СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Ghostdriver
- Потребител

-
Re: СПАМ ТЕМА
Гранд хотел континентал ти е с удобна локация да разгледаш почти всичко без кола. Има приложение болт, обаче задръстванията са зверски. За парламента трябва предварително онлайн записване, може да няма от сега за след малко. Термите са открояващи да се поглезите, musette е тамошна марка магазин с качествена изработка от кожа за дамата.
До хотела е cismigiu gardens.
Весело изкарване и жив и здрав!
До хотела е cismigiu gardens.
Весело изкарване и жив и здрав!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
За хапване Caru' Cu Bere e задължително, направи си резервация
В старата част на града е, целият район е много приятен за разходка и разглеждане.
Термите са готини, но хванеш ли навалица всичкия кеф отива по дявалите
За хотел: зависи колко близо искаш да си до центъра. Последно съм отсядал в Union Plaza - на 10тина минути пеша от центъра. Има и паркинг.
В старата част на града е, целият район е много приятен за разходка и разглеждане.Термите са готини, но хванеш ли навалица всичкия кеф отива по дявалите
За хотел: зависи колко близо искаш да си до центъра. Последно съм отсядал в Union Plaza - на 10тина минути пеша от центъра. Има и паркинг.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Don_Diego написа:
Термите са готини, но хванеш ли навалица всичкия кеф отива по дявалите![]()
.
Има ли въобще моменти без навалица ? От всички, които познавам да са били... всички казват, че е било лудница. До момент няколко часа да си търсят къде да седнат, да си хвърлят кърпите.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Ами аз като ходих беше средата на седмицата и беше нещо страшно...представям си в почивен ден какво е...та предполагам нон-стоп е ужас там

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
Don_Diego написа:За хапване Caru' Cu Bere e задължително, направи си резервацияВ старата част на града е, целият район е много приятен за разходка и разглеждане.
Термите са готини, но хванеш ли навалица всичкия кеф отива по дявалите![]()
Относно ресторант Caru Cu Bere: https://www.carucubere.ro/meniu/
Също го препоръчвам.
Ние седнахме отвън но бих препоръчал да седнете вътре. Има и жива музика.
- bir40o0
- младши ентусиаст
-
- Кара: G31
- Мечтае да кара: F80
- Детайли за колата: BMW G31 530xD
https://www.booking.com/hotel/ro/berthe ... bility_msg
Тук сме спали 2 пъти. Близо е до стария град. Хотела е чист, закуската е добра, има паркинг, леко тесен подземен паркинг е, но все пак го има.
Тук сме спали 2 пъти. Близо е до стария град. Хотела е чист, закуската е добра, има паркинг, леко тесен подземен паркинг е, но все пак го има.
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Don_Diego написа:Ами аз като ходих беше средата на седмицата и беше нещо страшно...представям си в почивен ден какво е...та предполагам нон-стоп е ужас там![]()
Абсолютно точно. Варианта е 8:40 да си там, купуваш билет от скъпите /за всички зони/ и може и да си намериш сет шезлонги с масичка. Делнични дни е малко по добре...
Общо взето не е зле, ама няма да повторя
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Благодаря много на всички за мненията! Да се надяваме че Букурещ ще е по-добре от Гърцийка за тея 6 почивни дни където се очертават (за който е пуснал отпуска
).
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Колеги, търся мнение за Grand Cherokee WL (2021+, Long версията, 6+1). Ако някой има досег с такова моля да сподели впечатления
С мотор 5.7 HEMI специално, 364 коня. Видях, че е с 8HP75 кутия май, та да речем, че по мотор и кутия няма какво да го мисля много.
Гледам, че вървят едно 10-15k евро по-евтино от X7 40i, което изначало си бях намислил
Раздатките не знам как са, че при BMW е леко драматично знам
А и за лек офроуд по- би трябвало да става спрамо X7
Също са на драстично по-малко километри от еквивалентни X7-ци
Кой знае какви екстри не ми трябват, та може и да ми е sweet spot едно такова
Например това доста ме радва:
https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=445423004&utm_campaign=socialbuttons&utm_source=linkcopy&utm_content=web_desktop_vip&utm_medium=social

Единствено четох за драми с пружини и кормилен прът, и са имали recall, та това трябва да се провери по-обстойно
Имало и драми по инфотеймънта, но това са бели кахъри, да речем
С мотор 5.7 HEMI специално, 364 коня. Видях, че е с 8HP75 кутия май, та да речем, че по мотор и кутия няма какво да го мисля много.
Гледам, че вървят едно 10-15k евро по-евтино от X7 40i, което изначало си бях намислил
Раздатките не знам как са, че при BMW е леко драматично знам
А и за лек офроуд по- би трябвало да става спрамо X7
Кой знае какви екстри не ми трябват, та може и да ми е sweet spot едно такова
Например това доста ме радва:
https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=445423004&utm_campaign=socialbuttons&utm_source=linkcopy&utm_content=web_desktop_vip&utm_medium=social
Единствено четох за драми с пружини и кормилен прът, и са имали recall, та това трябва да се провери по-обстойно
Имало и драми по инфотеймънта, но това са бели кахъри, да речем

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
За мен предишния на въздух е леко дървен.Пробвай да покараш някой да видиш как е.
То освен това и ми е грозен ама айде това е субективно.
А за черно определено им виж окомплектовката на раздатките.
Ще ти пратя един линк дето като вкараш вина си казва всичко дето има от завода.
То освен това и ми е грозен ама айде това е субективно.
А за черно определено им виж окомплектовката на раздатките.
Ще ти пратя един линк дето като вкараш вина си казва всичко дето има от завода.
Не бих си го причинил, макар и да ми харесва на вид и като идея. Имат доста лоша репутация, като чупливи и е реално алфа стелвио. Трябва да си особен тип ентусиаст да си купиш алфа.
СПАМ ТЕМА
Сега има много обяви точно за Алфа Стелвио и Джулия от Америка и Канада. Дори европейските ми изглеждат добре спрямо еквивалентно БМВ 430/х3.
В интернет мненията са основно позитивни, за разлика от старите алфи - 2ка бензин 280 коня уж здрав ако е поддържан, зф8 кутия, задно за седана, джипчето казват има същата раздатка като х3. Хвалят много шаситата като здравина и поведение на пътя. Има ли мнения тук от първо/второ лице?
В интернет мненията са основно позитивни, за разлика от старите алфи - 2ка бензин 280 коня уж здрав ако е поддържан, зф8 кутия, задно за седана, джипчето казват има същата раздатка като х3. Хвалят много шаситата като здравина и поведение на пътя. Има ли мнения тук от първо/второ лице?
Няма как дългата база на гранда да я сравнявате с Алфата.Различни вселени са като размери.
Как и да е.Пробвай както казах на живо как е.
Аз съм да скочиш на Дуранго с тоя матор ама вече от теб си зависи дали гониш много нова година.
Иначе за wk2 съм насреща за проби ама предполагам си карал и ти е стар до 2021...
Как и да е.Пробвай както казах на живо как е.
Аз съм да скочиш на Дуранго с тоя матор ама вече от теб си зависи дали гониш много нова година.
Иначе за wk2 съм насреща за проби ама предполагам си карал и ти е стар до 2021...