и го пия в тренировъчен ден - сутрин на гладно и веднага след тренировката (цялата ти тренировка, заедно с аеробните упражнения); а в нетренировъчен ден - само сутрин
. Някои хора жулят много пудрата, но аз предпочитам другото необходимо количество протеин да си го набавям с храната 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Като ще сваляте по-добре пийте Бцаа по 20грама на ден.
Иначе е по-добре да си набавяш протеина от храната, но като сметна какво количество трябва да изям , предпочитам да изпия един шейк, защото и човешкия апетит си има някакви граници...
Иначе е по-добре да си набавяш протеина от храната, но като сметна какво количество трябва да изям , предпочитам да изпия един шейк, защото и човешкия апетит си има някакви граници...
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda