СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: СПАМ ТЕМА
slatanic написа:За мен предишния на въздух е леко дървен...
Какво имаш предвид под "дървен", @slatanic? Че вози твърдо ли? Или че се държи неадекватно окачването нещо?
На мен летвата не ми е много висока по тоя параграф след едни 4 години на BC Racing койлове на моето, и малко от малко да е мекичко ще съм ОК

Грозен не ми е щом бях свикнах с фейса на X7 и се самонавивах
Даже доста ме радва с подобни черни решетки.И аз мисля, че е доста далеч от Алфа, не знам кое му е общото като идея и драйвтрейн и идея с алфа всъщност

Дурангото (5.10м) е десет санта по-късо от Гранда, и малко по тясно, мисля.
Пък на мен ми се ще да качвам в багажника му на децата електромобилчето чат-пат да го карат по поляни тук-там
Ако не е автомобилчето ще са баби и дядовци, а ако не те, то ще са един куп багажи дето обикновено мъкнем по Гърция и все сме до козирката
То с багажа край няма, де, знам
И май по- ми пасва Гранда като цяло, нищо, че няма да има много мъгел с 364 коня.Пп: Гледам, че имат компресор китове за 500+ коня, та може да оправим положението, имам опит
Sent from my 25010PN30G using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Ами дървено.Възглавниците не са амортеьори в истинският смисъл на думата.
И това окачване не е същото като при големите немци като поведение.
Аз съм записал за другата седмица да препипат моето.
Като стане на 100% готово и без забележки може да го пробваш.
Вярно с рахитичния 3.6 ама...пак е нещо.
Между другото дуранготата са с различно окачване от грандовете.
Да го имаш на предвид,ако не си проучил все още.
И това окачване не е същото като при големите немци като поведение.
Аз съм записал за другата седмица да препипат моето.
Като стане на 100% готово и без забележки може да го пробваш.
Вярно с рахитичния 3.6 ама...пак е нещо.
Между другото дуранготата са с различно окачване от грандовете.
Да го имаш на предвид,ако не си проучил все още.
Nickelback написа:И аз мисля, че е доста далеч от Алфа, не знам кое му е общото като идея и драйвтрейн и идея с алфа всъщност
Една и съща кола са, като това, че е правена в щатите е допълнителен минус. БМВ са едни от най-здравите коли на пазара в последните години, стелантис са от най-чупливите. Но всеки сам си преценя.
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
В ебаси филма се вкарах тази вечер ... Бях паркирал Х4 - ката в овощната градина от неделя , че ми правят едни навеси . Днес навесите готови и викам ще местя колата
Обаче тревата доста избуяла между дръвчетата /нямам време да окося/ и камерите отчитат препятствие и почти не мога да мръдна , всичко вътре пищи ,колата се движи само с много газ и като отнема газта спирачките заковават ... Въобще не се сетих дали тази идиотия може да се изключи ... Изкарах я с много зор ...
п.п. Утре ще кося ... не че има значение вече
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
mr_petroff написа:В ебаси филма се вкарах тази вечер ... Бях паркирал Х4 - ката в овощната градина от неделя , че ми правят едни навеси . Днес навесите готови и викам ще местя колатаОбаче тревата доста избуяла между дръвчетата /нямам време да окося/ и камерите отчитат препятствие и почти не мога да мръдна , всичко вътре пищи ,колата се движи само с много газ и като отнема газта спирачките заковават ... Въобще не се сетих дали тази идиотия може да се изключи ... Изкарах я с много зор ...
Може да се изключи автоматичното спиране някъде из менютата. При мен като беше пуснато и не можех да вкарам колата в гаража.
I love the sound of V8 in the morning...
Ако задържиш копчето със зеленото кръгче до аварийките, гаси всички системи до следващото палене.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Spunky написа:Nickelback написа:И аз мисля, че е доста далеч от Алфа, не знам кое му е общото като идея и драйвтрейн и идея с алфа всъщност
Една и съща кола са, като това, че е правена в щатите е допълнителен минус. БМВ са едни от най-здравите коли на пазара в последните години, стелантис са от най-чупливите. Но всеки сам си преценя.
Интересно.
Иначе за новите Алфи и аз знам, че нямат общо със старите като здравина. Аз дори гледах за Джулия вместо 3-та серия, ама те по-скъпо вървяха
Иначе в една червена с кеф бих се качил, кефи ме много. А от щатите вкарват, щото за тея пари взимаш кола на много малко километри. И ся БМВ ли, Мерцедес ли... или Алфа на половината километри... не е сигурно кое ще е по-здраво. Ся на сходни, ако е - ясна работата Ся питах чатгпт за мнение и вика, че Алфата е по-добър избор като надеждност от Мерцедеса
Ауч - Nickelback
- старши ентусиаст
-
Провокирахте ме (благодаря за което), та попрочетох още и се разочаровах - течащи шибидаци, проблеми с електрониката, калпави сензори и т.н.
А това със "!!!грешния!!!" монтаж на задните пружини и откачащия се кормилен прът е пък е брутално!
Май определено няма да е Чероки
Гледах GLS580, GLS450, от по-стария модел GLS500 - яко пенсия е вътре
Та си се ориентирам обратно към изначалния си избор - X7, до средата на 2020-та, че не ми се занимава с mild hybrid истории и кашкавалени раздатки (ако сте гледали Зашев последната седмица, показва "интересни" неща)
По принцип гледам за 40i, ама е доста тесен избора от Германия за коли на малко километри, та позаглеждам и М50i.
Въпросът е какво правим с N63B44T3 ?
Малко от малко подобрили ли са надежността спрямо първите N63-ки, или все са си калпави?
Май определено няма да е Чероки
Та си се ориентирам обратно към изначалния си избор - X7, до средата на 2020-та, че не ми се занимава с mild hybrid истории и кашкавалени раздатки (ако сте гледали Зашев последната седмица, показва "интересни" неща)
По принцип гледам за 40i, ама е доста тесен избора от Германия за коли на малко километри, та позаглеждам и М50i.
Въпросът е какво правим с N63B44T3 ?
Малко от малко подобрили ли са надежността спрямо първите N63-ки, или все са си калпави?
Лето две и седемнаесто.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Ще надуе бюджета със сигурност ама защо не погледнеш X7 М60i…мотора е гръм, разхода малък, място бол, умно окачване на въздух с активни анти ролбари 

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Електричката нали щеше да е градската кола. Това ще е извънградската изглежда
Ако вървежа няма значение, що не видиш Тойота/Лексус с големите мотори
И те не са неразрушими, ама пък са здрави и държат цена. А обезценката си е бая разход. Тва N63 не бих го пипал, макар и последните ревизии да са по-добре. Новите Мерцедеси са по-кекави от старите. Дали БМВ или Мерцедес е по-здрава кола - бих отговорил зависи от поколение/модел/мотори. Последните поколения обаче... май май нашата марка е победителя.
Ако вървежа няма значение, що не видиш Тойота/Лексус с големите мотори
И те не са неразрушими, ама пък са здрави и държат цена. А обезценката си е бая разход. Тва N63 не бих го пипал, макар и последните ревизии да са по-добре. Новите Мерцедеси са по-кекави от старите. Дали БМВ или Мерцедес е по-здрава кола - бих отговорил зависи от поколение/модел/мотори. Последните поколения обаче... май май нашата марка е победителя.- Nickelback
- старши ентусиаст
-
Don_Diego написа:Ще надуе бюджета със сигурност ама защо не погледнеш X7 М60i…
M60i е фейса на X7 май, та да - твъъърде много пари са това за уикенд кола
drifty написа:А от електричка отказа ли се?![]()
![]()
![]()
TNT написа:Електричката нали щеше да е градската кола. Това ще е извънградската изглежда![]()
Да, от електричка не съм се отказал за града
Адски много ми хареса Шкодилака за града като го покарах
Даже, като му дойде времето, май ще гледам да взема по-малката (Elroq) вместо Enyaq, понеже разликата е едни 17см само в багажника, друго нищо
Междувременно чакам 1 или 2 гаража дали ще спазаря от един строител до нас (или 0-ла ако не склони
Тойота/Лексус, колкото и да са здрави, са ми доста далечни като усещане и малко бездушни, и малко са ми като цяло по-екзотични май
Жена ми се нави и за Дуранго, че изначало нещо не ѝ харесваше, което би било доста по-разумна покупка за кола, която ще се пали 2-3 уикенда в месеца и за по почивки
Имам време (и зависимости) да си мисля по въпроса какво и що да е
Лето две и седемнаесто.
Дурангото ще ти е най-близо до светлоусещането до сега.
Само дето е добре да е 6.4 ама ....айде за детевоз не е задължително.
Само дето е добре да е 6.4 ама ....айде за детевоз не е задължително.

Nickelback написа:Въпросът е какво правим с N63B44T3 ?![]()
Доста трябва да е подобрен и всички хронични болежки излекувани. Самия мотор е страхотен и звучи по-добре от S63/68. Топ кола е Х7 М50.